RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Znači sad je Rijeka postala reciklažno dvorište za propale igrače  gnk-a.

Umirio me Siniša Lončar  :D.

Naravno, dođe li do ovog transfera, ne treba sumnjati niti u sportsku struku Bijelih koja već vjerojatno ima i podcrtano ime Pašalićevog nasljednika, igrača koji bi već svojim dolaskom u redove aktualne vodeće momčadi prvenstva mogao postati pojačanje. Neka imena se u kuloarima već spominju, no znate onu priču o ražnju i zecu u šumi...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/ako-vatreni-napusti-rijeku-na-rujevici-imaju-rjesenje-ovo-je-trojac-koji-bi-mogao-zamijeniti-pasalica-15545386
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Bože kakav grozan tekst...
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

22.01.2025, 18:00 #7968 Last Edit: 22.01.2025, 18:00 by MaČaĆeToMane
Quote from: robil on 22.01.2025, 17:44Znači sad je Rijeka postala reciklažno dvorište za propale igrače  gnk-a.

krivo. ljudi ovdje misle da miško ima fetiš na dinamove igrače. krivo skroz.
to su igrači zdravka mamića i njegovih suradnika, njegova ostavština, ostaci ostataka. a to je zabrinjavajuće! bmk inače za kog navijaju, ali ovo je prelilo čašu
u zadnje 2 ili 3 sezone nismo doveli dinamovca koji nije imao veze sa zdravkom, sve preko agencija njegovih ili suradnika, manje ih je ostalo u dinamu nego ih mi imamo!
SPORTSKI ODLAZI!

R
Meni je to isti kurac. Sve su to lopine iz metropole.

Quote from: robil on 22.01.2025, 18:01Meni je to isti kurac. Sve su to lopine iz metropole.

ne može biti isti k ako dovedeš ne znam Bernauera koji s kriminalom nema veze ili ako non stop dovodiš samo one koji su povezani s tim kriminalom.
razlika je velika!
SPORTSKI ODLAZI!

R
Mislim da su ovi bili lopovi i prije braće M.

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 22.01.2025, 18:00
Quote from: robil on 22.01.2025, 17:44Znači sad je Rijeka postala reciklažno dvorište za propale igrače  gnk-a.

krivo. ljudi ovdje misle da miško ima fetiš na dinamove igrače. krivo skroz.
to su igrači zdravka mamića i njegovih suradnika, njegova ostavština, ostaci ostataka. a to je zabrinjavajuće! bmk inače za kog navijaju, ali ovo je prelilo čašu
u zadnje 2 ili 3 sezone nismo doveli dinamovca koji nije imao veze sa zdravkom, sve preko agencija njegovih ili suradnika, manje ih je ostalo u dinamu nego ih mi imamo!

Sve  sto je u Dinamu vrijedilo je ostavstina ZM

K
Šteta što su udruge za zaštitu životinja već uzele moto "Udomi, ne kupuj"

To bi mogla biti udarna krpa ispod lože na zapadu

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.01.2025, 17:47Umirio me Siniša Lončar  :D.

Naravno, dođe li do ovog transfera, ne treba sumnjati niti u sportsku struku Bijelih koja već vjerojatno ima i podcrtano ime Pašalićevog nasljednika, igrača koji bi već svojim dolaskom u redove aktualne vodeće momčadi prvenstva mogao postati pojačanje. Neka imena se u kuloarima već spominju, no znate onu priču o ražnju i zecu u šumi...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/ako-vatreni-napusti-rijeku-na-rujevici-imaju-rjesenje-ovo-je-trojac-koji-bi-mogao-zamijeniti-pasalica-15545386

Hahahahahah, pa ovo ko da je Miško sam pisao

Quote from: T.T.N.Y. on 22.01.2025, 19:27
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.01.2025, 17:47Umirio me Siniša Lončar  :D.

Hahahahahah, pa ovo ko da je Miško sam pisao

zašto misliš da nije?
SPORTSKI ODLAZI!

A
Quote from: Kostrena on 22.01.2025, 20:56Onda oko 2016, 2017.bili smo na dalekom gostovanju sa Bojsima. Rekao je jedan od viđenijih njihovih : Miškovića ćete kao i mi Mamića tjerati bakljama i topovskim udarima, uništiti će vam klub.
Sjećam se ko sad, smijali smo se,kakav Mamić pa Mišković je super uspješan poslovni čovjek, nije on kokošar.

Prognoziram za nekoliko godina, Miškovića u nekoj od zemalja koja ne izručuje HR
Emirati neki ako ne izručuju a možda mu i Zdravko uzme kod sebe u susjedstvu

_
Komentari ispod objave s treninga danas puni Iranaca koji pišu o Doganu u njihovom Tractoru, trenutno tamo prvi na tablici i Skočić je trener s Postojnskim i Štrkaljem od naših, ne znam ako je netko što načuo konkretnije ako je tu bilo kakvih upita...?

K
Quote from: _PRX_ on 22.01.2025, 23:00Komentari ispod objave s treninga danas puni Iranaca koji pišu o Doganu u njihovom Tractoru, trenutno tamo prvi na tablici i Skočić je trener s Postojnskim i Štrkaljem od naših, ne znam ako je netko što načuo konkretnije ako je tu bilo kakvih upita...?
Jučer sam ga vidio u prolazu, pitao ga dal ide negdje na posudbu, rekao da on još ne zna ništa, da ostaje tu
Vidim sutra baš me zanima

R
Teško mi je više i forum čitati, je netko spomenuo da bi nam Fehevar mogao oteti Pericu?
Sad kad ode tamo i zabije 10 u polusezoni :jbg:
Više ne znam šta mislit o svemu, Dogan u Iran, Perica u Mađarsku, i ostajemo na nula napadača u klubu.
Čop, ako ga Lokomotiva pusti.