RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Meni je najluđa priča bila da nam dolazi Paulo Wanchope. I to se pričalo vrlo ozbiljno, čeka se samo da završi SP. A ovaj baš  tamo našao odlično igrati..

I ono kad je bio Taribo West na liječničkom kod Nemeca pa nije prošao  ;D .

B
Quote from: Monarh on 13.01.2025, 18:49Meni je najluđa priča bila da nam dolazi Paulo Wanchope. I to se pričalo vrlo ozbiljno, čeka se samo da završi SP. A ovaj baš  tamo našao odlično igrati..

A Michael Essien 2017. na korak do potpisa?

Quote from: Bobic on 13.01.2025, 18:36
Quote from: Boy1da on 13.01.2025, 15:42A propos Lkhala, vidim da na transfermarktu stoji da nije igrao u Europi, al meni zvoni da smo ga mi uslicali jer je igrao u Jagodini? Pomozite mi u mojim deep autism hours.

Ne, taj iz Jagodine je bio neki arapin takoder, El Monir, tako nekako. Isto lijevi bek. To je vec bilo kad je Volpi usao u klub, pocetak...i pricalo se da je i Partizan zaintersiran za njega pa da smo postali toliko mocni da i njima otimamo igrace.

Bravo, valjda sam ih pomutio. Svaka cast.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
13.01.2025, 19:46 #7218 Last Edit: 13.01.2025, 19:47 by R13KA
Najveća senzacija u povijesti bila je da Morientes dolazi. Mislim da je to bilo tamo u vrijeme Ježića. Puno je tih debilana bilo, ali meni zanimljivije tako nego sada ovo novo moderno " dolazi napadač". Točka. Onda drugi gađaju, a autor napiše " inbox".
P.s. neki su stvarno bili na korak, West je bio na lječničkom, ali je trebao doći iz Partizana, ne iz Milana :)

K
Ako gledate Tribinu, mogli ste čuti ex analitičara Jožu koji kaže da je DRS rekao (njemu?) da će sva pojačanja biti danas u autobusu, samo da potvrdimo ono šta smo tu pisali

Plot twist, DRS skida sako, oblaci dres i on je to pojacanje u napadu

K
Quote from: Kostrena on 13.01.2025, 21:08Ako gledate Tribinu, mogli ste čuti ex analitičara Jožu koji kaže da je DRS rekao (njemu?) da će sva pojačanja biti danas u autobusu, samo da potvrdimo ono šta smo tu pisali

A sad krece ono klasicno zanovijetanje... DRS:"Na zimu je klubovima, a pogotovo nama tesko dovesti igrača... :vijesti: "

A di su te spremne zamjene koje su jednake ili bolje?  :bo:

K
Njih 11 od kojih 5 ili 6 dolaze u bus 🤮samo da prodamo Galešića i onda imamo novac za sve njih, vjerujte nam

A realno, sta ce nam pojacanje? Kao da imamo ikakve ambicije. Ako nemas para, nemas para, ne radi gluposti.

Mi ponudimo Orsicu ugovor javno, ovaj nas otkanta, znaci da trazimo neko krilo. Ili ne trazimo, nego samo sto eto, ovaj je slobodan pa zasto ne uzet njega nego nesto sto ti fali u rosteru? Onda drugi dan Fucak zavrsi u Istri. Jer tko uopce zna sta mi trazimo i smije li taj imat veze s Rijekom? A platili bi nista ili minimalno. I cudimo se kako svi transferi propadaju jedan za drugim. Kao sto sam rekao, od onih 11 imena doci ce 3 koja bas ne nađu nista pa ce im i crkavica ovdje bit dobra i bit ce predstavljeni kao velika pojacanja.

Umjesto da nam igra Mance, dovodimo Dogana. OK ajmo rec da to spada u greske koje se događaju.
Ali mi nudimo ugovore Orsicu i Benkovicu. To je politika koja u ovakvim okolnostima nema smisla.

Meni bi imala smisla politika da ako nemas para igraju domaci. Pa bi tu bili Mance, Fucak, pa da dovedes Valincica, da vratim bivseg kadeta Nekica.
Ali ja nemam klub, a srecom ni veze sa Barom i ostalom ekipom.

Quote from: R13KA on 13.01.2025, 15:10Super bi bilo da Fućak završi u Opatiji i pomogne im da uđu u 1. Ligu. Doma je, a u Šibeniku mislim da nebi igrao, Gorica se dobro pojačala.

