SHNL 26. kolo: Rijeka - Osijek, nedjelja 10.03.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 06.03.2024, 11:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Strašno, jedna od najglupljih riječi ikad uvedenih..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Monarh on 11.03.2024, 21:07
Quote from: D2 on 11.03.2024, 20:40Ja kao da ne gledam iste utakmice.  Dečko se baš trudi. Spočitavala mu se faza obrane, sad jedan udarac kad je možda mogao dodati. Da sam ja igrač i da pročitam ovakve pizdarije ne da bih pukao, ...
No dobro neki su i Radeljića panjinom nazivali zbog jedne lošije partije, a danas mu cijeli forum piše ode (što bi se pisalo da je jučer ušla ona greda Jugovića). Nema igrača koji ne doživljava navijačka uzdizanja i blaćenja.
Dubuoki udah, zadrži, izdahni....
Gledaj, ja sam naveo da mi se ne sviđa njegov odnos prema suigračima, tj. škrtost, ali da se jednog takvog MOŽE istrpiti.
Ali ajmo biti realni,...
OK, odgovorit ću na tvoj post, iako ovo nije reakcija samo na tebe (dapače najmanje na tebe), ali je zadnji post pa da sad ne preskačem...

Ajmo biti realni... i ne izvlačiti i ne amputirati kako je Pašalić igrač koji ne diše s ostatkom ekipe, a to je prvenstveno ono na što sam reagirao i što se već neko vrijeme pokušava nametnuti kao teza i koja se svako malo amputira u pokojem postu. Otud moje reagiranje prvenstveno kako se po pokazanom (dizanje atmosfere i proslave na kraju) vidi da je Pašalić itekako dio ove ekipe.
Drugo, svako malo se tu i po drugim mrežama fokus "pljuvanja" usmjeri na nekog igrača i onda to krene nekim automatizmom trebalo ne trebalo (jer treba čim prije uskočiti u vlak "stručnjaka") pa se tom igraču doslovno broje sve sitnice dok se u isto vrijeme to ne čini drugima, a imaju ih. Isto take se ne broje dobre stvari, a ima ih.
Nemam namjeru da bi pokazao koliko Pašalić nije u tolikoj mjeri ono što se ovdje priča namjeru prebrojavati "pogreške" ostalih (a bilo ih je čak i jedna skoro pa u dlaku identična za koju se najviše prigovara Pašaliću) ili dokazivati koliko je njegovih dobrih poteza stvorilo prilike ili napravilo situacije iz kojih su u nastavku akcija i pali pogodci. Tko ih želi vidjeti, će ih vidjeti i pronaći, a tko želi iz nekog svog ega skriven iza Nicka biti "stručnjak" bit će i tu nema mog ili nečijeg posta koji će to ikada promijeniti, a u konačnici ne moramo se baš svi na isti način izražavati pa ni misliti.

Ono što znam je da Pašalić kod Sopića ne bi dobio ni minute da ih ne zaslužuje, a na prošloj je kad već gledamo sitnice igrao do kraja pa sad....

Isto tako ne želim da se ovo što sam napisao doživljava kao nekakva obrana "superduper" igre Pašalića, daleko od toga, jer i on mora još puno palente pojesti da bi postao igrač za kojeg ima potencijala.
Ponavljam post je prvenstveno na temu teze da je on umislio (zbog repkice) da je iznad "kabine" i da po pokazanom nije dio ekipe. Ja to ne vidim u pokojem ne dodavanju i zato sve što sam napisao.

Toliko od mene po pitanju Pašalića na ovoj utakmici i nekima ranije.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Ni meni nije nista jasno-odakle tolike kritike za Pasalica? Je, fali koji gol ili assist zadnje vrijeme(pogotovo jer imao vec par puta suigraca u boljoj poziciji), no koliko nemira on unosi medu protivnike se ne mjeri brojkama...pa nekoliko puta je slomio njihove bekove, koliko tu recimo pada samopouzdanje protivnika...a samo u prosloj protiv Varaz oba gola su pala nakon njegovih ostrih cemtarsuta...da treba popravit neke stvari, sigurno treba. A sto se tice obrane, ako cemo discipliranijeg igraca koji drzi bolje obranu imamo Grgica npr, i svi vidimo da tad nismo ni priblizno dobri kao sa Marcom...

Nisam neki ekspert, ali na tom dijelu travnjaka je meni Veiga problematičan.
Uglavnom, ono što ja vidim kao problematično kod Veige je njegovo agresivno izlaženje na protivničko krilo koje dobiva loptu. On se zaleti kao sivonja prema njemu, ukopa se ispred, koji puta uzme loptu, ali koji puta napravi faul ili ga krilo predribla/da loptu u prostor iza Veige gdje uleti bek. I onda je frka.
A koji puta mi se čini i da se predaleko postavi od igrača kojeg treba nadzirat.
E sad je li to sve skupa zbog slabijeg vraćanja Pašalića, možda i je. Ali meni se ne čini da je samo u tome problem pogotovo što defanizivna Pašalićeva igra više nije toliko grozna kao što je bila jer je popravio nešto povratnu trku i defanzivne obaveze.

Možda griješim, pa eto ako netko ima volje nek kaže svoje.

Z
Dobar je Veiga... manje sranja samo da se sere...

Ja ću priznati da mi Pašalić nije sjeo jer mi daje sve znakove gloryhuntera. Od konstantnog "dizanja" istoka, izrezanih štucni pa do sebičnosti i broja nekontroliranih udaraca. Meni je onaj trk s centra u 93. minuti sad protiv Osijeka, onaj pritisak na golmana kod 3:0 bio populistički jer nije bio bitan. Kad je bilo bitno, tad ne da je zaspao nego ne znam kako ovo pozicioniranje ni opisati... Glavom totalno out.

U ovoj pak situaciji puca na gol, a ima dva rekao bi čista dodavanja za 1:0.

S druge strane treba priznati da on strašno sudjeluje u našim golovima, a da ga dosta nas ipak vrednuje po broju zabijenih. Loptu Mariću koji proslijeđuje Fruku, a ovaj Hodži kod prvog gola je dodao Pašalić. Pogodio stativu iz slobodnjaka, zamalo pucao pored nakon prodora s centra u 1.p. Prošlu protiv Varaždina 4 ključna dodavanja (isto koliko Pjaca, Hodža, Selahi, Petrovič i Marić zajedno), ne da mi se dalje sad izvlačit suhoparne brojke. On nije u lošoj formi jer on svoj doprinos napravi svako kolo.

On je bio pozitivna anomalija ljetos, kad je zapucao 15 puta i zabio 5 eurogolova, što je nemoguće održati. Primjećujem da je sveukupno bolji nego na početku sezone jer mi se čini da više i pametnije trči (s par iznimki kao gore navedeno), ali to je odokativno. Ako gledam samo sofascore brojeve koji bi trebali biti objektivni barem ako se uspoređuje s drugim sofascore brojevima, veljača i ožujak su Pašaliću dva najbolja mjeseci od dolaska:

Dakle nema govora da je "pao", ali nije u 3. ligi više da protivnička prilagodba i kvaliteta kaskaju. Možda te sad čuva "samo" neki Štiglec ili Štefulj, ali si itekako poznata faca u HNL-u i od svojih ofenzivnih kolega (Pjaca, Janković, Fruk pa i Hodža s utrčavanjima), daleko si najlakša meta za zatvoriti jer tehnički gledano imaš jedan dribling i ništa drugo, desna noga za ući u bus. Ali eto unatoč tome on sudjeluje i vrlo je koristan.

Njegov problem je što sustav izbaci pojedinca, a sad nije red na njemu. Fruk zadnjih par kola izgleda abnormalno dobro, bira bolje situacije i radi bolje odluke pa biva nagrađen. Hodža u tri Ruje zabije pet golova i namjesti šesti, više nego u prethodnih 120 utakmica u karijeri... A Pašalić unatoč svemu ipak ostaje za 2-3 centimetra kratak, poništi se gol Gode kojem je on asistirao, ne zabijamo više iz kornera kao ljetos i jesenas... I onda pogledaš broj golova i asista i Paša nije u top 5 po nijednom.

To samo znači da bi mogao biti strašno jak kad bi malo više podigao glavu, ali tko zna, možda ga baš Sopić forsira na to. Loš nije nikako (što nitko ni ne tvrdi).
#navodninavijač

Quote from: ZZZZ7777 on 12.03.2024, 09:44Dobar je Veiga... manje sranja samo da se sere...

Ovaj puta ću regairati jer si komentiaro moj post a i zato jer su tvoji upisi na forumu krajnje besmisleni.
Da obrazložim:
Kažeš dobar je Veiga, ali ništa više ne kažeš da bi obrazložio svoje stajalište. Što bi mi ostali trebali ti vjerovat kao nekoj mesiji?
Onda ide ono klasnično s visoka od tebe: "manje sranja samo da se sere".
U biti jedini koji sere ovjde si ti. Mi ostali smo na ovom forumu jer želimo razmijeniti mišljenja s drugima. U biti radimo ono što forumaši rade na forumima: diskutiramo o temi koja nas zanima.
A ti? Što ti točno radiš? GLumiš neku moralnu i sveznajuću vertikalu, ali u biti si ridikul.
E sad, ako želiš učestvovati - samo daj. Ali ovakvi upisi? Trolanje. Jadno i nepotrebno.

Z
Kada dominiramo ligom i kada smo gotovo savršeni, čovjek bi očekivao da će ljudi pisati o lijepim i pozitivnim stvarima...ali neki imaju potrebu za negativnom i kada je nema...ako je nema onda ćemo izmisliti nešto loše i pronaći nekog Pedra da izliječimo svoje frustracije... sorry drugovi ali to je bolest...u principu samo pogledom preletim te sve vaše postove jer mi se neda čitati ta sranja... živjeli...

Z
Quote from: Vado Magnar on 12.03.2024, 10:11
Quote from: ZZZZ7777 on 12.03.2024, 09:44Dobar je Veiga... manje sranja samo da se sere...

Ovaj puta ću regairati jer si komentiaro moj post a i zato jer su tvoji upisi na forumu krajnje besmisleni.
Da obrazložim:
Kažeš dobar je Veiga, ali ništa više ne kažeš da bi obrazložio svoje stajalište. Što bi mi ostali trebali ti vjerovat kao nekoj mesiji?
U biti jedini koji sere ovjde si ti. Mi ostali smo na ovom forumu jer želimo razmijeniti mišljenja s drugima. U biti radimo ono što forumaši rade na forumima: diskutiramo o temi koja nas zanima.
A ti? Što ti točno radiš? GLumiš neku moralnu i sveznajuću vertikalu, ali u biti si ridikul.
E sad, ako želiš učestvovati - samo daj. Ali ovakvi upisi? Trolanje. Jadno i nepotrebno.

Da obrazložim:

Uopće nisam iznenađen tko je lajkao post... očekivano...to je neka stalna  ekipa prisnih istomišljenika koji jedan drugome ovdje lajkaju....lajkajte i dalje sami sebi...to mora biti jako uzbudljivo...

Pa, Paša ima neki motor i obrambeno, čak je i imao par uklizavanja na centru za ničije lopte kod 2:0. Problem je što on taj motor ima do centra, nikad se ne vraća skroz, a onda se problem podupla kad imaš još jednog takvog u Veigi tj. kad imaš igrača koji ide visoko u obrani, zalijeće se na svoje krilo itd. Ako ispadne, imaš dvojicu koja su ispali 40+ metara od gola. Koliko mu Veiga pomaže u napadu, toliko je liability u obrani. Protiv Os smo se kockali jer im je Bukvić desno opasniji od  Omera i Roka lijevo.

