RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
14.01.2025, 16:25 #7260 Last Edit: 14.01.2025, 16:37 by R13KA
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 14.01.2025, 15:50Ali cu i dalje rađe gledat frigana i smolčića nego andrića i benkovića.
I
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 14.01.2025, 15:50Ali cu i dalje rađe gledat frigana i smolčića nego andrića i benkovića.
I Galešića? Jedina razlika izmedju njega i Frigana je da smo za Frigana u zadnji čas dobili mrvicu bilju ponudu iz Belgije .

M
Quote from: Starless on 14.01.2025, 16:21
Quote from: MOISES on 14.01.2025, 16:15Gubimo 1:0 od Radomlja. Ne možemo zabiti gol u 120 minuta. DRS zaradi plaću i dovedi više tog napadača! Kako ćemo bit prvi, pa čak i drugi kad nam konkurenciji u napadu igraju Petković, Livaja, Jakupović, a nama "napadači" nemaju još gola u prvenstvu ni u kupu?????
Još da igramo 120 min ne bi dali gol.U ovakvoj utakmici i da imaš vrhunskog napadača bilo bi isto jer koliko sam vidio nismo stvorili stopostotnu šansu a devetki moraš pripremiti šansu da bi ovaj dao gol.
Istina. A jedan od razloga zašto nismo stvorili šansu za napadača je upravo taj što nemamo napadača. Mislim na to gdje nam najkreativniji igrač mora igrati lažnu devetku i gdje ispaštamo kroz velik dio sezone i mučimo se sa prilikama i golovima. Mah..

R
14.01.2025, 16:30 #7262 Last Edit: 14.01.2025, 17:36 by robil
Dobili bi možda i sad bolju ponudu da gazda nije sjebao i šefa i stanicu i 300 metara pruge.

R
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 14.01.2025, 15:20Ne slažem se s tim. Ovisi o situaciji,ali evo ti galešića. Sjedio je na klupi godinama čak i nakon te sezone u HD. Frigan je jednu polusezonu imao u Orijentu. Smolčić isto nije nešto posebno pokazivao u Orijentu na beku pa grijao klupu kod nas godinu dana i skoro bio otpušten.
Štefulj nije bio na posudbi nikakvoj,a barem taj nije bio ekstra talent,a kod nas je zapravo odlično igrao u seniorima i nikad poslje.
Nekad se nekog može i direktno gurnut pa istrpit i iskreno mislim da dok alternativa koju se želi kupit nije barem 30% bolja da je bolje da nasi klinci igraju jer ce uvijek kod njih psihicka komoponenta koja je jako bitna abnormalno vise od svih sa strane po gotovo ako su starihi tipa Andrić.
Štefulj je kod nas igrao odlično?  ::)

Nakon odlaska galesica u dinamo uopce ne vidim koja vijest iz kluba moze smanjiti dodatno ocekivanja za drugi dio sezone.

Titula nas ne zanima pa iskreno uopce ne vidim potrebu za napadacem.

nananana... rijeka je najbolje od svega...

R
Ekipa nam je ista kao i na jesen. Ok, obrambeno smo nešto izgubili, ali napadački ništa.. na jesen smo završili 1., bit će to dobro i na proljeće. Ne opterećujte se toliko prijateljskim utakmicama.  :)

Kako ne, kalio se Štefulj dvaput, jednu godinu u Varaždinu sa Nevistićem, a drugu ne pamtim.
#navodninavijač

Imao je period od 10-15 utakmica di je sve sto je odalamio s poludistance zavrsavalo na glavi/nogi MAČ-a. Nikad prije i nikad poslije. Nadam se da Mirko Antonije dobiva neki passive income od njega.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

