SHNL 27. kolo: Slaven - Rijeka, subota 16.03.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 12.03.2024, 17:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Nije zaleđe jer se pozicija igrača u zaleđu poništava ako je protivnički igrač svjesno igrao loptom. Sve je čisto. Tovari su u prvom kolu protiv Dinama imali identičnu situaciju s Livajom u zaleđu kod upućivanja lopte prema njemu, ali je obrambeni igrao loptom i poslije toga je pao gol.

Ovo jučer nam je jako bitna pobjeda, teren je bio katastrofa, ova pobjeda i pobjeda u sljedećem kolu protiv Rudeša su nam vrijedne prvenstva.

R
Osim naše pobjede nad Rudešom u idućem kolu, nama bi jako jako dobro došla pobjeda hajduka protiv dinama.

Quote from: R13KA on 18.03.2024, 08:30Osim naše pobjede nad Rudešom u idućem kolu, nama bi jako jako dobro došla pobjeda hajduka protiv dinama.
Ja bih radije neriješeno, za svaki slučaj. Ne treba ih vraćati u život, a remijem oba su izgubila po dva boda.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Jedino je važno dobiti slijedeće dvije, a dalje ćemo lako...

Quote from: D2 on 18.03.2024, 09:34
Quote from: R13KA on 18.03.2024, 08:30Osim naše pobjede nad Rudešom u idućem kolu, nama bi jako jako dobro došla pobjeda hajduka protiv dinama.
Ja bih radije neriješeno, za svaki slučaj. Ne treba ih vraćati u život, a remijem oba su izgubila po dva boda.

Ma navijam za njihov remi, ali mi (NK Ri) se prije svega moramo isključivo koncentrirati na vlastitu tekmu..

Quote from: TIR on 18.03.2024, 11:28I podsjetnik tko nije: https://nepresusan.com/tribina/index.php?action=coppa;a=rating
Nažalost nisam mogao gledati pa neću ni ocijeniti.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo