RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
Quote from: Zelko Maler on 16.01.2025, 09:14
Quote from: ispod stijena on 16.01.2025, 09:10
Quote from: Zelko Maler on 16.01.2025, 08:27Pašalić kakav god da je uvijek veže dva igrača na sebe.

Najmanje 5

ti Pašalića ne voliš zbog neki "izvananstavnih" aktivnosti. Ok, razumijem.Čuo sam i ja priče. Ja govorim samo što vidim na terenu.Činjenica je da je danas bolji igrač nego na proljeće. Da ne govorimo koliko je bolji u usporedbi od kad je došao.

Mjerilo je recimo Sopić. On je u zadnjem podcastu, koji se tu reklamirao na temu nečeg drugog za Pašalića izjavio : "luda glava, negdje na cca 60% svojih mogućnosti". "treba punooo više i on na razini HNLa mora zabijati dvoznamenkasti broj golova"

Nisam ni ja slijep pa da ne vidim kad bi bio na 100% da bi bio u 3 TOP igrača u ekipi, ali...

Prvenstvo je maraton , ne utrka na 100 metara.

Ako ima neku tržišnu vrijednost, treba ga utopiti ,jer epitet "luda glava"... i nije ovo tenis, ovo je nogomet. Ponavljam. Nije ni slučajno da je Franjo eksplodirao.

PS.

Slažem se i ja da je bolji bio sad istekom sezone nego lani.

Z

Quote from: Zelko Maler on 16.01.2025, 09:17mislim sad izgubiti Pašalića nas izbacuje iz bilokakve utrke za bilokoji trofej.

DRS ne može naći špicu, da treba naći špicu i krilo doživio bi burnout.

Pa naprijed ti ostaju samo poluinvalidi. Samo Fruk ostaje od igrača na proljeće: Marić, Pjaca, Fruk, Pašalić, Ivanović.

Ne slazem se
Pasalic iovako usere 50% šansi soliranjem
Pa lik je u 5 deka od Matea Monjca iz Orijenta, obojica imaju neki dribling i udarac, obojica soliraju i odigraju 2 utakmice godišnje kao Ronaldo a ostalih 38 ko k...
SPORTSKI ODLAZI!

K
16.01.2025, 09:36 #7383 Last Edit: 16.01.2025, 09:46 by Kostrena
Nema nikakve SLUŽBENE ponude za Pašalića, meni je to isto znak nečega. Na ljeto su se kao raspitivali Mainz i ne znam koje Švabe, ali nismo dobili ponudu. Jedino smo dobili od dinama ponudu 2M i iz Arabije 5M,kad smo ga zvali preko novina da se javi na mob.
Čovjek ima neke nastupe u reprezentaciji, bio je u ciganskoj agenciji koja ima veze, jbga, ima i ništa od prodaje, ni blizu...
Dali scouti, sportski direktori vide dosta problema u njegovoj igri ili glavu, ne znam.
Ali da ponude 2M sad mi bi ga prodali

Klub treba imat SD koji ima veze po Europi a ne SD kojo služi kao stolica više u savezu

Quote from: Kostrena on 16.01.2025, 09:36Klub treba imat SD koji ima veze po Europi a ne SD kojo služi kao stolica više u savezu
A gledaj to pozitivno, koliko je ušteda na plaći? Plaća ga HNS, kod nas može onda raditi za topli obrok i prijevoz.

Z
Evo plana... Kramarić je nezadovoljan u klubu i s klubom. Ugovor mu završava za 5 mjeseci. TM vrijednost 4M€. Prodamo Pašu, dovedemo Kramu na 6 mjeseci, osvojimo prvenstvo, uđemo u neku skupnu, prodamo Kramu u neku Arabiju... svi sretni i zadovoljni.
#KramaVrijemeJe

K
Može ali ne radi 😆
Čop nam je druga opcija za napadača ("struci")  Đaloviću prva ali Miško neda ni 250k odštete(šta je par sto tisuća eura više manje)
Pošalji im Andrića za Čopa i gotovo

Quote from: Zelko Maler on 16.01.2025, 09:22Neda Čabraja Čuju Dopa.
razumljivo.

