RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Tovarska piskarala kažu da je Verbic blizu jajduka :bo:

Quote from: SandroB on 21.01.2025, 10:06
Quote from: aahzinho on 20.01.2025, 23:19Koliko igrača dovedenih u ljetnom prijelaznom roku je imalo aktivnu ulogu u toj polusezoni? Ajmo biti malo precizniji, koliko je igrača dovedeno krajem prijelaznog roka imalo aktivnu ulogu u toj polusezoni i rezultatu? To bi bio mjerljiv rezultat poslije ljetnog prijelaznog roka.
Po tvom mjerljivom rezulatu bi ljetošnji prijelazni rok bio uspješniji od ljeta 14/15 (kad smo dovukli Kramu, Mitrovića, Tomečaka, Kvržića i Maleša među ostalima), samo zato jer smo polusezonu završili na 1. mjestu?

Ili nisam dobro shvatio što si želio reći, ili si se malo prešao za koju godinu.

Mea culpa. Prešao sam se za godinu i Kvržića. Ako je vjerovati TMu (a mene sjećanje ne služi tako dobro), govorimo o ljetu 13/14 i spisak igrača je više-manje isti.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
21.01.2025, 11:03 #7757 Last Edit: 21.01.2025, 11:09 by Zelko Maler
Quote from: KadOkrenemSe on 21.01.2025, 10:48Tovarska piskarala kažu da je Verbic blizu jajduka :bo:

on je preskup za nas. To je rang 300-400k place, mozda i vise.
Nije vise vrijeme da mu Kek i Mance prezentiraju projekt i da dodje k nama za manje. To je proslost. Sad imamo SD koji jedva zna govoriti, a kamoli uvjeriti nekog igraca da dodje k nama, a Djale nema veze ni autoritet za dovoditi takve igrace. Misko pak gleda kako Fruku smanjiti placu sa 100k na 80k godisnje.
Po meni je jedini adut da mu Kek, ako dodje k nama, u zamjenu za manje novce koje bi dobio kod nas,obeca koju minutazu za reprezentaciju.
Slovenci imaju brdo dobrih igraca,  napredovali  su astronomski zadnjih godina.

Jos jedan kojem ce tovari dati veliku placu, a nitko nece pitati  od kud

Z
21.01.2025, 11:29 #7758 Last Edit: 21.01.2025, 11:41 by Zelko Maler
Quote from: ispod stijena on 21.01.2025, 08:35Ni dobra vijest da neće Radeljića biti dulje vrijeme.

A ovo da im treba još jedan iskusniji stoper je isto značajno. Sigurno ne bi za četvrto mjesto tražili "još jednog iskusnijeg" stopera. Ustvari, bilo bi zanimljivo vidjeti da li bi tražili još jednog iskusnijeg stopera da imamo sigurnog desnog beka uz Smolčića

rekao je Joža na tribini da je Smola upitan za Loksu  i da Škorić još diše na škrge te da ne može baš cijelu odigrati. Treba mu treninga.
Također, protiv Sturma se lopta nije iznosila od stopera kao što su to radili Galešić i Radeljić nego su Majstor i Škorić nabijali naprijed što nikako nije dobro. Jednostavno nisu mogli iznijeti loptu kad su ih ovi stisli.

Desnog bočnog nitko ne spominje, nema veze Bogi će mijenjati i Smolu i Pašalića, sam će držati cijelu stranu  :neretljak:

Goričan, Čop i Mudražija protiv Dogana, Rukavine i Bogija.

D
Uglavnom lljudi popljuvali Marca, ili u najmanju ruku umanjili njegov doprinos i kvalitetu.

Meni je on odlican, neka ide jedino ako se i on sam zasitio i zeli ici ca (sto mislim da je nazalost bio slucaj i sa Galetom).

