RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Navodno se Rijeka raspituje za Leona Grgica.

Valjda ga vidio DRS na pripremama sa Sturmom.

K
Interes iz više liga i klubova a samo jedan od njih ne plaća odštete, osim za mega igrače tipa Čop

Drago mi je da ljudi konacno shvacaju da je petrovic goli k od igraca, kad sam to nap u 10.mj mnogi se nisu slagali sa mnom, spominjali su se nevidljivj poslovi i doprinos ekipi, a zapravo je prava istina da je petrovic jedan obican alibi igrac koji igra jer mora(Kek)

Zadnji vezni koji izgubi loptu 13 puta... Kriminal

K
Ima dobar gps, zato i dobijemo velike ponude za njega

M
Quote from: Kostrena on 01.02.2025, 21:08
Quote from: moreplovac on 01.02.2025, 20:40Stipe Perica odlazi iz Rijeke u Dinamo Bukurešt, javlja rumunjski portal GSP. Rumunji ne otkrivaju odštetu, ali tvrde da je sve dogovoreno i da će Perica uskoro biti predstavljen u klubu čiju prvu momčad vodi Željko Kopić, bivši trener Hajduka i Dinama.
Šta kaže Fabricio Romano? Zna li išta o tome?

Kopirao sam sa Indexa

B
 :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

miskovic 24.12.2024:

Ljudi koji su zaduženi za nogometni sektor godinama vrijedno u tišini rade svoj posao. Imamo 11 igrača koje želimo na našem popisu. Ne slažem se s onima koji tvrde da zimi ne možeš pronaći dobre igrače. Moje iskustvo naučilo me sljedeće – ako mogu u siječnju dovesti svih tih 11 igrača koje smo podcrtali kao dobre za Rijeku, sve ću ih dovesti, jer onda na ljeto neću imati problema s njihovom prilagodbom.

Darko "mediji svasta pisu" Sudar 02.01.2025:

Svaki dobar igrač je dobrodošao da podigne kvalitetu. Nećemo dovoditi igrače koji nam neće donijeti ekstra kvalitetu. Mislim da u našim redovima imamo još rezerve. Probat ćemo dovesti mlade igrače, potentne igrače, koji će nam odmah biti pojačanja. Sigurno da bi nam dobro došao jedan napadač. Bitno je dovesti pravog igrača. Ne žurimo nigdje. Nećemo brzati, imamo dosta unutarnjih rezervi

J
Vukušić kaže da Smola 99,99% ide...

S
Quote from: istria bianco / blu on 01.02.2025, 20:43Ekipa koja je gore kaže da se Smola oprostio rukom na srcu :'(

Je, ali nije izgledalo ništa spektakularno. Meni se činilo kao da ga je netko poslao nazad, jer je prije toga odstajao s ekipom pred Armadom i već krenuo prema tunelu, pa se naglo okrenuo, mahnuo, metnuo ruku na srce i pobrao dosta mlako i kratko skandiranje "Smola, Smola".

Quote from: moreplovac on 01.02.2025, 20:40Stipe Perica odlazi iz Rijeke u Dinamo Bukurešt, javlja rumunjski portal GSP. Rumunji ne otkrivaju odštetu, ali tvrde da je sve dogovoreno i da će Perica uskoro biti predstavljen u klubu čiju prvu momčad vodi Željko Kopić, bivši trener Hajduka i Dinama.

Nadam se da je to taj uz Pašalića i Smolčića, ali nisam optimist
SPORTSKI ODLAZI!

Vukusic kaze da je ponuda za Smolu odlicna a za klub osrednja.

Pa nastavlja: Kad ovako pošten dečko ko Smola hoće otić jer rješava egzistenciju, Damir svaki put napravi sve da mu izađe u susret.

Lijepo, zaduzuju nas igraci pa im treba izac u susret dok se boris za naslov :neretljak:.

I jos kaze Vukusic da se Smola raspitivao prije mjesec dana da li ce ga klub pustit ako dodje neka ponuda.

Dobro pa su reagirali na vrijeme i medju onih 11 na radaru nasli adekvatnu zamjenu za Smolu  :neretljak:

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 02.02.2025, 08:32I jos kaze Vukusic da se Smola raspitivao prije mjesec dana da li ce ga klub pustit ako dodje neka ponuda.

Dobro pa su reagirali na vrijeme i medju onih 11 na radaru nasli adekvatnu zamjenu za Smolu  :neretljak:

Ha dobro sad, možda su mislili da se šali. Kako su oni mogli znat da želi ići nakon što im je to rekao izravno u lice... :nisamja:
#navodninavijač

Zanima me gdje je klik koji se desio Misku da od persone koja zeli bit obozavana "covik iz naroda" dodje do toga da radi sve kontra.

Nekako mi to djeluje ciljano i zanima me gdje je to eskaliralo u njegovoj glavi, sta je bio okidac za to.

Kako ultrasi sute vjerovatno nije ono s feste za unuku u Matuljima i to je vjerovatno sutnja koja je dosla kroz pruzenu ruku za cijenu karata za sjever i naglim povecanjem pirotehnike koja je godinama na Rujevici bila rijetkost u ovom obimu zbog savrsene pokrivenosti kamerama.

Sta je, da je, Rijeka je lagano dobila svog Mamica i sasvim je nebitno hoce li Armada reagirati, sta ce ostatak stadiona misliti i kakva ce bit reakcija jer je ucio od covjeka koji je presao igricu i prakticki ugasio jednu od jacih grupa u Europi dok je imao moc.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 02.02.2025, 08:54Zanima me gdje je klik koji se desio Misku da od persone koja zeli bit obozavana "covik iz naroda" dodje do toga da radi sve kontra.

Bilo mu je lakse dok je bio samo presidente u Volpijevom mandatu  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

-
Vi stvarno mislite da se Smola raspitivao, došla ponuda još ga možda stišću da ode. Jedino smo od Petroviča odbili ponudu, zato jer nije ni došla za njega.