Poslali smo ponudu još u 12.mj i ovi ju odbili

da mi je vidjeti kakva je bila ponuda?  :nisamja:

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/rijeka-zeli-jedinog-hrvata-koji-je-dinamu-zabio-hat-trick-na-maksimiru-nitko-u-2024-nije-zabijao-vise-od-njega-15543225

Znači prodaš Galešića na vrijeme, dobiješ pare i onda nemaš rješenja. 3 mjeseca znaš da ti treba napadač, hvališ se tekicom od 11 imena, govoriš da imaš spremno sve samo kad prodaš i onda pred početak prvenstva panično pokušavaš dovest 34-godišnjaka kojeg eto Lokomotiva ne pušta, logično. I sad šta? Platit odštetu za 34-godišnjeg igrača?
Ja predlažem da koga god dovodiš ne platiš ništa, nego dogovoriš da daješ postotke na prodaju Fruka, pa dokle ide ide, makar 500% Fruka dao pa nek se kolju kad ga na kraju pokloniš u Dinamo.

S
Quote from: ispod stijena on 16.01.2025, 09:12
Quote from: SandroB on 16.01.2025, 08:19@Kostrena aj' uleti prije medija s info ide li Pašalić u Veronu.

Sve mi je jasno oko te naše trgovačke politike, ali mi nije jasno kako njega zamijeniti.

Ako svi u klubu jedva čekaju da ode, onda postoji valjani razlog. Šteta da on nije bio taj koji bi pokrpao baDZet na vrijeme

Ako svi u klubu jedva čekaju da ode, onda ih nabijem, jer se to jednostavno tako ne radi. Dokle god je kod nas, ima da radi 100%, valjda je uspostavljena neka kurčeva hijerarhija i valjda svatko odgovara za svoj dio posla... Bilo je i luđih glava od Pašalića u svijetu nogometa, ta priča mi je blizu onoj koroni u Ljubljani.

I
@Sandr, nije to priča od jučer. On je prvi istaknuti za prodaju već treći prijelazni rok zaredom.

Quote from: Monarh on 16.01.2025, 09:45
Quote from: Kostrena on 16.01.2025, 09:36Klub treba imat SD koji ima veze po Europi a ne SD kojo služi kao stolica više u savezu
A gledaj to pozitivno, koliko je ušteda na plaći? Plaća ga HNS, kod nas može onda raditi za topli obrok i prijevoz.

Da da ovo je velik problem. Čak i da stavimo na stranu upitan utjecaj SD-a posljednjih godina, pa i kvalitete samog DRS-a, sportsku politiku ti na papiru vodi čovjek koji ti može posvetiti 4 sata dnevno, jer sjedi u HNS-u. On po svemu sudeći ima solidne veze unutar HNS-a jer pamtim da su mu na potvrdu trećeg mandata došli Črnko, Srebrić, Kustić i hrpa drugih "faca" koje realno nisu morale bit tamo. Ali iskreno ne znam kakva on poznanstva ima po vani.
#navodninavijač

J
Ma dajte, pa svi su na prodaju u svakom trenutku.

S
Quote from: ispod stijena on 16.01.2025, 10:22@Sandr, nije to priča od jučer. On je prvi istaknuti za prodaju već treći prijelazni rok zaredom.

Vjerujem, recimo da i znam, jer toliko mogu pratiti. I dalje mi nešto ne štima. Pašalić je ulaskom u repstaciju bio "opće dobro". Hvalili su ga svi redom. Imao je odličan imidž i status. Pravi trgovac mogao je zaraditi brdo para u tom trenutku.

Lagani pad forme i golgeterska kriza nije njega jedinoga u povijesti zahvatila, s tim problemom susretali su se i oni od 80 milijuna eura. Možda se izgubio taj neki zlatni trenutak za prodaju, ali da ga baš tri prelazna roka ne možeš nikome utopit (ako je već tako), onda jbg. Zaključio bih da ne znamo.

I
Možda jednostavno je netko nekad ponudio ili šapnuo X i to je postala referentna vrijednost, a stvarna je Y.

J
Malo precjenjujemo ulogu kluba u izlaznim transferima. Menađer je puno važniji.