RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Šta se nije ozlijedio 3 mjeseca

Drugim riječima bojkotira i ucjenjuje da ga puste u Ri

Ako je netko gajio laznu nadu da smo i dalje u borbi za naslov unatoc smijesnoj prodaji Galesica, sada mu je valjda jasno da nema nista od toga.

Koliku ce placu imat Grande Menalo 🙃? Nadam se da ce i Orsic sletit u zadnji cas, Mohakurac ili kako se vec zove i Spikic pa da se cirkus kopletira.

Zalizani, svakim si danom sve odvratniji 🤮.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

H
Koji je idući potez čuvenog nigerijskog poduzetnika ?  S nestrpljenjem ga očekujemo !

H
Kad je naručena nova Kekova izjava ?

J
Dosta je bilo te malodušnosti, pr rok još traje! Još stignemo prodat Fruka 8)

A
Quote from: ispod stijena on 22.01.2025, 13:17
Quote from: MaČaĆeToMane on 22.01.2025, 13:02prvo pitanje za slijedeću pressicu: "zašto dovodite igrače koji su povezani isključivo sa Zdravkom Mamićem i njegovim suradnicima?"

ajmo novinari crvi, znam da čitate!!!!!!!!

Ovo me podsjeća na jedno vjenčanje, poznanik koji ima band je dobio zahtjev " ne smije biti tovarskih!", onda je on pitao mladoženju " ajde napravi popis što da sviram". (uvjet mladih je bio da se pjevaju hr pjesme).

Jasno je da u hr postoje dva kartela . sjeverni i južni. Sa time da je ovaj sjeverni u ovom managerskom poslu pirana, a onaj južni srdelica.

Mislim, ako rješavaju radne dozvole "ovi doli" za Kalinića i sl u premiership preko Zdravka, što si očekivao?

Jebate, svi ovi sljedbenici današnji i zlatna mladež je potomstvo ratnih profitera. Dok su drugi hvatali ideale, oni su trgovali sa zaraćenom stranom...
Isključivo je bio popis 50 pjesama šta se nesmije svirat.

koja će nam legenda kluba kroz novine objasniti da Rijeka mora surađivati s dinamom jer su oni tvornica nogometaša?  :neretljak:
SPORTSKI ODLAZI!

K
Renato Pilipović

A
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.01.2025, 14:04Ako je netko gajio laznu nadu da smo i dalje u borbi za naslov unatoc smijesnoj prodaji Galesica, sada mu je valjda jasno da nema nista od toga.

Koliku ce placu imat Grande Menalo 🙃? Nadam se da ce i Orsic sletit u zadnji cas, Mohakurac ili kako se vec zove i Spikic pa da se cirkus kopletira.

Zalizani, svakim si danom sve odvratniji 🤮.
Mene je sram

taj Menalo ima 400k u dinamu
i sad mi ćemo mu dat barem 150
i onda će zalizani kukat po medijima da nema novaca dok mu djecu treniraju ljudi u fušu za crkavicu, a ovog će preplatit debelo, koji nije igrao ozbiljan nogomet 4 godine
SPORTSKI ODLAZI!

K
Da nije bilo nas onda ne bi ga igrao ni tad

tako je, a Marco Pašalić kojeg iskreno ne volim je za Menala ne televizija u boji nego vanzemaljac
da nije tate maminja, Menalo bi bio uz dužno poštovanje prema tom zanimanju pomoćni radnik u kuhinji
u 4 godine nema mjesec dana kontinuiteta u nogometu
SPORTSKI ODLAZI!