V
I Galešića isto. Ne moras se se slagat sa mnom,ali oću. Naveo sam ovu dvojicu jer su od malih nogu kod nas,a Galešić je tek u juniorima došao. I poštujem svih od tih igrača jer su se ako ćemo ih baš uspoređivat najeli govana da bi došli tamo di su sad i svi su tamo zahvaljujući sebi,a ne načinu rada ili viziji kluba.
Frigana je miško htio sezonu prije nego je prodan za ok novce prodat u speziu za jebenuh 1m i tamo je trebao igrat u juniorima,ali je sva sreca frigan s menadzerom uspio odbit to sranje.
Smole je dolazio skupa s bratom iz gospića na utakmice i s 14 se preselio bez roditelja u Rijeku.
Galešić se najeo govana od psihickog slucaja do ovog sta je danas.
I sva trojica su ili grijali klupu pa ubačeni kad nikog drugog nije bilo i u cosmi sezoni daj sta das kad ionako nis nije sljalalo.
I taj galešić dok je bio kod nas je puno vise muda imao od većine starijih i bolje plaćenih igrača da sad ne pišem sve situacije,ali u jedino doba kad je jedan tovar muda pokazivao po našem stadionu. I ako mu odnos prema Rijeci ostane u razini ovoga do sad uvijek ce mi bit drag igrač jednako ko šta bi mi drag bio frigan da je dinamo to malo više ponudio za njega. Jer vjeruj miško bi i njega tamo poslao da nije imao bolju ponudu u tom trenutku. I nisu oni krivi šta je gazda očito nesposoban za napravit novi iskorak u radu kluba.
To su sve dečki kojima ovaj klub i ovaj kraj nešto znači i svi su pokazali emociju prema tome, ono čega uglavnom u miškovom razdobolju nije bilo čak ni u vrijeme trofeja.
Zapravo namjerno gore nisam galeta spomenuo jer sam znao kamo će otić ovo,ali evo: Rađe ću gledat Niku Galešića 2.0 nego filipa benkovića, potrošenog propalog talenta koji će samo gledat na mig prema maksimiru šta je zapravo jednako tako legitimno ko i pjaca.
Niti pjaci zamjeram što je otišao tamo zbog emocije niti galetu zbog novaca i obecane reprezentacije i boljeg transfera u budućnosti...samo bi volio da netko odjebe novce zbog emocije prema nama (a imali su razni prilike,a jedino je anas na to bio spreman pa je 2x neslavno zavrsio i svi se s njim sprdaju i vrijeđaju ga) ili da smo opet dovoljno moćni novčano da mi drugima uzimamo njihovu djecu  ko hajdulu Bradarića.

V
Quote from: TIR on 14.01.2025, 16:40Kako ne, kalio se Štefulj dvaput, jednu godinu u Varaždinu sa Nevistićem, a drugu ne pamtim.
Istina ispričavam se, druge je u sloveniji.
Ali ako se ne varam u sloveniji na ljevom krilu,a u varaždinu malo na bočnom pa na klupi uglavnom dok nije kod bišćana počeo čolaka pogađat u glavu di god da je ovaj stajao,a boga mi i obrambeno je bio jako dobar ko nikad kasnije.
Poanta koju želim reć. Nitko od naših baš nije briljirao na tim posudbama. Nije ni frigan zabijao u orijentu baš pretjerano. Najviše se mislim Nevistić u varaždinu pokazao

Galešić je ako se ne varam plakao u Ljubljani nakon zvižduka za poluvrijeme.. nije izdržao ni do svlačionice

Ali opet, nakon prelaska u dinamo nemaš pravo buncat o emociji prema Rijeci.

On ima samo uspomene iz Rijeke, nema nikakve emocije.

Po meni je zaslužio doček na Rujevici kao Ristovski..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
14.01.2025, 17:01 #7271 Last Edit: 14.01.2025, 17:04 by R13KA
Puno mi je za čitati. Uglavnom, ne vežem se za niti jednog igrača, ne zanima me badžet, ne zanimaju me karijere niti jednog bivšeg igrača koje smo prodali, ne pratim Ivanovića i Frigan- ne zanimaju me. Ne zanima me odkud je igrač koji igra, još manje koliko ima godina. Sve šta me zanima je da osvojimo naslov prvaka. Ako ne ove godine, onda bar još jednom tijekom života.
Samo i jedino to, trofeji, igranje Europe.
Čovjek ipak mora gledati širu sliku. Sada svi pratite Ivanovića ili Frigana. Da još mjesec dana nije došla ponuda iz Belgije, Ivanović bi sada bio igrač Dinama, a Frigan je već skoro trenirao s Dinamom kada je u 5 do 12 stigla bolja ponuda iz Belgije. 
Karijere igrača me ne zanimaju, važno mi je samo da dobro igraju u Rijeci. Svi su mi igrači isti, tanka je granica ako ćeš u očima navijača Rijeke biti "Galešić", ili "Frigan".   
Ne mislite valjda da nas dobri kapetan Smolčić ne želi u Dinamo?
Apsolutni ništa me ne zanima, najmanje bađet. Netko je već napisao, prodamo 20 milijuna ili nula, Mišković će reći da smo u minusu.  Prodali smo više od 10, milja, sada Galešić a za 3,5, koga smo doveli?
Budućnost kluba su trofeji, i samo tako klub raste, a ne trgovina, bruto i neto i razne licitacije. Trofeji i Europa znače novac, stabilnost, to je ono šta dovodi dobre igrače. Sve ostalo je manje bitno.
Prošla su vremena kada se skandiralo Janku Jankoviću, Senadu Brkiću ili na zadnje šta se sjećam Novakoviću. I bolje da je tako, igrali i uprave prolaze, ostaje samo klub, mi koji smo to od rođenja pa do smrti i povijest koja se piše.🙂

