RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 30.01.2025, 18:46Ako uopće dođe pojačanje bit će već kasno.

Kasno je za zamjenu za Selahija već n-ti rok.
To će nam razjebat obranu, ako se dogodi.
---------------
Inače, Đalović je prilično depresivno rekao i kako Smolčić nije trenirao zbog privatnih obaveza.
Već su sjebali, sad je samo čekat do ponedeljka za vidjet koliko.

K
Dinamo je slavio naslove pred 500 ljudi, nismo ni mi daleko od toga
Ako raspad nije 3000 ljudi od toga 500 poklonjenih karata onda nije ništa

Nogomet nije samo rezultat, nogomet je način života, nogomet je ponos, nogomet su gledatelji

H
99 smo bili sirotinja i Bogu teška, ali nismo prodali Musu ni Balabana u Dinamo na ljeto.

99 smo bili sami protiv svih i krepat ma ne molat. I nije bilo utakmice na Kantridi ispod 15 milja.

Sad smo vrh HNL-a, stabilan badžet i ozbiljan klub koji još malo neće nikoga više zanimati dok sadašnji vlasnik ne proda isti.

Prognoza za ljeto, kapnut će milju bonusa od Dinamove Europe, neće bit bonusa i sve OK, igrat će se i dalje na velebnom projektu našeg gaze s jednom natkrivenom, dvije otkrivene tribine i kavezom kakvog nema u Europi. S obzirom da održavanje takvog stadiona puno košta, morat će se na ljeto malo korigirati cijene ulaznica, a neki od nas će i dalje dolaziti jer "navijamo za Rijeku i boli nas briga za Miška". Osim toga da njega nije bilo klub bi bio propao. Nažalost tu smo. A više nisam ni siguran, možda je i neka od pozajmica za kupnju kluba stigla iz Zagreba, ništa više ne iznenađuje ! FoF !

L
Quote from: Kostrena on 30.01.2025, 20:44Dinamo je slavio naslove pred 500 ljudi, nismo ni mi daleko od toga
Ako raspad nije 3000 ljudi od toga 500 poklonjenih karata onda nije ništa

Nogomet nije samo rezultat, nogomet je način života, nogomet je ponos, nogomet su gledatelji
Nažalost nekad bilo, danas je nogomet biznis. Nažalost

K
30.01.2025, 20:54 #8614 Last Edit: 30.01.2025, 20:55 by Kostrena

Na žalost imao sam priliku živjeti u nogometnim zemljama,pratiti neke klubove gdje je nogomet i dalje nogomet. Neki klubovi su i dalje povezani sa lokalnim stanovništvom, obrate se navijačima ponekad, čak ih pozovu na večeru da slobodno komuniciraju

Nisam nezadovoljan transferom, zna se moje mišljenje. Je li pravi trenutak za prodaju? Ne znam, ovisi imamo li bolje rješenje na desnom krilu.

Odlaze 2 napadača, ostajemo na Čopu i prevari.
Odlazi možda i Selahi, tu imamo Gojaka.
Morat će se Bogojević pretvorit u Garetha Balea

Da se mene pita, Đuro bi ostao lijevo, nikako Janković, desno bi kombinirao s Jankovićem ili Frukom na način lažnog kreativnog krila koje se zabada u sredinu i asistira suigračima.

Iako nije kasno da nam sleti kakav mamićevac
Teško da ćemo ikog ozbiljnog dovesti pa ću morat sam sebe citirati tamo gdje sam pisao da očekujem 3. ili 4.mjesto.
SPORTSKI ODLAZI!

K
30.01.2025, 21:04 #8616 Last Edit: 30.01.2025, 21:08 by kauzalni neksus
Quote from: heckback on 30.01.2025, 20:5099 smo bili sirotinja i Bogu teška, ali nismo prodali Musu ni Balabana u Dinamo na ljeto.

99 smo bili sami protiv svih i krepat ma ne molat. I nije bilo utakmice na Kantridi ispod 15 milja.

Sad smo vrh HNL-a, stabilan badžet i ozbiljan klub koji još malo neće nikoga više zanimati dok sadašnji vlasnik ne proda isti.

Prognoza za ljeto, kapnut će milju bonusa od Dinamove Europe, neće bit bonusa i sve OK, igrat će se i dalje na velebnom projektu našeg gaze s jednom natkrivenom, dvije otkrivene tribine i kavezom kakvog nema u Europi. S obzirom da održavanje takvog stadiona puno košta, morat će se na ljeto malo korigirati cijene ulaznica, a neki od nas će i dalje dolaziti jer "navijamo za Rijeku i boli nas briga za Miška". Osim toga da njega nije bilo klub bi bio propao. Nažalost tu smo. A više nisam ni siguran, možda je i neka od pozajmica za kupnju kluba stigla iz Zagreba, ništa više ne iznenađuje ! FoF !

