RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Tko zna možda Bara ima 60% jer nekako kad god zbrajamo te cifre na forumu ne poklapa se s bađetom šta znači da nijednu cifru iz medija klub ne dobije, nikad nije nego svi imaju neke postotke i klauzule, a klubu najmanje.
SPORTSKI ODLAZI!

Heber je bez kluba, 33 godine, šta se čeka DRS

O
Quote from: Fiumano on 30.01.2025, 23:56Heber je bez kluba, 33 godine, šta se čeka DRS

Čeka se zatvaranje badžeta.

Očekujem transparent i skandiranje forza badžet na sljedećim utakmica , kakva Rijeka... :neretljak:
alkoholom protiv droge

F
Ljudi, kakvi dugovi i kakav badzet?! Vi i dalje vjerujete u te njegove price lazljivice? Covjek stvara za sebe profit! I nece prodati klub! Zasto bi, tek ga je dobro krenulo! S 10 miliona klub u HNLu funkcionira super, a sve preko...

Z
31.01.2025, 07:07 #8630 Last Edit: 31.01.2025, 07:10 by Zelko Maler
a šta lipo kmečite. Gušt vas je čitati  ;D
inače, pogledao i ja press Đaleta, bome pokisao govor tijela ko da je neko umro, a ne da je došao Čop i da smo dobili Loksu 4-1.
Očito je njemu ovaj tjedan prezntirano nešto još gore od ovoga što je izašlo van, a pod tim mislim da odlaze Pašalić, a i Selahi i Fruk možda,a zamjene su Ilinković za Fruka, Butić i Bogojević za Pašalića( imaš dva igrača jebote na samog Pašalića ti dobiješ dva i još se žališ, šta hoćeš Đale? ;D )
Znači oni su uspjeli naživcirali i iz takta izbaciti Đaleta, vojnika kluba i trenera koji nije prvi u redu za žalit se na roster ( Kek, Sopić), koji je smiren, radi, šuti.
E sad nije teško zaključiti zašto je sav pokisao i takve volje, a to je da osjeti da se s ovim rosterom može nešto napraviti, a ove na katu to ne dira.

Đaleta sam pljuvao, sprdao,  jer sam i ja,  a i mnogi drugi smatrao da niije spreman za taj posao, i to nije bilo protiv njega nego je bilo očito da se klub skriva iza njega, ali čovjek se dokazao na jesen da mu je jako stalo.

B
FC Budget, Kroatische Meister...lala-lala

Quote from: Boy1da on 30.01.2025, 22:27Damn, dawg...dodjem s trcanja, ono 5+ stranica, rekoh damn, sum'n is cookin.

Kad, ono...

mmmm...podgrijani ostaci s početka prijelaznog roka....

@Zelko Maler ne vjerujem da Fruk odlazi. Njega ce prodat na ljeto a s obzirom na podjelu zarade s Fiorentinom ne ocekujem iznos koji izuva iz cipela. A i da izuva nebitno jer ce se usmjerit 0 eura za odstete.

Skoro zaboravih na onh 5% Gorici  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Pesimista on 31.01.2025, 00:19Očekujem transparent i skandiranje forza badžet na sljedećim utakmica , kakva Rijeka... :neretljak:

Forza badžet kad ne ide, forza badžet zapamti to. Mišković ludilo...
Ri Or Die

Jos gora stvar je sta cemo opet gledat Jankovica na krilu
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Z
Đale je dobio koju sijedu na glavi u ovih tjedan dana.

da Fruk je pretpostavljam nešto ovako:

45% Fiorentini
20% Rijeci
20% raznim menadžerima
10 % Fruku
5% jakiroviću

:neretljak:

Z
Quote from: specter on 31.01.2025, 08:35Jos gora stvar je sta cemo opet gledat Jankovica na krilu

to je igrač manje.

da sad ne ispadnem dvoličan.Ja bi stvarno pustio Pašu u Ameriku za 5 milja. To je meni fix. Samo to moraš  iskomunicirati s javnosti da je to ponuda i za igrača i za klub koja se ne odbija i tu ne krivim igrača ni klub 1%. Upravo suportna prodaja od Galešićeve  koja je za zatvor. Galešić je neoprostiv, ali ovo iskomuniciraš na način da umiriš ljude tipa : "Prodajemo Pašalića u Orlando i dolaze nam stoper i krilo". Na to ti nitko nema što prigovoriti. Kakve kurčeve unutarnje rezerve i Menalo. S ovim bi poslao poruku da se ne odustaje od cilja i da se ne pušta trenera niz vodu.

