RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Quote from: Zelko Maler on 21.01.2025, 20:23
Quote from: Kostrena on 21.01.2025, 20:10Mislim da će i Čop doći, jer drugog nemamo spremnog, ali će Miško morat nešto platit

hahahahah, a iz kluba govore da imaju podugačku listu napadača, pregovara se sa puno imena, a zapravo cijelo vrijeme prose Čopa i moljakaju Loksu već mjesec dana da ga pusti
Pa vjerojatno su i imali podugačku listu, ali su nas vjerojatno svi odjebali.

K
Imali smo, jedan kojeg smo izgubili za par desetak tisuća je zabio prije neki dan gol za Američku reprezentaciju

L
Quote from: Kostrena on 21.01.2025, 20:28Imali smo, jedan kojeg smo izgubili za par desetak tisuća je zabio prije neki dan gol za Američku reprezentaciju
Matko Miljević?

Quote from: KadOkrenemSe on 21.01.2025, 19:57
Quote from: Snjesko on 07.01.2025, 15:32Nekic je i meni bolji igrac, i skuplji je jasno, ali...
Decko ima 24 godine, gdje ce netko za njega platit 1milijun EURa iz Varazdina??? Ne budimo smjesni, pa toliku cifru nece dobit ni za Segu. Realno njega se vjerojatno moze dobit za 0,4, maximalno 0,5.

Nekic u Kiel za 1M  + bonusi... A provlacili su genijalci sa foruma da nece niko dat vise od 0.4 , 0.5 :nisamja:

Pa realno, to je odlican transfer za Varazdin, definitivno nisam ocekivao ako bude taj rang cijene. Svaka cast.

Inace Varazdin ima smislenu sportsku politiku, rekao bi prilican izuzetak u HNLu. Ne sviđa mi se ta ekipa oko Dalica (vjerojatno su i oni pogurali taj transfer), ali mora se rec da dobro rade.

Nego taj Nekic je bio kadet Rijeke, ima li Rijeka onda neki postotak od te prodaje?

A
Quote from: Zelko Maler on 21.01.2025, 20:21
Quote from: KadOkrenemSe on 21.01.2025, 19:57
Quote from: Snjesko on 07.01.2025, 15:32Nekic je i meni bolji igrac, i skuplji je jasno, ali...
Decko ima 24 godine, gdje ce netko za njega platit 1milijun EURa iz Varazdina??? Ne budimo smjesni, pa toliku cifru nece dobit ni za Segu. Realno njega se vjerojatno moze dobit za 0,4, maximalno 0,5.

Nekic u Kiel za 1M  + bonusi... A provlacili su genijalci sa foruma da nece niko dat vise od 0.4 , 0.5 :nisamja:

Varaždin, anoniman klub proda stopera koji vrijedi 450k eura za milju eura u Njemačku, mi stopera koji vrijedi 3 mil eura prodamo za 3 mil eura prodamo dinamu

btj ako Nekic vrijedi Miljuu, Galesic vrijedi 5 da ga jebes.

u pičku materinu jnesposobnu

Vezano uz tvoj post, ali ne i uz tebe. Na žalost, čini se da postoji još ljudi koji su spremni vjerovati da je Miško galešića prodao zbog dobre ponude. Jedino u što vjerujem, obzirom na okolnosti, jest da ga je prodao isključivo zbog pomaganja bečkim konjušarima da opet postanu prvaci. Ove sezone im se nakon dugo vremena to opasno zaljuljalo i kompletna "mašinerija" je pokrenuta, uključujući i riječku Loksu. Predugo pratim hrvatski nogomet da bi tako lako prihvatio lovu kao motiv, a posebice ne nakon što je samo od prodaje igrača u godinu i pol uprihodovano nekih 16M...nije galešić prodan niti zbog ponude koja "izuva iz cipela", niti zato što je morao biti prodan. Prodan je iz jednog i jedinog hebenog razloga, a taj je da bečki konjušari moraju biti prvaci i da mu moj bivši najdraži klub iz nekog razloga u tome mora pomoći. Za mene je to sada jedna i jedina istina, nikakvi bakrači, bakrari, plaće, tovari, treneri, pojačanja...ništa, baš ništa osim da se Rijeka iz nekog meni nepoznatog razloga svojski trudi pomoći da bečki konjušari ostanu prvaci.

