RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: Bobic on 16.01.2025, 23:18Tog brojanja statistike se drzite previse za ovu poziciju.  Jer nama krila igraju jako siroko, u samu crtu, nemaju ni napadaci golova netrebaju se ni krila prozivat zbog toga.

Samo pozitivno ako nije bilo dovoljno protiv Primorja i Radomlja, sutra je novi prikaz izuzetnosti i učinkovitosti  naših krila i napada - protiv Sturma.

S
Chelsea svaki zimski prijelazni rok rješava viškove neuspješnih mladih akvizicija, svaki ljetni prijelazni rok investiraju u 1-2 mlada igrača po poziciji. Za 90% njih nikad nismo čuli u svezi s njima, jer 9/10 šibaju odmah na posudbu.
Rijetko dovode mlade zimi, kao nadomjestak za škart kojeg se rješavaju na posudbama zauvijek.
Lazio bi uzeo na posudbu sada jednog takvog igrača - def. veznog, ali ne garantiraju otkup, što Chelsea primarno uvijek preferira.
Hit def. veznog prvog dijela prvenstva ima Verona i to 20-godišnjeg Marokanca. Verona se nada kako bi Chelse-a mogla picfkati eventualno njega sada, jer je na njihovom užem spisku pot. investicija za 6 mjeseci.
Ako Chelse-a uvali škart investiciju Laziju na posudbu, možda se odluči kupit def. veznog od Verone, za kojeg Italijani žele 11-13 milijuna.
Osim šta bi možda uzeo na posudbu stanoviti škart iz Chalse-a, Lazio je ponudio Veroni da oni uzmu tog Marokanca, na posudbu do 2026 ljeta s obavezom otkupa za 13 milijuna uz dodatne bonuse.
To je Verona glatko odbila jer trebaju pare odmah da bi mogli platit ikakvu odštetu za bilo koju poziciju.
Mora se poklopit puno stvari, i Londonski se moraju odlučit za kupovinu Reda-a Belahyane-a, da bi ga odmah šibnuli na posudbu koju im je tlaka sad tražit, da bi uopće Verona mogla ikome poslat ozbiljnu ponudu.
Kuriozitet svega je da Verona ima 8 stopera i 7 of. veznih ali nema niti jedno desno krilo ali trenutno nemaju pare ni za Naisa kupit.  Ovo je trenutno stanje Italijanskog tržišta: https://www.transfermarkt.com/serie-a/transfers/wettbewerb/IT1/plus/?saison_id=2024&s_w=w&leihe=3&intern=0

Na kraju jučer - MILAN, Jan 15 (Reuters) - U.S. private equity firm Presidio Investors has completed a deal to buy struggling Italian soccer club Hellas Verona from Italian entrepreneur Maurizio Setti, the Serie A side said on in a statement on its website on Wednesday.
Texas-based Presidio Investors is the latest American group to buy into Italian soccer clubs. Top flight clubs Inter Milan, AC Milan, Roma, Parma, Fiorentina, Venezia and Atalanta are all controlled by U.S. owners.
Ameri kupuju propalu EU. Cijeli investment portfolio Presidia ocjenjuje se na 40-100 mio $, a 90% uprave ne zna ni nogometna pravila.Oni samo upravljaju nenamjenskim investicijama velike skupine investitora u njihov općenit portfolio od 10 firmi. Izuzetna vjerojatnost da će zamrzut sve troškove rezat  iste i sve prodat šta mogu da bi pokrili plaćene Veronine dugove. 
------------
Prosudite o vjerojatnosti da Verona kupi Pašu sada.

B
Quote from: Snowcrash on 16.01.2025, 23:53
Quote from: Bobic on 16.01.2025, 23:18Tog brojanja statistike se drzite previse za ovu poziciju.  Jer nama krila igraju jako siroko, u samu crtu, nemaju ni napadaci golova netrebaju se ni krila prozivat zbog toga.

Samo pozitivno ako nije bilo dovoljno protiv Primorja i Radomlja, sutra je novi prikaz izuzetnosti i učinkovitosti  naših krila i napada - protiv Sturma.

Gle ne hvalim nikoga od nasih puno, cijelu sezonu sam skroz kritican i negativan prema treneru, stozeru, klupskom vodstvu i igracima, te imam oko 5 posto nade da cemo biti prvaci.

Nego samo kazem da ako jos gajimo neke prividne nade u sretan kraj sezone odnosno titulu, mislim da je suludo pisati da Pasalic i Djuro nemaju sta traziti u ovoj inace sterilnoj ekipi i da ih damo ca...odskacu recimo sa brojem driblinga i to je dovoljno da unose nesigurnost medu protivnike..Je, fali im koji gol i asistencija no prilicno sam siguran da bi bez njih to bilo jos gore. Da probamo sa Bogojevicem i Monnjcem ili Fuckom...

Z
Quote from: Kostrena on 14.01.2025, 21:14Opasno se kuha oko napadača, očekuje se do kraja tjedna.
Imamo čak jednog !! i u rezervi ako ovo propadne, ali nebi trebalo barem s igračeve strane

evo nam i petka....

K
Quote from: Zelko Maler on 17.01.2025, 07:18
Quote from: Kostrena on 14.01.2025, 21:14Opasno se kuha oko napadača, očekuje se do kraja tjedna.
Imamo čak jednog !! i u rezervi ako ovo propadne, ali nebi trebalo barem s igračeve strane

evo nam i petka....

A ko će ga vozit u Čatež kad mu bus prošao, dodatni trošak

R
Quote from: Kostrena on 17.01.2025, 07:36

evo nam i petka....

Kostrena, šta ti napišeš to se 100% ne dogodi. Za igrače ti nemamo šta zamjeriti jer još nikada nisi napisao ime, ali ovo "do petka" je 99% da danas nitko neće doći.
Sada ja pišem da će do idućeg petka netko, imam relativno dobre šanse da ču pogoditi.
Do idućeg petka napadač ili stoper, provjerena informacija direktno od Miškovića
Napadač dolazi iz lige zapadnije od Hrvatske. Za pratite me za više informacija

Z
Quote from: R13KA on 17.01.2025, 07:46

evo nam i petka....

Kostrena, šta ti napišeš to se 100% ne dogodi. Za igrače ti nemamo šta zamjeriti jer još nikada nisi napisao ime, ali ovo "do petka" je 99% da danas nitko neće doći.
Sada ja pišem da će do idućeg petka netko, imam relativno dobre šanse da ču pogoditi.
Do idućeg petka napadač ili stoper, provjerena informacija direktno od Miškovića

oprosti, ali nemoj pisati gluposti. Ja nisam njega prozivao nego se sprdam s klubom. Informacije i upisi su mu i više nego dobri.
btw 11 igrača, 11 želja Miškovića, 5 u ovom prijelaznom roku, zasad jedan i to je valjda bio 5. opcija jer nas je 4 stopera odbilo.

R
17.01.2025, 08:01 #7462 Last Edit: 17.01.2025, 08:38 by R13KA
Quote from: Zelko Maler on 17.01.2025, 07:49

evo nam i petka....

oprosti, ali nemoj pisati gluposti. Ja nisam njega prozivao nego se sprdam s klubom. Informacije i upisi su mu i više nego dobri.
btw 11 igrača, 11 želja Miškovića, 5 u ovom prijelaznom roku, zasad jedan i to je valjda bio 5. opcija jer nas je 4 stopera odbilo.

Koje informacije? Odkad sam ja na forumu nikada nije napisao ime igrača? Postovi su tipa "pregovaramo s napadačem", ili kada novinari izbace neko ime,  tipa Čop on napiše "Čop je 3. opcija" . ne znam koje informacije kada informacija nema. I ja znam da s nekim pregovaramo i to mogu napisati na forumu.
Napisao je i da će sva pojačanja biti na busu za Slovenije, to znači da smo s Pokrićem završili prijelazni rok!
Pa je naknadno napisao da će do petka (danas) biti napadač. Super, čekamo svi.

Quote from: R13KA on 17.01.2025, 08:01
Quote from: Zelko Maler on 17.01.2025, 07:49oprosti, ali nemoj pisati gluposti. Ja nisam njega prozivao nego se sprdam s klubom. Informacije i upisi su mu i više nego dobri.

Koje informacije? Odkad sam ja na forumu nikada nije napisao ime igrača? Postovi su tipa "pregovaramo s napadačem", ili kada novinari izbace neko ime,  tipa Loš, on napiše "Čop je 3. opcija" . ne znam koje informacije kada informacija nema. I ja znam da s nekim pregovaramo i to mogu napisati na forumu.
Napisao je i da će sva pojačanja biti na busu za Slovenije, to znači da smo s Pokrićem završili prijelazni rok!

To je izjavio sam DRS.

M
Nema zašto pisati ime igrača. Valjda si svjestan da bi se znalo odakle curi. Misliš da se ne čita forum..drugo...nije kostrena rekao da će sva pojačanja biti u busu za Slo nego je prenio ono što je DRS rekao mnoštvu ljudi. Opusti se. Svaka pa i mala info nam je dobrodošla.🍺 Kostrena je kriv jer šuti!😁
Quote from: R13KA on 17.01.2025, 08:01
Quote from: Zelko Maler on 17.01.2025, 07:49

evo nam i petka....

Koje informacije? Odkad sam ja na forumu nikada nije napisao ime igrača? Postovi su tipa "pregovaramo s napadačem", ili kada novinari izbace neko ime,  tipa Loš, on napiše "Čop je 3. opcija" . ne znam koje informacije kada informacija nema. I ja znam da s nekim pregovaramo i to mogu napisati na forumu.

K
Novi list ti je medijski partner ne ja, zovi njih pa pitaj zašto ne objave ime, ili Ižaka i Vukušića ja sam samo forumaš.
Ali razumijem ne možeš dočekati Čopa pa si nervozan tako su u Madridu čekali Mbappea godinama

To je zato sto pisete na temi mercato 2024. Da imamo temu 2025. dobivali bi detaljnije info  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.01.2025, 08:14To je zato sto pisete na temi mercato 2024. Da imamo temu 2025. dobivali bi detaljnije info  8) .
Pusti nas da živimo u prošlosti  ;D

Još par postova do 500. stranice i onda Kostrena otvara novu temu RI Mercato 2025 s *bonbom!

(*pojačanje - odbili smo ponudu za Godu od 3 mil. eura)

K
Ali smo odbili