Quote from: Zelko Maler on 31.01.2025, 09:03to je igrač manje.

da sad ne ispadnem dvoličan.Ja bi stvarno pustio Pašu u Ameriku za 5 milja. To je meni fix. Samo to moraš  iskomunicirati s javnosti da je to ponuda i za igrača i za klub koja se ne odbija i tu ne krivim igrača ni klub 1%. Upravo suportna prodaja od Galešićeve  koja je za zatvor. Galešić je neoprostiv, ali ovo iskomuniciraš na način da umiriš ljude tipa : "Prodajemo Pašalića u Orlando i dolaze nam stoper i krilo". Na to ti nitko nema što prigovoriti. Kakve kurčeve unutarnje rezerve i Menalo. S ovim bi poslao poruku da se ne odustaje od cilja i da se ne pušta trenera niz vodu.

Kupi si svoj klub pa komuniciraj s medijima kako hoćeš.  :neretljak:

Nećemo valjda sugerirati mastermindovima u upravi kako bi trebali raditi svoj posao. Oni igraju dugu igru, možda i desetljećima u budućnost.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Quote from: aahzinho on 31.01.2025, 09:21
Quote from: Zelko Maler on 31.01.2025, 09:03to je igrač manje.

Kupi si svoj klub pa komuniciraj s medijima kako hoćeš.  :neretljak:

Nećemo valjda sugerirati mastermindovima u upravi kako bi trebali raditi svoj posao. Oni igraju dugu igru, možda i desetljećima u budućnost.

Da ce klub komunicirati sa navjacima na nacin koji mi ocekujemo je nemoguce, obzirom da je stanje svijesti prezidentea upravo onakvo kakvo je bilo u vrijeme Maminja u Dinamu. Stalno je mantra u stilu da svi mi ocekujemo rezulatate i klub u vrhu HNL koje i ostvaruje a nismo u stanju podrzati ga kroz kupnju ulaznica ili lokalni poduzetnici kroz sponzorstva, manjak komercijalnih prihoda itd. itd...Vecina od nas ne osporava prodaju igraca kao najbitniji prihod kako bi se klub odrzao na nivou koji je sada, ali bahatost, manjak transparetnosti, izostanak sporstkog motiva pojacavanjem direktnog konkuretna i prodaja najboljih kada postoji sansa da se borimo za prvaka je samo tocka na i nakon bezobraznog povecanja karata, pustanja laznih vijesti tipa ponuda za Petrovica, Juncaj ... Osim toga njegova komunikacija u zadnju godinu dana je sve losija i umjesto da smanjuje, povecava jaz izmedju dviju strana. Izabrao je svoj put, njemu su krivi drugi jer ga ne razumiju i traze nemoguce a cini mi se i da je krug onih koji ga podrzavaju sve uzi. Logika da je 5 miliona dobra ponuda stoji i mislim da je bitno da netko izadje van i kaze da je to odluka koja daje stabilnost te da imaju spreman plan. Djalovic jucer koji je blijed kao krpa bira rijeci, iako je i njemu sve jasno odprije samo se je kao naivac nadao drugome. A ustvari mu radi ono sta Keku nebi napravio nikada, koliko god ga on sada branio. Dobro kazes na kraju kupi si klub pa radi kako zelis ali i to je vec deplasirano jer nama klub nije proizvod koji se kupuje i nikada nece biti. Niti preplate ili ulaznice ne kupujemo uz osjecaj na koji to radimo u ducanu. Nama je to nesto vise i nesto sveto, a ono vec dugo na stadionu nismo culi da je u klubu prestalo samo bruto i neto.