SHNL 27. kolo: Slaven - Rijeka, subota 16.03.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 12.03.2024, 17:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Ma postoje do kraja 3 do 4 ključne utakmice.

Dvije su doma sa Hajdukom i Dinamom. Da znaš da si tu upisao 6 bodova mi komotno možemo negdje "po putu" dvije izgubiti.

3 i 4ta ključna će biti Istra u gostima nakon hajduka i Varaždin u pred predzadnjem kolu.

Ova treća i četvrta su važne radi momentuma odigravanja.

Prošli put je došao na pressicu nakon sprovoda, što objašnjava slabije raspoloženje.
#navodninavijač

V
DVA AKUMULIRANA ŽUTA KARTONA:
Emmanuel Justine Rabby Banda
Bruno Bogojević
Danilo Filipe De Melo Veiga
Emir Dilaver
Niko Galešić
Bruno Goda
Veldin Hodža
Franjo Ivanović
Nediljko Labrović
Jorge Leonardo Obregon Rojas
Stjepan Radeljić
Lindon Selahi

Očekujem čišćenje Galešića-Gode-Hodže-Radeljića-Selahija za Rudeš kako bi na miru ušli u zadnji dio sezone.

R
Quote from: aahzinho on 13.03.2024, 11:07
Quote from: Riverpool on 13.03.2024, 10:26A ne neće, na njihovom mjestu bih bio na 300.  :)

Murke ne bi trebao biti extra motiviran. Ne sjećam se da je rastanak bio ružan.
Od Lepija i Libera to očekujem i ne bih im zamjerao ako budu.
Ako ne budu, barem će biti kristalno jasno zašto su u Slavenu, a ne u šampionskoj Rijeci.

Ja sam se vodio motivom da se želiš dokazati pred klubom koji ti je pokazao da nisi dovoljno dobar da budeš u njemu, kao što si i zaključio sam. Murke ne upada u tu priču, al sam poprilično siguran da će mu ego napravit priču u glavi otprilike
"Jebala majku ovi će sad biti prvaci, dovoljno sam dobar za tu ekipu, ali nisu me uzeli, idem im pokazat kako tata uvaljuje kornere"   8)   ;D

R
U bokte pa gdje sam ja s odgovorima, kasnim ko vlak za Zagreb, isprike. Još palente papat i učit se kako vrtit stranice na forumu   :-X

K
Bit će čupavo sutra, ali mislim da je velika stvar što nam se nakon uže obrane proširila rotacija i na bekovskim pozicijama s Bogojevićem i Veigom na zadnjim utakmicama i svakako s Jankovićem u vezi jer su Petrović i Banda bili ipak malo ispod razine. Još samo da u napadu netko proradi kako treba. Mariću se vidi da zna igrati, dobro se kuži na terenu s Frukom, Pjacom i Ivanovićem, ali trebaju nam golovi.

M
Banda ima fini pregled igre,i nije zaboravio igrat,nebih ga tek tako otpisao.
Sopa ce prodrijet do njega,na arhaicnom engleskom ali najgore nis. Uglavnom Banda je u krizici ali nadoci ce.

F

Banda nije pozvan u reprezentaciju napokon, i očekujem da se nametne Soppu sad u 2 tjedna
MAGICA FIUME

Pa je moguće, Malawi International tournament

Jebeš mi mater ako mu nebi zabranio da ide na to nakon mjesec dana kupa nacija što je bio
MAGICA FIUME

R
Danas mi prijatelj piše kako je sreo Bandu u Kostreni. Kaže kako se nada prvenstvu. Da mu je žao kako malo igra. Da je kod bivšeg igrao više :neretljak:

T