RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: LenRi on 30.01.2025, 18:59Čekaj malo, po tebi ispada da smo prvi samo radi individualne kvalitete Fruka i Pašalića, ne bih se složio. Đaković je složio odličnu ekipu u kojoj su svi igrači važni.

Ali nemozes u toj ekipi stalno prodavati najbolje igrače i očekivati da ćeš iz unutarnjih rezervi imati istu kvalitetu.  Pa onda nitko nebi ulagao u nove igrače. Da bi sustav bio.kvalitetan onda mora igrati i kvalitetniji igrači

Quote from: ispod stijena on 30.01.2025, 18:40Zao mi je Dalovica.

Stvarno je odradio vrhunski, taj tranzicijski dio nakon smjene, nije mu bilo lako.
Izmislio je tog Fruka.
Izgleda odlično odradio pripreme jer su igrači močni.

Posložio kockice, dodatno galvanizirao i uveo neke svoje Tzv mehanizme. I onda mu se za zahvalu traži da opet izmišlja.

To je po onoj... "bolje ne pokazati sto sve znaš"

Srećom pa je ocjena kluba globalno pozitivna. Kako bi tek izgledalo da je negativna?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Cekaj, jel 35-godisnji Cop dosao besplatno? Ako ne mozes nac besplatno, onda plati neku odstetu.
Ako mozes platit odstetu za 35-godisnjaka, onda mozes 10% odstete za Pasalica dat za njegovu zamjenu koji ce ti biti odmah prvotimac.

B
Quote from: aahzinho on 30.01.2025, 19:02
Quote from: LenRi on 30.01.2025, 18:59Čekaj malo, po tebi ispada da smo prvi samo radi individualne kvalitete Fruka i Pašalića, ne bih se složio. Đaković je složio odličnu ekipu u kojoj su svi igrači važni.

Je, i kad ih većinu prodaš, rezultat će patiti. Osim ako ti nije cilj završiti među prva 4.

Šta fali četvrtom mjestu. Nema premija, nema slavlja to sve košta.

B
Quote from: Snjesko on 30.01.2025, 19:03Cekaj, jel 35-godisnji Cop dosao besplatno? Ako ne mozes nac besplatno, onda plati neku odstetu.
Ako mozes platit odstetu za 35-godisnjaka, onda mozes 10% odstete za Pasalica dat za njegovu zamjenu koji ce ti biti odmah prvotimac.

Tko još plača odštete to je tako pase. Daj se uozbilji. Malo vjere zar se zaboravilo da Miško uvjek spremnu ima listu igrača.

M
Mitrevski,svi ga hvalite,pa mozda platimo odstetu za njega,ali posle utakmice s Vz.

Ja ga iskreno nikad nisam gledao. Kad gledam sazetke vidim da napada iz iste pozicije kao Pasalic,i voli potegnut izdaleka. Djeluje kao instant zamjena s koja nema kvalitetu kao Pasalic,za sada, ali pokazuje potencijal da se digne na visu razinu kao nekad Heber kad je dosao iz Slavena.

K
Quote from: moreplovac on 30.01.2025, 19:09Mitrevski,svi ga hvalite,pa mozda platimo odstetu za njega,ali posle utakmice s Vz.

Ja ga iskreno nikad nisam gledao. Kad gledam sazetke vidim da napada iz iste pozicije kao Pasalic,i voli potegnut izdaleka. Djeluje kao instant zamjena s koja nema kvalitetu kao Pasalic,za sada, ali pokazuje potencijal da se digne na visu razinu kao nekad Heber kad je dosao iz Slavena.
Odličan, samo ih treba zamolit da nam ga daju besplatno

Quote from: Brijest on 30.01.2025, 19:04
Quote from: aahzinho on 30.01.2025, 19:02

Je, i kad ih većinu prodaš, rezultat će patiti. Osim ako ti nije cilj završiti među prva 4.

Šta fali četvrtom mjestu. Nema premija, nema slavlja to sve košta.
4. mjesto ne vodi u europu ako kup osvoji 5. ili netko ispod. Nije to neki problem jer mi nemamo ambicije ni za ligašku fazu.

Koga još Tatta ima u tekici  :)?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Quote from: Kostrena on 30.01.2025, 19:11
Quote from: moreplovac on 30.01.2025, 19:09Mitrevski,svi ga hvalite,pa mozda platimo odstetu za njega,ali posle utakmice s Vz.

Odličan, samo ih treba zamolit da nam ga daju besplatno

Za dobrobit Hrvatskog nogometa.

M
Dogovorit cemo se sa Safaricem, a i uvijek se mozemo vodit logikom ako je dao za Copa mozda da i za Mitrevskog.

Sad ce mi biti veci problem koga stavit na Pasino mjesto u Coppi.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 30.01.2025, 19:124. mjesto ne vodi u europu ako kup osvoji 5. ili netko ispod. Nije to neki problem jer mi nemamo ambicije ni za ligašku fazu.

Koga još Tatta ima u tekici  :)?

Europa nije ambicija. Europa je nagrada.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

30.01.2025, 19:18 #8591 Last Edit: 30.01.2025, 19:25 by Hololulu
Prodaj sve što hoda, diše, trči na rujevici,..
Prodaj travu, stolice, beton s rujevice...
Prodaj kamen na sjevernoj tribini..
Prodaj WC školjke, kvake i stare pločice s kampa na  rujevici..
Prodaj snove navijača...
Jedino Mišković nije na prodaju..
Jer sam sebe ne može prodati jer ga niko neće uzeti .

I
Quote from: aahzinho on 30.01.2025, 19:03
Quote from: ispod stijena on 30.01.2025, 18:40Zao mi je Dalovica.

Stvarno je odradio vrhunski, taj tranzicijski dio nakon smjene, nije mu bilo lako.
Izmislio je tog Fruka.
Izgleda odlično odradio pripreme jer su igrači močni.

Posložio kockice, dodatno galvanizirao i uveo neke svoje Tzv mehanizme. I onda mu se za zahvalu traži da opet izmišlja.

To je po onoj... "bolje ne pokazati sto sve znaš"

Srećom pa je ocjena kluba globalno pozitivna. Kako bi tek izgledalo da je negativna?

Globalno bis sjeckanjem izjava bio idealan vucicev aktivist , a i mogao bis  i lako zaraditi onih 1000 € aktivizmom

Citirao te od riječi do riječi. ;)

Quote from: ispod stijena on 29.01.2025, 08:39Plus toga na situaciju u klubu koja se tiče vodstva ne gledam na period od danas do sutra, nego na neko duže razdoblje i uspoređujem sa "regionom" uzimajući u obzir i statusne i političke i ekonomske činjenice i po meni globalno je ocijena kluba pozitivna.
#navodninavijač

I
Citirao je od rijeci do rijeci post o Djalovicu, a ono je citirao samo zaključak.

Ja i dalje stojim kod zaključka uz prethodno objašnjenje.

Ovo se radilo i Keku ili je on možda dobio zamjenu za najboljeg igrača sezone ovdje spominjanog Tomasova koji je prodan prije Basaksesira?