RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kazu SN da je Verona zainteresirana za Pasalica. Sta kazu poznavaoci, ima li sta u tome?
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 15.01.2025, 12:18Kazu SN da je Verona zainteresirana za Pasalica. Sta kazu poznavaoci, ima li sta u tome?

Mislim da je Miskovic jako dobar s gazdom Verone još od kada smo Moisesa preuzeli tako da me ne bi čudilo
alkoholom protiv droge

K
15.01.2025, 12:51 #7322 Last Edit: 15.01.2025, 12:53 by Kostrena
Njih su prije neki dan kupili Amerikanci, mislim da je to gotovo

Inače dobar Miškovićev prijatelj

predsjednik Hellas Verone Maurizio Setti koji se našao pod istragom zbog pranja novca.

Italijanske vlasti pokrenule su veliku istragu protiv Settija, a navodno mu je zaplijenjeno šest i po miliona eura koje je ukrao od vlastitog kluba.

Mediji sa Apenina otrkivaju da je javni tužilac u Bologni pokrenuo istragu protiv biznismena zbog pranja novca i pronevjere i on se suočava sa zatvorskom kaznom.

U
Quote from: Pesimista on 15.01.2025, 12:39
Quote from: Uzaludni on 15.01.2025, 12:18Kazu SN da je Verona zainteresirana za Pasalica. Sta kazu poznavaoci, ima li sta u tome?

Mislim da je Miskovic jako dobar s gazdom Verone još od kada smo Moisesa preuzeli tako da me ne bi čudilo
Quote from: Pesimista on 15.01.2025, 12:39

Ma šteta ga dat u Veronu, bolje u Dinamo za 2m i oprost od Rukavine,ipak je on veliki zalog za buducnost

Možda prodamo Pašu u Veronu i u dijelu transfera nam dođe njihov napadač  :bo: .

O
Jedino neznam sta ce Pasalic veroni oni igraju sa 3 odiza i bez krila,ako im pokledas ekipu prakticki uooce nemaju krila

K
Igrat će lažno krilo

Bit će wing back naravno, ako može invalid Perija može i mladi Marco.

A
Quote from: Kostrena on 15.01.2025, 12:51Njih su prije neki dan kupili Amerikanci, mislim da je to gotovo

predsjednik Hellas Verone Maurizio Setti koji se našao pod istragom zbog pranja novca.

Italijanske vlasti pokrenule su veliku istragu protiv Settija, a navodno mu je zaplijenjeno šest i po miliona eura koje je ukrao od vlastitog kluba.

Mediji sa Apenina otrkivaju da je javni tužilac u Bologni pokrenuo istragu protiv biznismena zbog pranja novca i pronevjere i on se suočava sa zatvorskom kaznom.
Mamić,Setti,Volpi,.... Sve prijatelji na isti kalup😊

F
Mi imamo lažne in transfere  :vijesti:  :neretljak:

Z
prodat Pašalića, krilo ovu polusezonu Bogojević.
Lijevo Rukavina, desno Bogojević. Špica Dogan.

Quote from: Arci1984 on 15.01.2025, 13:38
Quote from: Kostrena on 15.01.2025, 12:51Njih su prije neki dan kupili Amerikanci, mislim da je to gotovo

Mamić,Setti,Volpi,.... Sve prijatelji na isti kalup😊
Vi odmah skačete, možda je čovjek morao vratiti kakve pozajmice i sad mu sjeli za vrat.

Btw. tko zna koliko koštaju vatrogasci u Veroni?

Napokon ce Bogojevic postati starter  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

https://www.transferfeed.com/hr/transferi/marco-pasalic-rijeka/289168

kaže: Verona je zainteresirana za Marka Pašalića. Transfer ovisi o potencijalnom transferu Rede Belahyanea iz Verone u Marseille. Ako se Belahyaneov transfer završi u zimskom prijelaznom roku, Verona bi pokušala dovesti Pašalića.

https://www.transferfeed.com/hr/transferi/niko-galesic-rijeka-dinamo-zagreb/288521

Tko zeli, imaju fino poredane sve rumourse unazad 7-8 mjeseci, dobije se dobar uvid u kretanje situacije 😁