RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Svi junaci mukom zamukoše. Valjda odletismo odmoliti krunicu da je netočna info za Menala. Ja se upravo vratio od oltara.

Menalove prestave kod nas su bile dobre. Onaj gol na potpoljenom Poljudu je bio baš divan i nogometno nemam niš protiv njega (iako ne znam kakve je predstave pružao u zadnje vrijeme).
Ali, čovjek koji nas je odbio radi Dinama, čovjek koji je s Mamićima na "di si stari" mah...  :bo:

K
Ma kakav crni Menalo

Z
uz odlazak Pašalića i dolazak Čopa, Asora i Maneva mi smo jači, na papiru, nego na jesen.

čak i uz odlazak Selahija i dolazak Lončara, opet smo jači.

kažem, na papiru.

Na terenu sumnjam jer se raspala obrana, odnosno stoperi Galešć - Radeljić i mislim da će se to itekako osjetiti jer smo bili baš jako uigrani zadnjih 4-5 kola. Momčad se standardizirala. ovako dosta novih igrača koji će kasno doći i  ko zna kako se uklopiti.

ali veseli me napad Djouahra, Fruk, Asoro i ispred njih Čop.

btw načuo sam da Radeljića neće biti još puna 2 mjeseca.

Z
Ljudi, evo, priznajem, puno toga meni nije jasno. I to je sasvim u redu. Menalo, Tebalo, ili kako god – koga briga za ime, čovjek zna igrati. Nama ta pozicija treba i točka. Sad, jel bi bilo idealno da je s Turnića, Grobnika, ili da se preziva Fućak, Host ili Čargonja? Naravno da bi. I da igra kao Messi za 1.000,00 € i dvije pive u Teta Roži? Ma san snova! Ali realno, takvog nemamo.

Napadač? Svi bi idealno da je AMČ (i nije baš naš, lokalni, domaći). Ali to bi značilo da moramo mijenjati način igre. E sad, mijenjati način igre dok si prvi na tablici i bez poraza... zanimljiva logika.

Ajmo malo realnosti – nema savršenog recepta. Ako se može pojačati, neka se pojača. Ako ide ovako, neka ide. Ali jedno je sigurno – važno je da se igra za grb, za Rijeku, za nas na tribini. A ime na dresu? To nam je uvijek bilo manje važno. 💙⚓ :bo:

J
Quote from: Zelko Maler on 22.01.2025, 11:21uz odlazak Pašalića i dolazak Čopa, Asora i Maneva mi smo jači, na papiru, nego na jesen.

čak i uz odlazak Selahija i dolazak Lončara, opet smo jači.

kažem, na papiru.

Na terenu sumnjam jer se raspala obrana, odnosno stoperi Galešć - Radeljić i mislim da će se to itekako osjetiti jer smo bili baš jako uigrani zadnjih 4-5 kola. Momčad se standardizirala. ovako dosta novih igrača koji će kasno doći i  ko zna kako se uklopiti.

ali veseli me napad Djouahra, Fruk, Asoro i ispred njih Čop.

btw načuo sam da Radeljića neće biti još puna 2 mjeseca.

Od prije godinu dana fale redom prvotimci: Labrovic, Galesic, Radeljic, Selahi, Hodža, Ivanovic, Pjaca, Pasalic, Maric
Mislim da si trebamo priznat da smo slabiji barem 20% od Sopiceve Rijeke.

Quote from: Z9 on 22.01.2025, 11:27Ljudi, evo, priznajem, puno toga meni nije jasno. I to je sasvim u redu. Menalo, Tebalo, ili kako god – koga briga za ime, čovjek zna igrati. Nama ta pozicija treba i točka. Sad, jel bi bilo idealno da je s Turnića, Grobnika, ili da se preziva Fućak, Host ili Čargonja? Naravno da bi. I da igra kao Messi za 1.000,00 € i dvije pive u Teta Roži? Ma san snova! Ali realno, takvog nemamo.

Napadač? Svi bi idealno da je AMČ (i nije baš naš, lokalni, domaći). Ali to bi značilo da moramo mijenjati način igre. E sad, mijenjati način igre dok si prvi na tablici i bez poraza... zanimljiva logika.