A u napadu stoji ovo TIRovo, koristan je u izlasku iz pritiska i u kontru. Nema suhe asiste i key passove, sto ne bi bio toliki bed da se vidi kako ih MOŽE imati, samo da malo mućne tintarom.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: ZZZZ7777 on 12.03.2024, 10:28

Da obrazložim:

Da obrazložim:

Uopće nisam iznenađen tko je lajkao post... očekivano...to je neka stalna  ekipa prisnih istomišljenika koji jedan drugome ovdje lajkaju....lajkajte i dalje sami sebi...to mora biti jako uzbudljivo...
Jel ti i doma pričaš sam sa sobom, ili te samo na Internetu nitko ne jebe?
#degenerik

Quote from: ZZZZ7777 on 12.03.2024, 10:17Kada dominiramo ligom i kada smo gotovo savršeni, čovjek bi očekivao da će ljudi pisati o lijepim i pozitivnim stvarima...ali neki imaju potrebu za negativnom i kada je nema...ako je nema onda ćemo izmisliti nešto loše i pronaći nekog Pedra da izliječimo svoje frustracije... sorry drugovi ali to je bolest...u principu samo pogledom preletim te sve vaše postove jer mi se neda čitati ta sranja... živjeli...
Koji si ti lik. :neretljak:

Onaj koji na sve gleda sa visine i puni svoj ego da svima spušta oko sebe.

Kakva negativa? Pišeš gluposti, raspravljamo o tome je li Paša mogao dodati koji put loptu. Nitko ga ne tjera, ne pičkara, samo razmjena mišljenja a ti to vidiš kao negativu i napad na rezultate kluba.

Z
Quote from: Fornax on 12.03.2024, 10:47
Quote from: ZZZZ7777 on 12.03.2024, 10:28

Da obrazložim:

Da obrazložim:

Jel ti i doma pričaš sam sa sobom, ili te samo na Internetu nitko ne jebe?
Druže hvala ti što si se javio...da nisi, propao bi mi dan...

Samo ću ti reć od vrha četvrte stranice tj kad je počela utakmica su bila 53 upisa. Od toga 30 pozitivnih, 5 neutralnih (od toga najviše o sucu sljedećeg kola), 15 ostalih (observacije, priča o Fruku i postotku transfera i slično)
I 3 negativna, od toga 2 vezana uz Veigu kao ajmo reć najslabiju kariku.

Znači 2 od 53 sve skupa su bila negativna.

Tad se u priču uključuješ ti sa ovim proserom:

Quote from: ZZZZ7777 on 11.03.2024, 09:04Veiga ne igra, sjedi na klupi... što ste očekivali da će razvaliti... nije dovoljno što se prije pljuvalo po nekim igračima koji su sada svima začepili usta... inače sjećam se epiteta za Smolu, kako taj nije ni za Orijent... samo naprijed...i da... Jurišić je bio od Veige igrač ? Aha, svakako...
I glupo mi je nakon odlične igre tražiti slabu kariku... čemu to ?

I onda opet nakon toga još 18 postova, od toga 5 pozitivno, 3 neutralno o Veigi i Pašaliću (obična rasprava u kojem se usred par rečenica spomene i njih) i 10 "ostalih". Ti se opet uključuješ s ovim:

Quote from: ZZZZ7777 on 11.03.2024, 12:16Pašalića mediji prozivaju da je pao u formi jer dugo nije zabio...bzv kao da je on neki golgeter pa mora zabijati... ima on svojih kvaliteta i bez golova... jučer odličan... izgleda da je i on pao pod utjecaj pa sada na silu želi zabiti... ajmo Marco 💪

Nakon toga slična priča, utakmica je već apsolvirana, u manjku većih tema idemo malo detaljnije pričati o pojedincima kojih se u pohvalama već nismo dotakli. I tu počinje priča o Pašaliću, a ti eto sretan da dođeš nekog poklopit.

Inače od tvojih 10 postova nakon utakmice, nisi NI RIJEČ napisao pozitivnu o ničemu. Toliko o tvojim pohvalama, nisi se udostojio jedno slovo napisat a da ne "objasniš" nekome s visoka kako stvari stoje. ;)
#navodninavijač

Sopa je u onom nekom intervjuu sto je jucer netko okacio rekao da ga ne dira sto se pise po netu, al da mu se punica cesto onlajn svadja s njegovim hejterima.

:bo:
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è