Poanta ti je OK, ali jednostavno ne stoje ove činjenice za 98/99, prvu šampionsku sezonu

Musa je na ljeto isforsirao transfer u Hajduk, bojkotirao je pripreme i izričito tražio da ga se pusti dolje

Balaban je eksplodirao u sezoni 99/00, Barbanas je tad bio prva špica

A i bilo je puno posjeta ispod 15 tisuća, priča se kotrljala kao lavina gdje je prvi segment bio sportski uspjeh a drugi simbol borbe protiv još uvijek jakog režima olovnih 90ih

EDIT: Isprika na offtopicu, kao i kolegi ako sam ga krivo shvatio

H
Sve OK, nije naglasak na detaljima. Musa je otišao na ljeto, Balaban je bio joker, nije naglasak.

Borili smo se protiv višestruko jačih i bili ponosni, a ovo danas neka svako bez da se uvrijedi nazove kako hoće.

Sve maske su pale zadnje dvije godine. Idealne su bile sezone koje smo nakon titule lagano stagnirali, pa ionako nije ništa bilo previše bitno jer nismo bili konkurentni.

Tek kad smo došli u situaciju da opet možemo nešto ozbiljno napraviti, sve maske su pale.

Quote from: kauzalni neksus on 30.01.2025, 21:04
Quote from: heckback on 30.01.2025, 20:5099 smo bili sirotinja i Bogu teška, ali nismo prodali Musu ni Balabana u Dinamo na ljeto.

Poanta ti je OK, ali jednostavno ne stoje ove činjenice za 98/99, prvu šampionsku sezonu

Musa je na ljeto isforsirao transfer u Hajduk, bojkotirao je pripreme i izričito tražio da ga se pusti dolje

Balaban je eksplodirao u sezoni 99/00, Barbanas je tad bio prva špica

A i bilo je puno posjeta ispod 15 tisuća, priča se kotrljala kao lavina gdje je prvi segment bio sportski uspjeh a drugi simbol borbe protiv još uvijek jakog režima olovnih 90ih

A
30.01.2025, 21:49 #8618 Last Edit: 30.01.2025, 22:02 by armada

:svakacast:

EDIT: Na žalost, sa tribina taj naš Krepat ma ne molat rijetko stiže, češće se čuje...huh nebitno, nema smisla. Ugl taj Krepat ma ne molat je izgleda ostao jedino kao marketinška fora da se izgovara novinarima kad netko potpiše. A Sami protiv svih...to je nešto što trenutno u HNL-u sebi ne možemo pripisati od kada smo postali konjušareva polusestra. Tu frazu trenutno možemo eventualno pripisati samo južnjacima, doduše možda niti njima u potpunosti jer imaju sestricu u Puli.

S
Quote from: aahzinho on 30.01.2025, 19:33
Quote from: ispod stijena on 30.01.2025, 19:19Globalno bis sjeckanjem izjava bio idealan vucicev aktivist , a i mogao bis  i lako zaraditi onih 1000 € aktivizmom

Kako sjeckam, kad koristim tvoje riječi? Jesam nešto izvukao iz konteksta?

Ako je ocjena kluba pozitivna, zašto bi ti bilo žao Đalovića? Čovjek je dobio posao u klubu koji gleda dugoročno i uzimajući u obzir statusne, političke i ekonomske činjenice.
Valjda bi trebao biti sretan zbog njega? Budžet ti nije bitan, a Pašalić ti ionako i nije bio previše po šmeku. Neće ti valjda ovakav transfer narušiti mišljenje o vodstvu i stvoriti crv sumnje da uprava buši vlastitog trenera i momčad? To bi bilo jako kratkoročno razmišljanje...

Ma jebe mi se više za dugoročno, kad mi vizionar (barem) dvaput zabije nož u srce. Dvaput sam preživio, treći put ću riknut.

Damn, dawg...dodjem s trcanja, ono 5+ stranica, rekoh damn, sum'n is cookin.

Kad, ono...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Quote from: Boy1da on 30.01.2025, 22:27Damn, dawg...dodjem s trcanja, ono 5+ stranica, rekoh damn, sum'n is cookin.

Kad, ono...
Vrati se trčanju

Jedino šta se može dodatno tu zaključiti, prodajom Marca Pašalića i puštanjem Selahija da bude sve na njemu Mišković nam jasno trpa s leđa i poručuje "sami si kupite titulu"
SPORTSKI ODLAZI!

Al najjace sta nakon svih prodaja,svega i svaceg misko i dalje udara istru mantru - bit ce jos prodaja,nismo zatvorili budzet 🤣
nananana... rijeka je najbolje od svega...

O
30.01.2025, 23:30 #8624 Last Edit: 30.01.2025, 23:33 by Orpat
Tko zna možda mora vratiti sve dugove,ali baš sve i dovesti klub na nulu prije prodaje jedino to može biti razlog prodaja svega i svačega. Ne znamo da li je Rujevica otplaćena, tu može biti razlog.