RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ne kuzim stvarno Pasalica ako je odbio. On ocito cilja na Dinamo. Jeboga Dinamo. Stavit ga na klupu, pa neka masta i dalje o Dinamu.

Z
Šta ćemo Pasalicu zamjerati zašto hoće i dinamo a Galesic je isforsirao da ode gore i to je greška uprave....🤨

Šta vam je? Stanite s ovime. Ako ne želi ići, njegovo pravo. Neka zagrize još jače ovo proljeće pa će možda ići za vise.

Nama navijačima je interes da ostane jer onda (s Copom) rastu naše šanse za naslov. Jebes 5m€. Za nas to ne znaci ništa u ovoj situaciji.

pasa ocito zeli ostat u europi

Čekaj nekome smeta što je ostao 🤡

Pa nije lik slovo na papiru. Ugovor ima do 2027. Nek se pokaže u drugom dijelu još bolje i evo njega u neki Augsburg.

odlaskom pasalica bi se tek vidjelo koliko je on bitan kotacic ove ekipe... da ima malo kvalitetnije odluke sad bi ga gledali u ligama petice vrlo vjerojatno

Ja mislim da je on jako bitan, ali ovo je bila ponuda kakvu mi vise ne mozemo dobit ni blizu, a pitanje je kakav ce on biti u drugom dijelu sezone. On ocito zeli nesto sto ne moze dobit i tu ocekujem samo probleme. Bolje da se proda i da dovedemo pravu zamjenu.
Ovako ce na ljeto u Dinamo za 2M i onda ce opet bit paljba po Miskovicu.
Uglavnom, ja ne vjerujem da ce za njegov status biti bolje da ode u neku Veronu umjesto u MLS, dapace. U MLSu bi bio zvijezda i zabijao, a u nekoj Veroni bi brzo zsvrsio na klupi.

24.01.2025, 18:33 #8137 Last Edit: 24.01.2025, 18:34 by Monarh
Pa Pašalić vjerovatno cilja na nešto tipa kao Ivanović. Ako već ne može u Njemačku, Belgija bi bila sasvim ok liga za njegov stil igre.

24 godine, sezonu , dvije tamo, pozornica koja je sasvim pristojna za pokazati jesi li spreman za jaču ligu. Klubovi kao Gent, Genk,  Anderlecht... mogu platiti 4, 5 milijuna odštete. A opet ,ponavljam, dovoljno je mlad da ga isti mogu kasnije preprodati i vratiti investiciju, naravno, ako isporuči kvalitetne igre i ako ga se Dalič još koji put sjeti zvati.

Z
Quote from: Monarh on 24.01.2025, 18:33Pa Pašalić vjerovatno cilja na nešto tipa kao Ivanović. Ako već ne može u Njemačku, Belgija bi bila sasvim ok liga za njegov stil igre.

24 godine, sezonu , dvije tamo, pozornica koja je sasvim pristojna za pokazati jesi li spreman za jaču ligu. Klubovi kao Gent, Genk,  Anderlecht... mogu platiti 4, 5 milijuna odštete. A opet ,ponavljam, dovoljno je mlad da ga isti mogu kasnije preprodati i vratiti investiciju, naravno, ako isporuči kvalitetne igre i ako ga se Dalič još koji put sjeti zvati.

Nece za njega Belgijanci platiti 4-5 milja. Zapravo nece nista, takvi igraci nejdu u Belgiju, odnosno idu ak imaju 3-4 god manje.

Snjesko je sve u pravu. Odlican post.

A
Quote from: Monarh on 24.01.2025, 18:33Pa Pašalić vjerovatno cilja na nešto tipa kao Ivanović. Ako već ne može u Njemačku, Belgija bi bila sasvim ok liga za njegov stil igre.

Pasalic želi u Veronu čija je ponuda za njega lošija ali je Europa. Zaboravljate da je odbio već Emirate jer želi Ostat ovdje i igrat u reprezentaciji koja mu je sve

I
Pasalic očigledno ne želi van kontinenta.
Problem je sto klub ne moze dobiti iz Europe cifru koju može van kontinenta.
I jebiga. Začarani krug.

Mislim da on realno Dinamu ne treba. I ako ga je Dinamo nekad i želio, vise im nije na radaru.

Samo sa ne unese ionako sam sa sobom nervozan dodatnu nervozu u svlačionu

Za Pašalića je ljeto zadnji vlak za dobiti neku konkretnu lovu (4mil€+), a za Jankovića nema šanse da dobijemo više od 3mil€ na ljeto.

Također Fruk mora ići na ljeto ili potpisati novi ugovor.

Z
Ima li sta novog oko odlaska Dogana?

K
Sram ga bilo, neće u 6.ligu svijeta

Quote from: ispod stijena on 24.01.2025, 18:55Samo sa ne unese ionako sam sa sobom nervozan dodatnu nervozu u svlačionu

Mislim da neće biti ništa nervozniji sada nego što je bio najesen. OK kompić mu je otišao u Dinamo, ali ništa novo (Pjaca). OK klub ga je htio dat u žnj ligu, ali ništa novo (Emirati).

Zna on sam da ga do repkice vodi isključivo jak transfer iz Rijeke, a zna također da neke Verone neće financijski zadovoljiti klub, nego da će se igrama morati izboriti za bolje.

Vrijeme da dokaže da nije samo bauštelac u glavi.
#navodninavijač