V
Ponovno se ne slazem.
Osim sadasnjosti u dinamu di ima 7x veću plaću, ligu pravaka i magično će odmah osvanut na popisu reprezentacije, budući transfer iz dinama u odnosu na onaj iz rijeke pruža nenormalno veće mogućnosti.
Subjektivno me brutalno boli da smo trenutno uzasno neorganiziran i nesposoban klub,ali objektivno to je tako.

R
14.01.2025, 17:07 #7273 Last Edit: 14.01.2025, 17:10 by R13KA
@Vavik vjerna Kirija  nemaju ti igrači emocija. Pjaca bi ostao u Rijeci da je Rijeka nudila više para. Još jedna floskula navijača je igrači vole klubove. Vole jedino pare, osigurati sebe, obitelji, možda potomstvo, menadžere i agencije. I to je njima konstantni pritisak.
Lako je Totiju voljeti Romu kada za 2 godine ugovora se osigurao cijeli život. Kod nas vole jedino Dinamo, jer jedino Dinamo to (donekle) nudi.

V
Quote from: R13KA on 14.01.2025, 17:01Puno mi je za čitati. Uglavnom, ne vežem se za niti jednog igrača, ne zanima me badžet, ne zanimaju me karijere niti jednog bivšeg igrača koje smo prodali, ne pratim Ivanovića i Frigan- ne zanimaju me. Ne zanima me odkud je igrač koji igra, još manje koliko ima godina. Sve šta me zanima je da osvojimo naslov prvaka. Ako ne ove godine, onda bar još jednom tijekom života.
Samo i jedino to, trofeji, igranje Europe.
Čovjek ipak mora gledati širu sliku. Sada svi pratite Ivanovića ili Frigana. Da još mjesec dana nije došla ponuda iz Belgije, Ivanović bi sada bio igrač Dinama, a Frigan je već skoro trenirao s Dinamom kada je u 5 do 12 stigla bolja ponuda iz Belgije. 
Karijere igrača me ne zanimaju, važno mi je samo da dobro igraju u Rijeci. Svi su mi igrači isti, tanka je granica ako ćeš u očima navijača Rijeke biti "Galešić", ili "Frigan".   
Ne mislite valjda da nas dobri kapetan Smolčić ne želi u Dinamo?
Apsolutni ništa me ne zanima, najmanje bađet. Netko je već napisao, prodamo 20 milijuna ili nula, Mišković će reći da smo u minusu.  Prodali smo više od 10, milja, sada Galešić a za 3,5, koga smo doveli?
Budućnost kluba su trofeji, i samo tako klub raste, a ne trgovina, bruto i neto i razne licitacije. Trofeji i Europa znače novac, stabilnost, to je ono šta dovodi dobre igrače. Sve ostalo je manje bitno.
Prošla su vremena kada se skandiralo Janku Jankoviću, Senadu Brkiću ili na zadnje šta se sjećam Novakoviću. I bolje da je tako, igrali i uprave prolaze, ostaje samo klub, mi koji smo to od rođenja pa do smrti i povijest koja se piše.🙂

Pa stoji to sve samo ja osobno bi ipak volio više emocije u današnjem nogometu jer ipak je primarna ideja zbog navijača,a ne novaca.  I zato mi je draži sopa ko trener od npr tomića koji je brutalno kvalitetniji trener,ali daj bar malo emocije pokaži. Pa ljudi koji u knjižnici rade vole knjige, daj ti bar malo prema ljudima pokaži nešto