RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Z
Jovan Manev u prvoj postavi Adane.
 :bo:

Quote from: Zelko Maler on 26.01.2025, 10:49Jovan Manev u prvoj postavi Adane.
Igrao je i Ivanović protiv Olimpije  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Snowcrash on 26.01.2025, 09:56Sopić je potjeran zbog uništenih ljetnih priprama i prikazanoig u kvalama.
Al netko puši njegovu priču o Juncaju.

Kako su bile uništene ljetne pripreme? Jesenas nisam vidio da su igrači fizički nemoćni trčati 90 minuta. Kondicija u niti jednom trenutku nije bila problem, osim s Frukom na početku. Ali on je ionako propustio pol ljetnih priprema.

Po prikazanom u euro kvalifikacijama, oba trenera bi zaslužila pedalu.

Činjenica ja da je Sopa dobio pedalu jer je uletio u konflikt sa upravom i tvrdoglavio se, a to je itekako utjecalo na igru i psihologiju momčadi. Zbog čega se taj konflikt dogodio (Juncaj, transferi, borba za titulu) znaju Sopić, struka i Dida. Za nas ostale je to samo nagađanje i vjerojatno nikad nećemo saznati koja strana je više kriva, ali obje svakako jesu.

Da ne bi bio offtopic i pobrao 24h hlađenja  :neretljak:
Čop je u ovom trenutku potencijalno dobar transfer. Već sam ranije napisao, da bi mu period prilagodbe na momčad, igru i ligu bio minimalan. U natjecateljskom ritmu je, igra u istoj lizi i igračkim profilom se uklapa u naš način igre. Naravno da nema garancije da će biti pun pogodak, ali je u ovom trenutku daleko najmanji rizik.
Ako tu govorimo o nekakvoj odšteti, onda treba i pohvaliti klub, da su spremni odrješiti kesu i platiti natjecateljsku ambiciju za ovu sezonu.
Kao 34-godišnjak, on nema nikakvi resale value, ali isto tako gura Fruka nazad na njegovu prirodnu poziciju i automatski diže njegov resale value, pa se financijski može gledati i iz ove perspektive. Da ne govorim o nekakvom potencijalu za bolji rezultat na ljeto u europi. Naravno, sve je ovo sa jednim "ali", ali bar ovaj transfer se može pozitivno gledati.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

U podne ispijao kavicu u centru Adane, u 14h se kupao ispod prasca na Kantridi

R
Quote from: deva on 26.01.2025, 11:41
U podne ispijao kavicu u centru Adane, u 14h se kupao ispod prasca na Kantridi

Ništa od kupanja ako Loredana ne pusti

Quote from: Kostrena on 26.01.2025, 09:53Nije uopće stvar u Čopu, nego je stvar što jednom treneru kojeg želiš potjerati jer ne radi ono šta ti kažeš, ne želiš dovesti nijednog igrača kojeg traži, nego onog za koga te Mamić nazove,a drugom ćeš dovesti jer ti se penje u analni otvor. Ništa protiv Đalovića ali treba oko transfera suradnja sa trenerima, a ne Medugorjem

Tu si u pravu 💯...

Ajde bar će Đale dobiti jednog željenog igrača za kojega je pitao klub da mu ga dovedu u Rijeku....

Tj. Nisu još jer za vikend ne rade banke,
 pa ne može Čuje do para plati Lokomotivi iznos koji traže za njega od Rijeke 😏 😈

M
Neznam zasto svekoliko cudjenje oko Copa. Ja bi prvi dao pare za 50 godisnjaka ako treba, ako je tip koji ce mi pomoci da ostatak momcadi proigra.
Sam Fruk je falio ,uz golove koje je zabio, bar jednog mrtvaca po utakmici,, a recimo dovodjenje tipa koji je u formi i trpa moze sve okrenuti,pa ce biti i vise prostora za krila,za Fruka sa svoje pozicije, vise asistencija, a samim time,ako cemo gledat i aspekt para, vrijednost igraca raste,i povecava se mogucnost,sto nama navijacima je najbitnije, da osvojimo naslov.
A jos gledajuci Copa koji je silnu zelju pokazao da dodje u Rijeku mi daje nadu da nije dosao biti uhljeb ili "pokupit pare" nego pobjedjivati.
Naravno da je rizik,naravno da postoji ono "sta ako" , ali za mene nije gubitnik onaj koji je bitku izgubio,nego onaj koji se nije ni usudio boriti.

K
Sutra
Cop u Ri za 300k
Andric u suprotnom smjeru...

Sta onda s malim Perom 🤔
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

26.01.2025, 14:56 #8259 Last Edit: 26.01.2025, 14:57 by Fiumano
Quote from: KadOkrenemSe on 26.01.2025, 14:36Sutra
Cop u Ri za 300k
Andric u suprotnom smjeru...

Posudba Andrića ili raskid?

Mozda se računa na Pericu kolko tolko. Andrić ionako otpisan.

Z
Miskovic nije htio dati Jankovica i/ili Petrovica van, ali je zato dao Galesica dinamu?

Ne bi ni ja Petroviča prodao u Made Up FC  ;).

K
Quote from: Fiumano on 26.01.2025, 14:56Posudba Andrića ili raskid?

Mozda se računa na Pericu kolko tolko. Andrić ionako otpisan.

Nisam siguran to je Lapore objavio...

Vulušić: Duje Čop u ponedjeljak iz Lokomotive stiže na Rujevicu, a Komnen Andrić još se premišlja hoće li krenuti u suprotnom smjeru i postati nova 'devetka' na Kajzerici.

S
26.01.2025, 18:46 #8264 Last Edit: 26.01.2025, 19:12 by Snowcrash
Quote from: aahzinho on 26.01.2025, 11:21
Quote from: Snowcrash on 26.01.2025, 09:56Sopić je potjeran zbog uništenih ljetnih priprama i prikazanoig u kvalama.
Al netko puši njegovu priču o Juncaju.

Kako su bile uništene ljetne pripreme? Jesenas nisam vidio da su igrači fizički nemoćni trčati 90 minuta. Kondicija u niti jednom trenutku nije bila problem, osim s Frukom na početku. Ali on je ionako propustio pol ljetnih priprema.

Po prikazanom u euro kvalifikacijama, oba trenera bi zaslužila pedalu.

Činjenica ja da je Sopa dobio pedalu jer je uletio u konflikt sa upravom i tvrdoglavio se, a to je itekako utjecalo na igru i psihologiju momčadi. Zbog čega se taj konflikt dogodio (Juncaj, transferi, borba za titulu) znaju Sopić, struka i Dida. Za nas ostale je to samo nagađanje i vjerojatno nikad nećemo saznati koja strana je više kriva, ali obje svakako jesu.

Da ne bi bio offtopic i pobrao 24h hlađenja  :neretljak:
Čop je u ovom trenutku potencijalno dobar transfer. Već sam ranije napisao, da bi mu period prilagodbe na momčad, igru i ligu bio minimalan. U natjecateljskom ritmu je, igra u istoj lizi i igračkim profilom se uklapa u naš način igre. Naravno da nema garancije da će biti pun pogodak, ali je u ovom trenutku daleko najmanji rizik.
Ako tu govorimo o nekakvoj odšteti, onda treba i pohvaliti klub, da su spremni odrješiti kesu i platiti natjecateljsku ambiciju za ovu sezonu.
Kao 34-godišnjak, on nema nikakvi resale value, ali isto tako gura Fruka nazad na njegovu prirodnu poziciju i automatski diže njegov resale value, pa se financijski može gledati i iz ove perspektive. Da ne govorim o nekakvom potencijalu za bolji rezultat na ljeto u europi. Naravno, sve je ovo sa jednim "ali", ali bar ovaj transfer se može pozitivno gledati.

Usporediti igru i spremu ljetne i zimske pripreme.
Sopić u godinu dana je od jakirovih postavki igre i kretanja igrača, promijenio to da je ukinuo presing. Prijateljske utalkmice, utakmice protiv Corvinula i Elfsborga ukazuju na to da smo nadtrčani i nadigrani - to je naravno kulminirao Olimpijom jer Đalović nije mogao u 6 dana išta promijenit.
Mi smo dobili petardu jer je iskusan trener kao Sanchez iskoristio sve slabosti igre koja je kreirana u pripremama. Kasnije je Đalović to korigirao tijekom prvenstvua ali sopićeve pripreme i ulaz u sezonu su bile katastrofa.