RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.01.2025, 14:09
Quote from: R13KA on 16.01.2025, 14:08A u pičku . I dalje se sve samo mjeri u preprodajnoj vrijednosti, badžetu itd.. Rijeka je e prva, 7 bodova više od najjačeg i egal s ravnopravnim, vi razmišljate da li Čop vrijedi jer ga se neće moći preprodati?
Sve je otišlo u kurac  :-[

Napisao sam već, malo je off topic, ali Rijeka neće završiti ni prva ni druga, uz veliku sreću biti ćemo treći na kraju sezone i to možda.
Čopa dovesti nećemo, neda gazda 200 tisuća eura, nekad je Obregona platio 600...
Pa koji kurac onda sve to gledamo, ako u ovakvoj situaciji ne možemo se nadati da ćemo biti prvaci?
Ili još bolje pitanje, zasto razmišljamo o ihžgralima koji će glavni napunit bađet, pra mi navijali s time dobijemo?
Ja nisam neki padobranac koji je za Rijeku počeo navijati 2012, navijao sam za one Rijeke kada je Intertoto kup bio jedini trofej, apsolutno kužim da je teško biti prvak pokraj ekipa koje imaju 10 puta veći proračun, ali ako se u ovom situaciji ne ulože sve snage, trud, rizik i energija u titulu prvaka, kada će se?  Koji je onda smisao svega, da mi tu na forumu tražimo igrače koje će Mišković prodati i tako iz sezone u sezonu?

R
16.01.2025, 15:13 #7426 Last Edit: 16.01.2025, 15:17 by R13KA
Quote from: Arci1984 on 16.01.2025, 14:35
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.01.2025, 14:14
Quote from: TIR on 16.01.2025, 14:11Da gazda pljune 200 keka za 35-godišnjaka, ja bi se zabrinuo, ali ne pozitivno kao nekad Scoria.

Usporedba Pašalića i Monjca mi je iskreno smiješna.

možda jesam malo negativan jer sam gledao pripremnu utakmicu
ali da, neodoljivo podsjeća na Monjca, samo Moki nije imao Baru za menadžera... a da je, tko zna, možda bi i on bio najbolji u Rijeci  :neretljak:
Gledam dosta i 2 ligu i 3 ligu i mislim da Monjac nije ni za prvih 11 Orijenta koji je donji dio 2 lige tako da upoređivat Pasalica koji je reprezentativac s njime je stvarno smiješna.
Monjac nije igrač za Orijent, to je sigurno. Forsiraju ga već masu godina jer je stariji i kao neki autoritet, ali ima Orijent boljih igrača. Neću vrijeđati forumaša koji je to napisao, možda je lik ok i ima neki privatni hejt prema Pašaliću, ili mu nije neki dan, a i svi nekad pišemo gluposti. Nešto suvislo napisati na tu usporedbu nije moguće. S druge strane lik koji je za klupu Orijenta ili realnije neke županijske lige, s druge strane jedan od top 3-4 krila lige. Ma zapravo, bit ću realan, najbolje krilo lige, ja bolje ne vidim, možda Pjaca nekada.
@željko Maler, Verbič sigurno, 100% nije bolji igrač od Pašalića.

I
Quote from: R13KA on 16.01.2025, 14:08A u pičku . I dalje se sve samo mjeri u preprodajnoj vrijednosti, badžetu itd.. Rijeka je e prva, 7 bodova više od najjačeg i egal s ravnopravnim, vi razmišljate da li Čop vrijedi jer ga se neće moći preprodati?

Pa ja ne razmišljam na taj način nego je cijela službena politika kluba dosad bila da dovodimo mlade igrače odnosno one kojima je zapela karijera s ciljem da ih afirmiramo/oživimo i onda prodamo.

Sada se priča okrenula.

Jebe mi se za resale value ako će nam Škorić i Čop donijeti naslov, neka se poslije toga umirove.

V
@Snjesko na posudbu je poslan na početku šampionske,a prodan na pocetku sljedeće i ako se ne varam nije bilo nekog obveza otkupa i slicno ko danaa

F
Pazi ovo Fucku se zamjerilo sto je odabrao Osijek...daj nemojte me jebat, decko iza sebe nije imao nikakvu zaradu do tog trenutka i ovi su mu ponudili valjda 5x vise nego mi, totalno ga opravdavam kao i 99% Grobnicana, ako je to razlog jos jednom Miskovicu odjebi. Al tovare i purgere molite na koljenima da vam dodu igrat.. ma daj ajde gadi mi se vise sta se desava s ovim klub, rak treba odstraniti sto prije

Z
Clanak je sranje.
Fucku se zamjera?
Rijeci nista ne znaci ako padne s 1. Na 4. Mjesto?
Pasalic?

Gluposti sve.

V
A ako cemo pogledat u skoru budućnost na ljeto odlaze sta potencijalno sta sigurno selahi,radeljic,smolcic,fruk,jankovic,pašalić
To je prakticki cijeli "kostur",ocekivao sam da je u tih miskovih 11 igraca mozda nova plejada mladih talenata koja bi trebala zamijenit postojece,ali sad me strah sta ce tek bit do sljedece zimske pauze..blizi smo mi cosmi sezoni nego naslovu

Ma lol, a ne nije se zamjerilo. Kako klub tako i navijači, i neka je.

