RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ma Pasi je najlijepse u Rijeci.
Volim grad koji teče

S
24.01.2025, 19:23 #8146 Last Edit: 24.01.2025, 19:30 by Snowcrash
Quote from: Arci1984 on 24.01.2025, 18:53Pasalic želi u Veronu čija je ponuda za njega lošija ali je Europa. Zaboravljate da je odbio već Emirate jer želi Ostat ovdje i igrat u reprezentaciji koja mu je sve

Ajmo ponovit: Verona nema centa ne za odštetu ne za njega platit. Nikakvu ponudu on dobio uiz Verone nije.
Ako ne vjerujete šta sam iznad napisao, dajte pročitat talijanske portale i časopise oko aktualnih događanja u Veroni.

Evo da ne tražite: osvrt od prije sat vremena na događanje u Veroni:
https://tggialloblu.telenuovo.it/hellas-verona/2025/01/24/dopo-la-cessione-situazione-paradossale-e-preoccupante-ed-e-peggio-dellanno-scorso

Pašalić više nema Andya Baru kraj sebe, taj neće vidit repstaciju više.
Za njega i njegove financije MLS je najbolji mogući potez
Osim ako nekim čudom ne zabije 10 golova u polusezoni, otići će za max 2 milijuna u plavu zvezdu ili istočnije
Nije njega toliko teško zamijeniti igračem koji donosi pametnije odluke, ali za takvog Miško neće centa dati pa ispada da je užasno teško!
SPORTSKI ODLAZI!

M
24.01.2025, 19:57 #8148 Last Edit: 24.01.2025, 19:58 by moreplovac
Da stvarno se vidjelo da Rijeka svaki put prodise kad Pasalic izadje i udje Bogojevic. Odmah cijela momcad poleti.

Decko je odlican igrac, ima vica,dribling, zna zadrzat loptu, ima i mana ali pricat da je bezveze igrac mi ne drzi vodu. Franjo je po upisima bio sve i svasta, dobio je uvjete za razvoj, samopouzdanje i eksplodirao. S time da je decko radnu etiku imao.  Vrijeme ce pokazati dali Pasalic moze istim putem nastaviti.

Quote from: moreplovac on 24.01.2025, 19:57Da stvarno se vidjelo da Rijeka svaki put prodise kad Pasalic izadje i udje Bogojevic. Odmah cijela momcad poleti.

Bruno "SuperSub" Bogojević

Šta će ti Pašalić.. nema veze šta je statistički najbolji dribler lige i šta ima najbolji udarac izvana u HNLu..

Pašica kakav je da je, najbolje je krilo HNLa a možda i najbolji od svih napadačkih pozicija.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Boli me džon za to hoće li Pašalić u Veronu ili Orlando. Za kikiriki ili autobus novaca. Novcima se klub napunio transferima i našim ulaznicama. Ako klub ne misli na naše novčano blagostanje, neću ji ja o klupskom.

Drago mi je da ostaje u Rijeci. Odličan je igrač i njegov ostanak garantira da ćemo i dalje biti konkurentni u lovu na titulu.

Mi boljeg od Pašalića sada za kikiriki naći ne možemo, a trenutno u kadru nemamo instant zamjenu i tu sva priča staje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Kostrena on 24.01.2025, 16:13Imam osjećaj da će u ovoj zamjeni igrača Lokomotiva bolje proći

Ja imam dijametralno suprotni osjećaj: da će lošije proći i da bi mogli ispasti, a da bi mi mogli konačno počet nizat pobjede i jurit do titule.

H
Mi smo lani početkom godine doveli tri top talentirana mlada igrača: Franju, Pašu i Fruka.
Ne znam hoće li se to i kada tako ponoviti, s obzirom na politiku ulaganja.

Osim toga Galešić, Smolčić, Selahi su postali ozbiljni igrači.
Nažalost, kod Sopića su Franjo i Paša stagnirali, ali smo Franju ipak kvalitetno prodali.

Bez pretjeranih ulaganja.

Uz dobro vodstvo, moglo se nešto osvojiti i moglo se ozbiljno zaraditi.

Na kraju, osvojit će se teško, a prodaje će pokriti taman 1 godišnji budžet, nažalost !

S
Orlando City has moved on from Marco Pasalic. Pasalic was "undecided about his future", and Orlando City wants to get someone in now.
Oni trebaju show buisiness zvijezdu, a ne nekog tko se ne može odlučit unutar par sati.
Nisu se skontali.  ;D 

K
Pašalića se dosta kritizira jer je naš reprezentativac i jer mora biti najbolji igrač kluba.
A ne može bit netko ko po 5 mjeseci nema gola, jbga ne može.
3 gola i 2 asistencije je meni malo
Bolje da ostane jer ako ode morat će ovaj jadnik od Menala igrat.
I da btw. nije najbolji dribler lige po nikakvim statistikama, jer ih upravo gledam

Quote from: Kostrena on 24.01.2025, 21:43I da btw. nije najbolji dribler lige po nikakvim statistikama, jer ih upravo gledam

Ima najviše uspješnih driblinga po utakmici tj. 1.9 i oko 50% uspješnosti ako se ne varam.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
24.01.2025, 22:12 #8157 Last Edit: 24.01.2025, 22:14 by Snowcrash
Pašalića teško itko može nadomjestit jer je odradio vrlo dobre pripreme, ekipa i on se znaju zavezanih očiju i može okrenut bilo koju utakmicu
Nikakvo čudo od prinove ne može instant bit adekvatna zamjena za Pašu u formi.

Orlando ti ponudi miljku po sezoni i još toliko od sponzora i reklama...
A ti kažeš - nah, idem ja osvojit prvenstvo s Rijekom.  8)

Povijest je pokazala da kad dobijes pravu ponudu igraca treba prodat. Ovo je bila odlicna ponuda. Za klub. Ali i za igraca.
Ne znam u kakvom svijetu zivi Pasalic, ali niti klub niti on ovakvu ponudu vise nece dobit. On nema 20 godina, vec 4 vise. Opcenito krila ima najkracu karijeru od svih pozicija u ekipi.
Bojim se da kad shvati da ono sto on zeli nece doc, da cemo dobit puno losiju verziju Pasalica  i da ce mnogi rec zasto ga nismo prodali.
Steta, jer za mali dio te love se mogla dovest prava zamjena i imali bi igraca koji grize. Nadam se da sam u krivu, ali ocekujem losiju, nervozniju verziju Pasalica do kraja sezone i vrlo moguce nepozivanje u reprezentaciju.

Quote from: Snjesko on 24.01.2025, 22:19Povijest je pokazala da kad dobijes pravu ponudu igraca treba prodat. Ovo je bila odlicna ponuda. Za klub. Ali i za igraca.
Ne znam u kakvom svijetu zivi Pasalic, ali niti klub niti on ovakvu ponudu vise nece dobit. On nema 20 godina, vec 4 vise. Opcenito krila ima najkracu karijeru od svih pozicija u ekipi.
Bojim se da kad shvati da ono sto on zeli nece doc, da cemo dobit puno losiju verziju Pasalica  i da ce mnogi rec zasto ga nismo prodali.
Steta, jer za mali dio te love se mogla dovest prava zamjena i imali bi igraca koji grize. Nadam se da sam u krivu, ali ocekujem losiju, nervozniju verziju Pasalica do kraja sezone i vrlo moguce nepozivanje u reprezentaciju.

Jer povijest nas uči da kad napravimo transfer platimo odštetu za boljeg igrača .  :svakacast:  :svakacast: