SHNL 29. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 07.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.04.2024, 20:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: D2 on 10.04.2024, 09:17
Quote from: Fornax on 10.04.2024, 09:12Znači ovako. Uvjetne licence su ustaljena praksa u sportu. To je tako s razlogom. To nije HNS izvukao iz guzice. I tome je trebalo pribjeći ranije.
A sad, je li iza toga populizam... Pfff, okej, kome se čmare, Rudeš Boysima koji na domaće tekme dolaze u dva auta? Dobro...
Ali nebitno, ono prvo je materija, sve drugo su floskule.
U potpunosti se slažem, post ti ih je pun.
Okej, zagristi ću. Koje su i zašto?
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

R
Quote from: Ares1312 on 10.04.2024, 09:20
Quote from: Silvio Dante on 09.04.2024, 17:02
Quote from: Boy3006 on 09.04.2024, 16:52Sad sam se sjetio pitati, kako to da je na poluvremenu sa razglasa svirao  Drazen Zecic - Sve Si Sama Odabrala i Armada je to zdusno pjevala.. Nesto sam propustio?

Čuj to? I nisam iskreno registrirao. Boema u duši prije tekme jesam  :D
Ali sad me sjetilo, dobar šlagvort si mi dao. Volio bih da se i na tome malo poradi, a sve je u komunikaciji vjerujem. Ide koreo Armade, 99% ljudi taj trenutak prati zbivanja na sjeveru, nitko ne gleda suca i igrače dok bacaju pismo/ glava. Vade se mobiteli i samo se u tom smjeru gleda i pokušava pratiti. Ali zvuk ne dopire. Iz razloga što iz zvučnika trešti ona "uspješnica" tonija cetinskog koju puštaju prije početka.

Pa daj majku mu staru, kako si cijepljen od trenutka tako? Daj ugasi taj kurac i daj mikrofon i pozornicu samo i jedino Armadi. Koreografija, navijanje, gdje ćeš bolji početak, daj drugim tribinama isto prilku samo da ih još malo poguraju. Evo, nadam se da o tome netko promišlja, da će sljedeće derbije, dinamo recimo, malo bolje to iskomunicirati.

Ma reći ću i ovo, kad sam već došao na ispovijed. I kod gola/ golova. Daj nekad tribinama da se ispušu kod gola, da iz sebe izbace sve skupljano, svu energiju. Mislim da će proizvedeni zvuk biti jači, ako ne jači, onda barem iskreniji i s više duše od sempla iz zvučnika. To su neki detalji koji meni govore da dosta te ekipe i nema suštinske veze s nogometom, nego su jednostavno roboti. A roboti neka su u Japanu, meni ne trebaju.

Što se tiče proslave pogotka, katastrofa, čim netko postigne gol odmah se gospodin počne derat na mikrofon, pa pusti tribine nek proključaju nek se povede pjesma pa onda proglasi strijelca, ionako od postignutog gola do nastavka igre prođe jedna minuta ( i bez var provjere)

Nakon utakmice isto, vrlo često, prerano se pušta glazba s razglasa, i još bi dodao da se prije utakmice može pustiti nešto poput zečića, ili neke strane glazbe bržeg ritma techno/house verzije da malo razbije monotonost gdje je stalno ista glazba iz kola u kolo, i za to sve pohvale ovaj i prošli put na poluvremenu.

Sad je to stvar ukusa,
Meni osobno baš fali rock muzike strane na stadionu za nabrijavanje, nešto u stilu Wolfmother - joker and thief (brijem da to Varaždinci prije pocetka pustaju), onda npr Metallica - whiskey in the jar, gunsi - you could be mine itd... ima tu dosta materijala, ovo je off the top of my head samo

Ne branim nikog jer na kraju krajeva nisam s nikim od tamo progovorio više od par rečenica pa nemam nikakvo posebno mišljenje nit gajim kakav "respekt" prema medijskim djelatnicima...

Ali mi se čini da ponekad mi iz Rijeke volimo uvijek imati krivca za nešto. Rekao sam već par puta ne mogu trpiti i Tribinu i UpU i Ofenzivu uz službenu emisiju pa obično preslušam dio jedne od njih u nekom trenu, a ne svih pet sati sadržaja...jer ovo je "samo" HNL. I ok u dosta navrata se ne složim s mišljenjima nebitno bio to Ćurković (zaposlenik Hajduka) ili naš Paušić... Ali to je i poanta podcasta, emisija opuštenija od službene gdje voditelji uglavnom poznaju materiju i imaju veliku količinu znanja o HNL-u, ničim nigdje nije definirano da trebaju davati najneutralnija mišljenja samo da nekog ne povrijede.

Zato mi je neukusno i ovdje i kod susjeda pročitati da je sve sranje, sve zakurac, svi su protiv nas, ovo ono. Nisu jebote. Ima uvijek izuzetaka kad se nepromišljeno ili faktualno netočno izvali glupost, ali ne mogu reći da od sat vremena slušanja Tribina/UPU/Ofenziva zaključim da mi se sere od apsolutno svega izrečenog i da su smeće.
#navodninavijač

Quote from: Brzina92 on 10.04.2024, 08:55Taj iz podcasta je pre kratko kod nas da bi imao neki značajniji utjecaj , a ostalo sve 👍👍
Uf, ne slazem se niti malo.