Premojtajte film (ili forum, koji god je tad bio) na taj transfer pa čitajte šta smo svi pisali. Malo pljuvanja po Mišku šta se nije isprsio, i onda 5 postova zaredom kipanja po Fućku što nije kao pravi navijač i Grobničan prihvatio Rijekinu ponudu.
Pretpostavljam da isto dišu u klubu, funkcioniramo tako kako funkcioniramo i dovodimo igrače koji su spremni odreći se nečeg u startu da bi im se potencijalno isplatilo malo kasnije. To što imamo niske plafone za primanja se većini izjednači jer ih puštamo na prvi mig Grčke, Rusije i sličnih, a u Emirate ih očito sami pokušavamo poslati (Frigan, Pašalić, Franjo) tako da se itekako nudi opcija petrodolara.

Fućak je tad odabrao Osijek, Bjelica je kulerski Rijeci oteo riječkog igrača iz riječkog kluba za nerealne novce ne zato što mu treba nego da pokaže mišiće. I eto Fućka sa 26 na leđima i jednom dobrom polusezonom HNL-a i jednom dobrom polusezonom 2. lige u karijeri, koji bi trebao imati prednost jer je Grobničan. A ne škodi znati za njegove skršene ligamente prošle godine ako se ne varam, što je malo zeznuto kad si primarno fizički tip igrača.

Simpatičan momak svakako, čini se okej igrač da, ali ajmo bit pošteni pa poštovati Đurotov doprinos, a tu je i Janković. Ako trebaš nekog domaćeg u momčadi, promoviraj Bilajca i Jakca iz juniora. Fućak u ovom trenutku nema nikakav utjecaj na momčad i kao takav nema potrebe ni smisla biti ovdje.

To nije igrač za vodeću Rijeku. A na ljeto sam siguran da će biti boljih opcija od 26 i pol godina starog krila.

---

Ižak fino posrao na kraju:

QuoteA najveće iznenađenje bilo bi kad bi se vode primirile i kada do kraja prijelaznog roka više ne bi bilo dolazaka i odlazaka. Naročito odlazaka, koji više ne bi trebali biti neophodni (uostalom, sve se vidi na primjeru Petroviča). Ili nam je, još jednom, nešto promaknulo?
#navodninavijač

Fruk bi se vratio na mjesto polušpice, Janković bi, pretpostavljamo, otišao lijevo, dok bi na klupu preselio Djouahra

Povratak janka na krilo bi bio strasno los i nepromisljen potez

16.01.2025, 17:48 #7435 Last Edit: 16.01.2025, 17:48 by MaČaĆeToMane
Naravno da mu se nije zamjerilo, barem je tako kod mene slučaj.
Rijeka mu praktički nije ništa ni ponudila do par dana prije potpisa za osijek.
Miško nije htio Orijentu platiti ništa, nisu se čak ni Orijent i Rijeka dogovorili. to je prvo
Drugo, kad je Fućak vidio da ima interesa on se s Rijekom probao dogovoriti, ali ponudili su mu 3x manju plaću i to su znali, a u Osijeku su bili i jaki bonusi i za kup i za naslov i za europu tad.
Dovodiš DOGANA (sad bi opsovao uff), a Fućak ti se zamjerio?
Damire, nisi ti na kokainu..... na nečem si jačem!

Trenutno bi taj "raspali" Fućak bio najbolji napadač u klubu!
SPORTSKI ODLAZI!

Clanak je cisto podjebavanje kluba i sportske politike. I s te strane dajem mu veliki plus!

Ipak, onaj dio koji se potpuno ne slazem je taj da je jasno da Fruk nije napadac i da ti napadac hitno treba! Perica i Dogan to nisu, sto zbog kvalitete, sto zbog toga sto se ne uklapaju u trenerove zamisli. Fruk se onda povuce nazad i Jankovic isto u liniju sa Petrovicem/Selahijem. Krila Nais, Pasalic i Rukavina.

K
Moraju ljudi nešto pisat u nedostatku informacija iz kluba, neke stvari su prepisana i od ovdje ili sličnog mjesta

O
Quote from: Zelko Maler on 16.01.2025, 14:46razgovara li se uopće sa Naisom, Godom i Selahijem ili ima vremena za to?  :neretljak:

Tko zna šta rade,ako nisu do sada, bojim se da je kasno i da su na ljeto bivši nažalost

O
Quote from: R13KA on 16.01.2025, 15:07
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.01.2025, 14:09

Napisao sam već, malo je off topic, ali Rijeka neće završiti ni prva ni druga, uz veliku sreću biti ćemo treći na kraju sezone i to možda.
Čopa dovesti nećemo, neda gazda 200 tisuća eura, nekad je Obregona platio 600...
Pa koji kurac onda sve to gledamo, ako u ovakvoj situaciji ne možemo se nadati da ćemo biti prvaci?
Ili još bolje pitanje, zasto razmišljamo o ihžgralima koji će glavni napunit bađet, pra mi navijali s time dobijemo?
Ja nisam neki padobranac koji je za Rijeku počeo navijati 2012, navijao sam za one Rijeke kada je Intertoto kup bio jedini trofej, apsolutno kužim da je teško biti prvak pokraj ekipa koje imaju 10 puta veći proračun, ali ako se u ovom situaciji ne ulože sve snage, trud, rizik i energija u titulu prvaka, kada će se?  Koji je onda smisao svega, da mi tu na forumu tražimo igrače koje će Mišković prodati i tako iz sezone u sezonu?

Za Miška bi bilo najbolje da kupi Plodine i Konzum,
pa će bitie trgovine tisuće proizvoda široke potrošnje. Šta drugo da kažem ili da očekujem.