Objavljeno maloprije da je potpisao s Istrom

O
Quote from: Snjesko on 13.01.2025, 22:06A realno, sta ce nam pojacanje? Kao da imamo ikakve ambicije. Ako nemas para, nemas para, ne radi gluposti.

Mi ponudimo Orsicu ugovor javno, ovaj nas otkanta, znaci da trazimo neko krilo. Ili ne trazimo, nego samo sto eto, ovaj je slobodan pa zasto ne uzet njega nego nesto sto ti fali u rosteru? Onda drugi dan Fucak zavrsi u Istri. Jer tko uopce zna sta mi trazimo i smije li taj imat veze s Rijekom? A platili bi nista ili minimalno. I cudimo se kako svi transferi propadaju jedan za drugim. Kao sto sam rekao, od onih 11 imena doci ce 3 koja bas ne nađu nista pa ce im i crkavica ovdje bit dobra i bit ce predstavljeni kao velika pojacanja.

Umjesto da nam igra Mance, dovodimo Dogana. OK ajmo rec da to spada u greske koje se događaju.
Ali mi nudimo ugovore Orsicu i Benkovicu. To je politika koja u ovakvim okolnostima nema smisla.

Meni bi imala smisla politika da ako nemas para igraju domaci. Pa bi tu bili Mance, Fucak, pa da dovedes Valincica, da vratim bivseg kadeta Nekica.
Ali ja nemam klub, a srecom ni veze sa Barom i ostalom ekipom.
pa ako se ciljalo na orsica i benkovica znaci da smo trazili iskusne igrace za sezonu ili dvije dok ne nademo bolje,realno orsic je sa pola koljena bolji od fucka,mance je iso i madarsku za vrijeme onog kaosa od sezone,ali ajmo reci da smo ga trebali dovesti,brodetic je slican igrac valincicu samo jos nije dobi sansu,a realno imao dujmovica kitina i burcula koji su slicni nekicu samo mladi.
imamo mi klinaca koji znaju igrati ne trebamo dovoditi bivse samo ovima treba dati sansu,a ako ce se dovoditi onda neka to budu pojacanja

K
Benković i Oršić ne mogu biti pojačanja jer godinama ne igraju nogomet, toliko mi je jadno da smo im se javno nudili, fuj

A gle, doć će ljeto, Radeljić kao BH stoper u 28. godini će htjet na vlak za egzistenciju, Benković ti taman upada dok se malo vrati treninzima. Oršić ne upada nigdje i smiješno je šta smo nešto s njim gledali.

Super su i Fućak i Mance, dok ne pogledaš malo više pa skužiš da je Fućak jedinu dobru polusezonu odigrao kod Sopića u Gorici i da je rupa prije i poslije toga, a da je Mance katarce koštao 700 tisuća eura ovog ljeta, što bi značilo da je trebao bit četvrto najskuplje pojačanje Rijeke u povijesti. A prošlog ljeta kad je bio slobodan si imao Frigana na odlasku, Franju na devetki, i Obregona u rezervi. Nije ti tad trebao.
#navodninavijač

S
Quote from: Monarh on 13.01.2025, 18:49Meni je najluđa priča bila da nam dolazi Paulo Wanchope. I to se pričalo vrlo ozbiljno, čeka se samo da završi SP. A ovaj baš  tamo našao odlično igrati..

Mislim da Wanchope nije bio u čekaonici do kraja SP (2006.), nego nam je neposredno prije SP bio skup, tražilo se 200 ili 250 milja maraka za njega. Pa je u prvoj utakmici na SP dao dva gola, ni manje ni više nego Njemačkoj... Jens Lehmannu. Kod njegovog drugog gola, mislim da je Kostarika imala aktivan rezultat (2:2, možda i vodstvo od 2:1). Bio je svjetski mega-star u tom trenutku i mi smo jebali sve po spisku što nije naš igrač.

F
@Kostrena bio sam veceras u drustvu jednog momka kojeg znam vec par godina unazad i on je jako dobar s jednim nasim prvotimcem, obiteljski su prijatelji. Uglavnom cuo sam da nam 2 igraca sljecu na pripreme, o imenima ne znam nista, ali cini mi se da si ovaj rok ti najkonkretniji s informacijama pa znas li kad stizu  :D  znaci napadac stranac i tko je taj drugi?