SHNL 28. kolo: Rudeš - Rijeka, subota 30.03.2024, 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 26.03.2024, 11:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

240 karata je dosad prodano, bit ce dobar vjetar u ledja. Tek je utorak.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

M
Svi u Rudes  ;D

Cini se da su izvukli iz naftalina stare kubure HNS-ovci kad se odjednom, da ne kazem, ukazao Tihomir Pejin.
Znas ono kad zapamtis nekog jer si ga spomenuo stotinu puta u negativnom kontekstu, ili ja to samo skacem na hype,tj hate train.
Ofurili su nas,a i mi sami sebe stotinu puta pa zato sad i na mlijeko iz frizidera pusemo.

Svaka slijedeca je finale LP i tu nema govora,nema mjesta nekom letenju u oblacima kad se neki vrate iz repke, neki su se nabrusili na pripremnima,moglo bi bit iznenadjenja u sastavu, a na pripremnoj protiv Domzala sam vidio cak i asist mladog strijelca Franje pa ko ziv ko mrtav, znaci ipak moze dodat kad je u 16m. Valjda nije neka anomalija u Franjinoj matrici, i bilo bi poetski da zavrsi kako je krenuo u sezonu,furiozno. Inace one akcije protiv Domzala su bile bomboni i kruna Galesicev slobodnjak,mada akcija kod drugog (treceg) gola,Frukov asist( a nego ko drugi) i Franjo ulazi i poentira.
Ajmo po tu najbitiniju pobjedu,do one slijedece.

A
Piše se da moramo bit jači od suca i zabit 3-4 gola i pobjedit. Ako budemo na razini pobjeda nebi trebala bit upitna. Po meni je on na zadatku za sljedeću utakmicu odnosno izbacit nam kartonima što vise igraca za Hajduk

D
Sanjao sam utakmicu sa Rudešom. Bila je teška borba i muka, rezultat 0:0. U igru su u nekoj minuti u dresu Rijeke istrčali Matjaž Kek i Željko Sopić. Sve je vodilo ka razočarenju. Na 5 minuta sam prestao gledati, a kada sam se vratio bilo je 1:0 za Rijeku. Rudeš je imao jednu opasnu situaciju pred našim golom, koja je blokirana, a Sopić je sa poda glavom uspio izbaciti i otkloniti opasnost. Utakmicu smo pobjedili.

Da je makar premotat ovih cca. 2 mjeseca :D

Z
iskreno bih počeo sa ekipom koja je razbila Domžale. Koliko god ludo zvučako Pjaca Pašalić i Hodža mi ne bi igrali u prvoj. Ne toliko zbog umora, iako su Pjaca i Hodža igrali baš dosta, nego zbog toga jer nije isto igrati na tepihu u Egiptu pred 60k ljudi i na Kranjči, da ne bi bili malo u oblacima. Ova ekipa koja je ostala trenirati u Ri je čvrsto na zemlji. Igrali su pripremnu i sigurno su se pripremali. Obregon, Marić, Fruk i Janković mogu razbiti Rudeš.

Quote from: Zelko Maler on 28.03.2024, 12:47....Ova ekipa koja je ostala trenirati u Ri je čvrsto na zemlji. Igrali su pripremnu i sigurno su se pripremali. Obregon, Marić, Fruk i Janković mogu razbiti Rudeš.
Imam osjećaj da bi ova ekipa Rijeke čak i mene, koji nisam više ni materijal za veterane, uspjela istrpiti u prvih 11 protiv HNL konkurenata. Ideja uopće nije znanstvena fantastika.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Obregon ne može igrati.

Rodjendan mu je. 🤣🤣

Z
Čitam kako su neki naši navijači zabrinuti i kako ih je strah pred subotu...ne mogu to razumjeti... što misle da će se valjda dogoditi suprotno ako valjaju te gluposti... :neretljak:

Z
Quote from: Zaf on 28.03.2024, 14:23Obregon ne može igrati.

Rodjendan mu je. 🤣🤣

Imamo Ivanovića. Jebote jesmo široki.

Quote from: ZZZZ7777 on 28.03.2024, 14:27Čitam kako su neki naši navijači zabrinuti i kako ih je strah pred subotu...ne mogu to razumjeti... što misle da će se valjda dogoditi suprotno ako valjaju te gluposti... :neretljak:
Ti inače nikad nisi zabrinut? Za prijatelje? Obitelj? Državu? Klimu? Ekonomiju? Čak i kada nemaš utjecaja na to?

Pitam jer mi se čini posve normalnim biti zabrinut za nešto do čega nam je stalo iako nemamo utjecaja na to.

Quote from: Vado Magnar on 28.03.2024, 14:46Ti inače nikad nisi zabrinut? Za prijatelje? Obitelj? Državu? Klimu? Ekonomiju? Čak i kada nemaš utjecaja na to?

Pitam jer mi se čini posve normalnim biti zabrinut za nešto do čega nam je stalo iako nemamo utjecaja na to.

Ma pusti ga. Opet se popeo visoko gore na svoju moralnu planinu i onda soli pamet svima....  :vijesti:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: ZZZZ7777 on 28.03.2024, 14:27Čitam kako su neki naši navijači zabrinuti i kako ih je strah pred subotu...ne mogu to razumjeti... što misle da će se valjda dogoditi suprotno ako valjaju te gluposti... :neretljak:
Ne sumnjaju navijači u naše igrače ali sumnjaju u HNS ove i sudačke igre.Pejin po zadatku?Mi smo trebali tražiti strane suce za ove Tzv MALE utakmice gdje nas mogu probiti u nečiju korist a valjda su svijesti s tim i u klubu kao nas vlasnik a vlasnik ne voli gubiti dobiveno jer od toga živi za razliku od dva režimska kluba.
Volim grad koji teče

Izbori su 17.4. Suci su pod pritiskom.

Mislim da će sudjenje biti dobro do kraja sezone. Po meni je sudjenje od afere bilo vrlo dobro, pa neću preventivno kenjati.

Benefit of a doubt im dajem. Sumnjam da je Pejin po zadatku nakon godinu dana vraćen. Šta ima time dobiti?

Naivan? Možda. Ali neću dopustiti da me Pavlovljev instinkt ubije u ovom periodu bez razloga.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