Ajmo malo realnosti – nema savršenog recepta. Ako se može pojačati, neka se pojača. Ako ide ovako, neka ide. Ali jedno je sigurno – važno je da se igra za grb, za Rijeku, za nas na tribini. A ime na dresu? To nam je uvijek bilo manje važno. 💙⚓ :bo:
menalo je zadnji ozbiljan nogomet igrao pred 4 godine...

B
Neznam kad sam nesto vedro napisao na ovom forumu jos od utakmice sa Slavenom doma, pa da nastavim u tmurnom raspolozenju.

Zasto imamo takav jebeni fetis na bivse dinamovce, da bez imalo samopostovanja ih tako molimo da dodu? Javno ovaj telac salje ponudu Orsicu koji je zavrsio karijeru, sada ovog Menala po peti prijelazni rok nagovaramo? Pa kao da se radi o instant pojacanju i klasi koja je uvijek dobrodosla i koja odma daje kvalitetu, Messi ili Lakhal... ti jebenog menala vec 5ti prijelazni rok ganjas.
Daj istrpi malog Butica, plus Bogi bit ce dovoljni za osiguravanje vrha tablice (3. mjesto).

Inace pozdravljam prodaju Pase ako je cifra kolku spominju.
Ali kao sto ste pisali, svejedno dal je milijun,5, il 15 uvijek ispada da nismo prodali dovoljno i da je budzet rastegnut. Al fascinantno koliko god da je rastegnut, i u najgorim vremenima uvijek nademo bar 200 hiljada za ugovor nekom novom Orsicu, Menalu i Andricu...

Quote from: Z9 on 22.01.2025, 11:27Menalo, Tebalo, ili kako god – koga briga za ime, čovjek zna igrati.

Čime potkrepljuješ ovu tvrdnju? Luka Menalo je u jednoj sezoni kod nas zabio 9 golova i imao 7 asista, a u sljedeće (nepune) četiri je zabio 10, astistirao 9. Meni to ne zvuči kao profil igrača koji "zna igrati" jer je u pitanju krilni napadač koji u najdominantnijem klubu u ligi nije u stanju imati nikakav utjecaj. Onda su ga poslali u Celje u veljači 2024., gdje je zabio u debiju i u ostatku kalendarske(!) godine još čak jednom. To je igrač od 28 i pol godina koji nije vidio terena od kolovoza. Luka Menalo ne zna igrati; on je znao igrati samo onu jednu godinu kod nas. Sve prije toga je BH i slovenska liga*, a sve nakon toga je uglavnom klupa ili nikakav učinak.

*i nemojte sad "ali Olimpija nas je izbacila". Je ove godine, tad kad je Manolo bio kod njih su na guz prošli latvijskog predstavnika u Europi i to njegovim golom u nadoknadi.
#navodninavijač

K
Užas, da Menalo, jbte pa mi bez dinama ne možemo postojati
Čovjek tamo nije ni u 4.planu

22.01.2025, 11:47 #7855 Last Edit: 22.01.2025, 11:48 by beetlebum
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 22.01.2025, 09:51Navodno Menalo i neki črni na liječnikom trenutno

Quote from: Kostrena on 22.01.2025, 11:05Ma kakav crni Menalo

DRS opet uspio, 2 in 1 napadačko rješenje.

MNK Rijeka dovela nekog sto je osvojio LP i igrao u Barceloni, taj bi mogao odradit barem poluvrijeme i na velikom terenu  ;D

Z
Quote from: Kostrena on 22.01.2025, 11:47Užas, da Menalo, jbte pa mi bez dinama ne možemo postojati
Čovjek tamo nije ni u 4.planu

Menalo nije 4. izbor na krilu jer oni imaju 4 krila.
Kad je DRS pitao za Menala, Marić je prvo bio "ko je taj?
Ahaaaa Menalo, dada, on je naš igrač, ja sam zaboravio."

šalu na stranu, Menalov potpis je čista usluga nekome. To sam siguran. Prepostavite sami kome.

K