Momci opet se vrtimo o svemu, samo ne o mercatu ovdje  :bo:

Pa stožer, pa plaće, pa Nekić...
#navodninavijač

S
Quote from: LenRi on 21.01.2025, 20:33Matko Miljević?

On je zabio i asistirao protiv Venecuele da, ali isto tako je potpisao novi ugovor s argentinskim prvoligašem prije 10 dana.
Definitivno nije igrač koji garantira golove jer osim tog Venecueli, ima još 5 golova u karijeri.
----------
To je neozbiljno, trebamo napadača koji karijerno u bilo kojoj od zadnje 3 sezone ima prosjek 6-7 golova po polusezoni.
Ne dva gola u kanadskom kupu.  ;D

Znači Pasalic out, Selahi možda out

Stranac X i Čop dolaze

Menalo u orbiti 👎

Z
@Kostrena  imas kakav info za Lončara?

Z

ko hoće nek gleda, ja sam ugasio nakon 5 sekundi.

A
Quote from: Fiumano on 21.01.2025, 21:01Znači Pasalic out, Selahi možda out

Stranac X i Čop dolaze

Menalo u orbiti 👎

Poučen iskustvima rekao bi ovako:

Odlasci:
Selahi (NK Tribina)
Goda (NK Tribina)
galešić (gnjk)
Pašalić (MLS)
Radeljić (NK Talasoterapija)

Dolasci:
Škorić (NK Penzija)
Dujmović (loan return)
Menalo (NK Neželjeni iz penzije)
Čop (NK Penzija)

Odličan prijelazni rok. Dobro se utržilo i malo potrošilo, a i dalje smo konkurentni za mjesto koje vodi u europska natjecanja.

K
Quote from: Zelko Maler on 21.01.2025, 21:03@Kostrena  imas kakav info za Lončara?
Nitko ništa ne govori za njega, ja bi ga osobno zamjenio za Selahija, ako ode

M

Vezano uz tvoj post, ali ne i uz tebe. Na žalost, čini se da postoji još ljudi koji su spremni vjerovati da je Miško galešića prodao zbog dobre ponude. Jedino u što vjerujem, obzirom na okolnosti, jest da ga je prodao isključivo zbog pomaganja bečkim konjušarima da opet postanu prvaci. Ove sezone im se nakon dugo vremena to opasno zaljuljalo i kompletna "mašinerija" je pokrenuta, uključujući i riječku Loksu. Predugo pratim hrvatski nogomet da bi tako lako prihvatio lovu kao motiv, a posebice ne nakon što je samo od prodaje igrača u godinu i pol uprihodovano nekih 16M...nije galešić prodan niti zbog ponude koja "izuva iz cipela", niti zato što je morao biti prodan. Prodan je iz jednog i jedinog hebenog razloga, a taj je da bečki konjušari moraju biti prvaci i da mu moj bivši najdraži klub iz nekog razloga u tome mora pomoći. Za mene je to sada jedna i jedina istina, nikakvi bakrači, bakrari, plaće, tovari, treneri, pojačanja...ništa, baš ništa osim da se Rijeka iz nekog meni nepoznatog razloga svojski trudi pomoći da bečki konjušari ostanu prvaci.
[/quote]

kot je otel pomoc dinamu mogal in je dat i pasalica a i frigana pred dva leta, mislin da se j misko malo pogubil z nekin stvarima ali ove teorie mi bas nisu jasne. pa zac in onda ne puscat 4 punti ke su z nami zgubili onda?

ne vidin zac komlicirat, soldi fali prevec nego ca mi mislimo, bojin se - tako da ce saki mercato bit obavljen va zadnju setemanu ili zadnju uru, a prodavat ce se cim neko otvori takuin.

H
Od prvog dana je u koaliciji s Dinamom i nikad to nije ni pokušao sakriti.

Mamićev najpouzdaniji partner i korisna budala za dodatno zdrmat Hajduka.

Mi za nagradu dobili 12 godina dominacije nad Hajdukom, a cijena koju plaćamo 12 godine gnjusne pušione Dinamu.

Netko za to ima želuca, neki se prave da ne vide, a neki su otišli. I neće se vratiti dok MIšković ne nestane.

To je to

S
Kako nema riječi o posudbama juniora, meni se čini kako ostaju svi sa priprema za rotaciju. Đalović stalno ponavlja - unutarnje rezerve.
Kako DRS nije spomenuo Menala, ostaje nada da ne dolazi.
Na kraju, ostaje nada da neće proć liječnički.  :o