SHNL 28. kolo: Rudeš - Rijeka, subota 30.03.2024, 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 26.03.2024, 11:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Bravo Rijeka!

Sretan Uskrs svim forumasima i njihovim obiteljima!

Da, kazna za pišanje izvan wc-a 50 eura.
A stave 4 wc-a na 800 ljudi, uzas...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Vado Magnar on 31.03.2024, 00:51.

No, da govorimo malo više o nogometu i utkamici. Mitrović na zadnjem veznom? Mislim ima on nekog mota za tu poziciju, ima pas, vidi oko sebe, naravno, zna oduzet loptu, ali dojma sam da je super spor za tu poziciju.

Slažem se, ok je to isprobati iako sam očekivao Galešića na DMu kad je ušao, ali ok.. i jedan i drugi su dobri u čitanju igre i build up-u, ali Mitar je ipak sporiji i manju kilometražu može odraditi, barem je to moj dojam.. ali dapače, bolje isprobavati sad nego kad je napeto

Ma kakav Mitar na zadnjem veznom.
Pisao sam i kroz tjedan i i jučer gore, totalno miran i siguran u pobjedu, jedino me bilo strah nekih kartona. Pa nama je jučer Pjaca igrao veznjak, Bogojević lijevo krilo, Mitar zadnjeg veznog... Mislim, realno, mogao je i Momo na gol a Labro na stopera nakon što smo proveli 3-0, to je bilo odrađivanje posla s ciljem da se nitko ne ozlijedi, ne umori i ne pokupi karton.

Sopa odlično vodi utakmice, jučer npr. Selahi zabije gol, svi komentiramo nek ga sad vadi van, 3 gola nam ovi nemogu zabiti nikako, i Sopa zaista radi tu logičnu zamjenu.

Još jedan detalj, nakon utakmica igrači koji nisu igrali, ili su igrali manje, dok se ostali tuširaju, oni se rastrčavaju na terenu. Jučer je u toj skupini trčao, šprintao i Pjaca. Ušao je kasnije u igru i bez problema odrađivao ono što se mora. Taj dečko je zaista oličenje sportaša, bez trunke neke arogancije i samodopadnosti, bez onog "znaš ti tko sam ja,hdje i s kim sam igrao..."

Osvoje ili ne, ova skupina igrača je baš top, a za ove mlađe sam uvjeren da ćemo u budućnosti sa sjetom pričati "eh, da je sad tu XY".

N
Quote from: Basso on 31.03.2024, 16:27crveno,plavo, ljevo,desno sve je to isto PARAZITI ODJEBITE OD RIJEKE!!

SAMO RIJEKA SAMO ARMADA !!

Potpis. :svakacast:

najbolji trenutak utakmice je kulerska Mitrovićeva asistencija za gol Selahija, u stilu "minding my own business".
rio

Koliko je ova utakmica školski odrađena pokazuje i činjenica da se više bavimo plesom pod zvijezdama dotične i Armade nego li samom utakmicom. Što je, u biti, sjajno!  :svakacast: