Veldin Hodža

Started by Vado Magnar, 12.03.2024, 12:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da je moralna komponenta neki ozbiljan faktor, nitko s gramom ljudskosti nikad ne bi igrao u Maccabiju Tel Aviv ili Al Ittihadu...

Od toga koliko stranaca igra u Rusiji puno je bitnije pitanje koliko klubova iz zapadne Europe trenutno posluje s ruskim klubovima... Tj. koliki je potencijal za dobar transfer u lige petice. Potencijal igranja u Euro kupovima je nula do daljnjega...
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Quote from: TIR on 09.09.2024, 13:18Razmišljao sam dal da pustim taj post ili ne, al u duhu (prevelike...) slobode govora, sam pustio.

Drago mi je šta je mišljenje svih ovdje koliko je ta poruka smiješna, da ne kažem zlobna. I samo zbog toga je dobro šta je ostala, nek bude na otvorenom i neka se svi smiju nečijoj mašti.
Aha, želiš reći da postoji i zatvoreni dio foruma?  ;D

Službeno vam mogu odati tu tajnu.

Da, postoji zatvoreni dio foruma Nepresušan. Pristup istome imaju samo odabrani članovi, konkretno pričamo o pet ljudi, od kojih jedan nije više ni aktivan. ;D

Kako bi dobili pristup, morate napisati i poslati pet članaka na portalu. :vijesti:
#navodninavijač

Tamo sigurno vučete bijele crte u bijegu od ludih žena i smišljate kako da pošaljete djecu na studij u Split 😜

A
Quote from: Zaf on 09.09.2024, 11:47
Quote from: T.T.N.Y. on 09.09.2024, 11:38Kad Miško pljuje po navijačima i kad laže onda je oke, a kad ljudi pljuju po njemu onda je to ružno i utuživo.  :bo:
Naravno da nije, i to otvoreno pišemo, pljujemo po njemu radi javnih postupaka i to je ok. Ali ove fore, rekla-kazala, kokain, razlaz od žene, plakanje mu u uredu jer je van kontrole od bijelog... ludilo, brale, a? Da nije tragično, bilo bi smiješno.

To nema veze s ničime. I svi smo tu poruku vidjeli, vjerojatno. Pohvalno je da nije odmah uletilo na forum, nije ni trebalo uopće, po meni.
Pa ima ih koji su pitali o čemu se radi pa sam zato stavio inače nebih

A
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.09.2024, 12:51
Quote from: Arci1984 on 09.09.2024, 09:24Pričaju o ovome a ja koliko znam nije istina.

Iz kluba je procurila, a na drugoj strani i od Hodžinog člana obitelji potvrđena jako ružna pozadina njegovog slučaja. Za njega je klub odbio prvu ponudu i onda dolazi druga pojačana koju klub prihvaća. Veldin klubu kaže da ne želi u Rusiju jer je tamo rat i Miško pobijesni. Tako je izvrijeđao malog da je počeo plakati! Njegovom menadžeru je na kraju rekao da ako ne sklope dogovor da više nikad ne dolazi na Rujevicu.
Druga osoba iz kluba je rekla da je Miško van kontrole. Na pitanje da nisu možda neki zdravstveni problemi odgovor je ne... nego kokain! Puklo je između njega i žene i majstor je stalno na bijelom. Ispadi su mu poput Mamićevih samo što još nije podivljao pred medijima nego samo u klubu. Promjene raspoloženja su mu svakodnevne i svi se skrivaju od njega. Potencijalni kupci trenutno ne postoje, svi su odustali nakon uvida u poslovanje. Vjerojatno zato sto gubitke pokriva iz svog džepa, a ne prodajom igraca i zato sto je pretplata podbacila.

Ja da sam Damir Mišković tužio bi te za klevetu.

#samokažem

LJUDI PI*** MU MATERINA, NE BUDITE GOVNA KAO NOVINARI
Meni je ovo sramota da si to napisao, da si se usudio uopće tako nešto napisati. Da sam vlasnik foruma dobio bi doživotni ban! Ne branim ja predsjednika, pročitali ste moje upise i mišljenje o njemu, ali ovo je strašno da si napisao za susjeda, igrača, bilo koga!

Pritom još znaš za kazneno djelo i nisi ga prijavio... u svakom slučaju strašno, to treba obrisat...
Ja sam kopirao šta sam dobio jer su neki pitali a ti nisi bas pametan

B
09.09.2024, 17:31 #96 Last Edit: 09.09.2024, 17:31 by Bobic
Ne kuzim i dalje usporedbe Rusije i Arabije.
Naravno da nakon rata Rusija nije toliko atraktivna, no pricamo o ligi koja se konstantno vrtila oko 6-8 mjesta u Europi- uz rank Portugala, Nizozemske pa i Francuske. Od tamo se moze izaci kao puno bolji igrac nazad u Europu. Olic se probio od tamo, Lovren donedavno nastupao i za vrijeme rata.