Analitičar donosi pomake kod prvog slijedećeg treninga ili utakmice. S vremenom je to izraženije kod treninga, ali u pripremi utakmica je to trenutačno.

Quote from: Fornax on 10.04.2024, 09:24
Quote from: D2 on 10.04.2024, 09:17
Quote from: Fornax on 10.04.2024, 09:12Znači ovako. Uvjetne licence su ustaljena praksa u sportu. To je tako s razlogom. To nije HNS izvukao iz guzice. I tome je trebalo pribjeći ranije.
A sad, je li iza toga populizam... Pfff, okej, kome se čmare, Rudeš Boysima koji na domaće tekme dolaze u dva auta? Dobro...
Ali nebitno, ono prvo je materija, sve drugo su floskule.
U potpunosti se slažem, post ti ih je pun.
Okej, zagristi ću. Koje su i zašto?
Evo i ja ću zagristi, ali kao orada jer nakon ovog puštam
Floskula je što pametuješ o uvjetnim licencama, a bit njihovog komentara uopće nije bila u tome da oni govore o potrebi postojanja i instrumentu uvjetnih licenci nego o principu pranja ruku i stalne linije manjeg otpora u rješavanju problema u HNS i obrazlažu zašto kroz par kuteva. Floskula druga omalovažavaš nečiji posao mišljenjem kako je za podcast takve razine dovoljno trkeljati s dva sugovornika i nemati pojma o čemu se priča te od kojih jedan sugovornik mora biti ženska osoba i to ne zbog svog stručnog doprinosa.
Ako to sve skupa nije prožeto floskulama onda oprosti.
I na kraju ponavljam, jer to vješto zaobilaziš. Reagirao sam samo i jedino na tvoj nepotreban izljev prostačenja, vrijeđanja i omalovažavanja, a ne na tvoje mišljenje o tome kako njihovi argumenti ne stoje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Sad sam pogledao snimku, po meni penal na Pašaliću 1/1

I crveni Radelji

Ovaj rumunj je bio kukavičje jaje
MAGICA FIUME

Quote from: worm on 10.04.2024, 10:09Sad sam pogledao snimku, po meni penal na Pašaliću 1/1

I crveni Radelji

Ovaj rumunj je bio kukavičje jaje

Po čemu je bio penal na Pašaliću?

Za Radeljića bi se čak i složio. Ono je bio dosta nesmotren start na Krovinovića u situaciji kad već ima žuti karton. Tu smo se izvukli lišo na račun grubljeg kriterija.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Zato jer se vidi nogica Dialla kako ostaje i blokira mu kretanje
MAGICA FIUME

Quote from: D2 on 10.04.2024, 10:02Floskula je što pametuješ o uvjetnim licencama, a bit njihovog komentara uopće nije bila u tome da oni govore o potrebi postojanja i instrumentu uvjetnih licenci nego o principu pranja ruku i stalne linije manjeg otpora u rješavanju problema u HNS i obrazlažu zašto kroz par kuteva.
Onda nije trebao reć (doslovno) da se HNS time posrao na licenciranje, jer je to glupost.

Ja osobno smatram da je HNS napravio ne dobru, nego vjerojatno najbolju moguću stvar s time, tako da ne vidim gdje je tu floskula ako se radi o stavu iza kojeg stojim.

QuoteFloskula druga omalovažavaš nečiji posao mišljenjem kako je za podcast takve razine dovoljno trkeljati s dva sugovornika i nemati pojma o čemu se priča
Lol, ali to doslovno jest tako. Ima na YouTubeu podcastova koji su produkcijski na razini CNN-a, a u njima ignoramusi seru o stvarima o kojima nemaju tri čiste.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: worm on 10.04.2024, 10:35Zato jer se vidi nogica Dialla kako ostaje i blokira mu kretanje

Nije mu pao preko noge. Gurnuo je loptu između njih dvojice i zabio se direkt u tijelo Dialla koji se nije micao. Da se u drugog zabio (Uremović?) bilo bi elemenata za faul jer je bio u pokretu i krenuo mu blokirati putanju. Ali Diallo tu nije kriv.
Sudac je poštivao temeljne zakone fizike po kojima 2 atoma ne mogu postojati na istom mjestu u istom trenutku.  :neretljak:

To sam i ja mislio iz prvog kadra, onda sam vidio drugi kut i stojim iza toga da je to penal ko kuća
MAGICA FIUME

Quote from: worm on 10.04.2024, 14:07To sam i ja mislio iz prvog kadra, onda sam vidio drugi kut i stojim iza toga da je to penal ko kuća

Onda se možemo složiti da se ne slažemo i ostati na tome.   :D

M
Quote from: worm on 10.04.2024, 14:07To sam i ja mislio iz prvog kadra, onda sam vidio drugi kut i stojim iza toga da je to penal ko kuća

To na snimci , tj sazetku nema jeli tako? Meni je malo teze vidjet cijelu utakmicu zbog ogranicenja neta.
Ima li gdje ta situacija izdvojena na netu da se pogleda?
Ono Radeljicevo kasnjenje sam vidio i mogu reci da samo da mozemo pokucat u drvo za taj komadic srece da ovaj nije isukao drugi zuti.