RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 24.01.2025, 22:31
Quote from: Snjesko on 24.01.2025, 22:19Povijest je pokazala da kad dobijes pravu ponudu igraca treba prodat. Ovo je bila odlicna ponuda. Za klub. Ali i za igraca.
Ne znam u kakvom svijetu zivi Pasalic, ali niti klub niti on ovakvu ponudu vise nece dobit. On nema 20 godina, vec 4 vise. Opcenito krila ima najkracu karijeru od svih pozicija u ekipi.
Bojim se da kad shvati da ono sto on zeli nece doc, da cemo dobit puno losiju verziju Pasalica  i da ce mnogi rec zasto ga nismo prodali.
Steta, jer za mali dio te love se mogla dovest prava zamjena i imali bi igraca koji grize. Nadam se da sam u krivu, ali ocekujem losiju, nervozniju verziju Pasalica do kraja sezone i vrlo moguce nepozivanje u reprezentaciju.

Jer povijest nas uči da kad napravimo transfer platimo odštetu za boljeg igrača .  :svakacast:  :svakacast:

Ne, naravno, samo ako dobijes losiju verziju Pasalica kojeg na kraju ni ne prodas, nemas ni novce ni igraca.

Kazem, nadam se da sam u krivu i da ce to otici na drugu stranu, da ce Pasalic pokazat i dokazat da ima ono sto misli da ima. Vrijeme ce pokazat.

I
Osvjedočeni sam kritičar Pasalica na ovom forumu.
Slažem se da je financijski bila i je dobra ponuda, još je bolja realno za klub bila ona "kada se nije javljao na telefon", ali...
Nekako sam predosjećao da će ovo propasti i drago mi je.
Nadam se da će od onih 5 utkwmica sto će odigrati kako treba bas nas posrati i da uhvati pravi trenutak da bljesne u kakvom derbiju i da zabije iz ničega...

A drugi je razlog sto mi se čini da zamjena bez obzira sto se bez njega može ne bi bila prava

T
Quote from: Deni323 on 25.01.2025, 09:59Dije Duje?

Vjv dolazi u ponedjeljak

K
"#Lokomotiva and #Rijeka are set to finalize the permanent transfer of Duje Cop tomorrow, with the fee expected to be in the €200-300K range.

As part of the deal, Lokomotiva are looking to secure Andrić or Perica on loan until the end of the season."

Lapore na X-u

Quote from: KadOkrenemSe on 25.01.2025, 16:14"#Lokomotiva and #Rijeka are set to finalize the permanent transfer of Duje Cop tomorrow, with the fee expected to be in the €200-300K range.

As part of the deal, Lokomotiva are looking to secure Andrić or Perica on loan until the end of the season."

Lapore na X-u

Puno za igrača od 35 godina s ugovorom do ljeta.. ali ionako je parsto tisuća ništa kako Miško kaže
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ako da ijedan EURo za igraca od 35 godina, onda je potpuno skrenuo. Moze eventualno dat Pericu i isplacivat mu placu dok je tamo, ali placat odstetu je debilizam.

O
Koliko od vas "komentatora" uspjesno vodi kiosk ili nesto vose od toga?
Misko ako osvoji naslov klanjat ce te mu de,a sada ste mu savjetnici kako i sto.

Quote from: OnajGore on 25.01.2025, 16:43Koliko od vas "komentatora" uspjesno vodi kiosk ili nesto vose od toga?
Misko ako osvoji naslov klanjat ce te mu de,a sada ste mu savjetnici kako i sto.

Danas si otvorio profil da nam kažeš da je Miško bog, a mi smo glupi?
@TIR banaj ovog molim te očito je prespavao cijelu sezonu
SPORTSKI ODLAZI!

O
Boli me hoce me banovat ili nece rekao sam ono sto je istina,da nam nije toga "lopova" Miska sada bi imali derbi sa Orijentom i Opatijom.
Tko vi?Tko ti je reko da si glup?To je tvoje misljenje,moje ne.
Ako osvojimo naslov vidjet cemo onda tvoje komentare,dali ce Misko biti bog ili vrag 💪

F
Banovat?

Zaboravljaš kolega da je Miško već osvojio naslov pa mu opet savjetujemo kako i što, mi neznalice koji ne vodimo ni kiosk. ;)

Treća sreća nek ti bude sljedeći upis, a ako i u njemu budeš ovako s visoka nepristojno solio pamet, ovdje to više nećeš moći.
#navodninavijač

R
A što je to "banovat?"

Zoran Ban
Ri Or Die

S
Quote from: OnajGore on 25.01.2025, 17:20Boli me hoce me banovat ili nece rekao sam ono sto je istina,da nam nije toga "lopova" Miska sada bi imali derbi sa Orijentom i Opatijom.
Tko vi?Tko ti je reko da si glup?To je tvoje misljenje,moje ne.
Ako osvojimo naslov vidjet cemo onda tvoje komentare,dali ce Misko biti bog ili vrag 💪

Pretpostavljam da si nas pratio, da nisi pao s Marsa danas, iako odnekud "gore" očito jesi. Ako si nas pratio, mogao si pročitati ovu tvoju otrcanu frazu stotine i stotine puta. Mene osobno, ne daj Bože uvrijediti nekoga, ta teza "da nam nije Miška" tjera opasno na proljev. Neizdrživa mi je više.

Možda je aktualna bila 2013., s friškim iskustvom Dugopolja i one prvenstvene sramote 2011./2012. Iako bi tada preciznije bilo reći "da nije bilo Volpija". I to je već debela prošlost.