Arabija- i to ova arabija koja htjela Hodzu kao prvo niti nije ona glamurozna Saudijska sa Ronaldom i ostalim zvijezdama gdje je novac neogranicen. UAE i ove okolne arapske zemlje ne trose ni priblizno toliko, neznam ni dal bi Hodza imao tamo bolju lovu nego u Rusiji i tamo se odlazi nogometno umrijeti. Jedno je sigurno, iz UAEa se nebi vise mogao vratiti kao bolji igrac. Iz Rusije moze.

U svakom slucaju sretno mu, vjerujem da ima potencijala za jos nesto vise.

Ponavljam pitanje, koji klub iz liga petice / belgije / Nizozemske / Portugala će trgovati s Rusima dok traje ovo sranje?

Ne znam, ne pratim TM, koliko igrača iz Ruske lige je završilo u zapadnoeuropskim ligama u zadnje dvije godine, a da nisu došli kao slobodni igrači?
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Miško na pregovorima s barbom Štihl nakon šta je dodao još jednu nulu na ugovor

Miško dočekuje familiju Hođa na Rujevici

S
Koliko priče o "jebenom" Tatarstanu. a kladio bi se da sam jedini na forumu bio u Kazanu.
Kazan je treća prestolnica Rusije i 150 godina stariji grad od Moskve s fantastičnom arhitekturom, ljudima i hranom. Uređen je vrhunski, s vrhunskom infrastrukturom.
Ajmo reć da je Istambul nešto s čime se može porediti, ali po čistoći, uređenost i gostoljubivosti je Istambul prema Kazanu teška vukojebina.
Jedini minus (osobni pogled jer netko voli i zimske radosti)  je snijeg na lopate od kraja Studenog do Ožujka i temperatura 3 zimska mjeseca od -10 do -15 C.

I
Zvuči jako dobro za preselit se gore za koju godinu.

Bit će to umjerena klima kada ovdje bude Sahara.

09.09.2024, 19:09 #101 Last Edit: 09.09.2024, 19:26 by Fornax
Quote from: Snowcrash on 09.09.2024, 18:41Koliko priče o "jebenom" Tatarstanu. a kladio bi se da sam jedini na forumu bio u Kazanu.
Kazan je treća prestolnica Rusije i 150 godina stariji grad od Moskve s fantastičnom arhitekturom, ljudima i hranom. Uređen je vrhunski, s vrhunskom infrastrukturom.
Ajmo reć da je Istambul nešto s čime se može porediti, ali po čistoći, uređenost i gostoljubivosti je Istambul prema Kazanu teška vukojebina.
Jedini minus (osobni pogled jer netko voli i zimske radosti)  je snijeg na lopate od kraja Studenog do Ožujka i temperatura 3 zimska mjeseca od -10 do -15 C.
Sve pet, ali i dalje plešemo oko ključnih pitanja. Koliko je to dobro odredište za mladog perspektivnog igrača u ovom trenutku? Sta nije Tin Jedvaj bio u Ekaterinburgu? Gdje je sada?

Btw, Lovrena su Rusi potjerali zbog Ustaševanja.

Edit: Jedvaj - nije Ekaterinburg nego Lokomotiv Moskva, pa Panathinaikos via UAE.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

S
Quote from: Fornax on 09.09.2024, 19:09
Quote from: Snowcrash on 09.09.2024, 18:41Koliko priče o "jebenom" Tatarstanu. a kladio bi se da sam jedini na forumu bio u Kazanu.
Sve pet, ali i dalje plešemo oko ključnih pitanja. Koliko je to dobro odredište za mladog perspektivnog igrača u ovom trenutku? Sta nije Tin Jedvaj bio u Ekaterinburgu? Gdje je sada?

Btw, Lovrena su Rusi potjerali zbog Ustaševanja.

Obzirom na godišnje plaće u Rubinu, rekao bi da je Veldin dogovorio između 600 i 800 k € godišnje. To mu u ovom trenutku, a bome i dogodine nitko neće ponuditi.
Jedini europski klub koji se interesirao za Veldina u ovom prijelaznom roku bila je Bologna, ali nije bilo nikakve ponude ni agentu ni klubu.
Jedino iskustvo zadnjih 10 godina s prodajom veznjaka u Serie A imamo - Bradarić, ultra perspektivan, svi smo mislili kako će napravit karijeru...i napredovat dalje u lige petice i postat standardan u reprezentaciji. Ali propao je tamo.
E sad, čak i da postoji interes, ja ne vidim Veldina da se može izborit u konkurenciji u La Ligi, Bundesligi, Premiershipu ili Ligue 1, znači da mu je perspektiva možda Austrija, Švicarska, Mađarska, Grčka ali ni u jednoj od tih neće dobit ni pola plaće kao u Kazanu, a pitanje je i perspektive napredovanja iz tih liga.

S
Veldinu kapa dole za ljubav prema klubu I gradu. Meni jako drag igrac i od srca mu zelim sve najbolje

I
Quote from: ispod stijena on 09.09.2024, 21:48

Izgubio si okladu;)

Ima jedan forumaš koji je bio tamo na SP u vaterpolu 😉

Ps. Nisam ja, jedan drugi samo je slabo aktivan