Bolje da ode sada u Mls za 5m nego za godinu dana u blizanca za 2-3m  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.01.2025, 11:48Bolje da ode sada u Mls za 5m nego za godinu dana u blizanca za 2-3m  ;).
To nije u interesu hrvatskog nogometa. Pratiš li ti uopće HNL kad pišeš ovakve pi*rije?  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 21.01.2025, 11:50
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.01.2025, 11:48Bolje da ode sada u Mls za 5m nego za godinu dana u blizanca za 2-3m  ;).
To nije u interesu hrvatskog nogometa. Pratiš li ti uopće HNL kad pišeš ovakve pi*rije?  ;D  ;D  ;D  ;D
Nakon Galesica ne moze jos i Marco. Ne bi bilo dobro za nase zivce 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

J
Niko u gnk, sad bi jedino domoljubno bilo da marco ode u hadjuk 8)

21.01.2025, 12:10 #7764 Last Edit: 21.01.2025, 12:11 by Vado Magnar
Zaista ne vidim što bih mogao prigovoriti klubu ako proda prvotimca za 5m € nekom stranom klubu.
Treba biti realan i prihvatiti da ta svota predstavlja ogroman komad budžeta kluba i da nam se time omogućuje daljnji nesmetani razvoj.

Bi li time dovedena u pitanje borba za prvaka? Bi. Ali eto, mi trenutačno nismo klub koji može reći ne takvim ponudama. Kao što Dinamo neće moći reći ne ako Inter zaista ponudi 15m € za Sučića. Možda jednog dana budemo na nekoj višoj razini, ali za sada je kako je.

Ja se samo nadam da naši rade i na dovođenju nekih mladih nada jer nam svježa krv treba.

S
Quote from: Vado Magnar on 21.01.2025, 12:10Zaista ne vidim što bih mogao prigovoriti klubu ako proda prvotimca za 5m € nekom stranom klubu.
Treba biti realan i prihvatiti da ta svota predstavlja ogroman komad budžeta kluba i da nam se time omogućuje daljnji nesmetani razvoj.

Bi li time dovedena u pitanje borba za prvaka? Bi. Ali eto, mi trenutačno nismo klub koji može reći ne takvim ponudama. Kao što Dinamo neće moći reći ne ako Inter zaista ponudi 15m € za Sučića. Možda jednog dana budemo na nekoj višoj razini, ali za sada je kako je.

Ja se samo nadam da naši rade i na dovođenju nekih mladih nada jer nam svježa krv treba.

Slažem se, ali bih malo i proširio ovu misao:

Naš "bazen" nije tako suh. Nismo Dinamo ili Hajduk, ali ako gledamo samo Rijeku i prigrad, to je velika baza. Možda djeca nisu motorična kao nekad, ali još uvijek tu mora biti materijala za nekog novog Frigana jednom godišnje (barem), a ne jednom u pet godina. Tu, podrazumijeva se, moramo uključiti u jednadžbu i našu školu nogometa, pa i skauting tih mladih darovitih.

Ako proširimo bazu na Istru, Gorski Kotar i Liku, šanse su puno veće. Treba pratiti djecu koja dnevno u igri pretrče 15 km... takvih nema baš po neboderima...

K
Treba imati trenere i scoute za tako nešto a ne neke ljude koji su spremni radit za 400-600e mjesečno ili poslije svog posla iz skladišta dolaziti na treninge djece

Quote from: SandroB on 21.01.2025, 12:25
Quote from: Vado Magnar on 21.01.2025, 12:10Zaista ne vidim što bih mogao prigovoriti klubu ako proda prvotimca za 5m € nekom stranom klubu.

Ako proširimo bazu na Istru, Gorski Kotar i Liku, šanse su puno veće. Treba pratiti djecu koja dnevno u igri pretrče 15 km... takvih nema baš po neboderima...

Na žalost, takve možemo mjerit u milipromilima(ako). Prošla svršena vremena.

R
Očito gazda ne misli daleko kao mi kad se dovode samo igrači koje više ne možeš prodat. Nije ni to slučajno. Koga će prodat druge sezone?

L
Quote from: robil on 21.01.2025, 12:39Očito gazda ne misli daleko kao mi kad se dovode samo igrači koje više ne možeš prodat. Nije ni to slučajno. Koga će prodat druge sezone?
Klub?