SHNL 31. kolo: Rijeka - Gorica, nedjelja 21.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 18.04.2024, 11:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Boy3006 on 19.04.2024, 06:50Ne zaboravimo da imamo uz top momcad i goricinog trenera i statisticara.
Ja bih volio da imamo i top i momčad. Mogao bi nam top biti od koristi u dvobojima koji predstoje!  :neretljak:

Nervozan sam, nikakvih vijesti, ništa se ne dešava,... Kad će više ta nedjelja.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

T
Nekako ta njihova zadnja linija mi daje optimizam, totalni missmatch.

Štiglec, Krizmanić, Maloča - to se mora iskoristit, nema tu puno priče. Iako onaj Banić protiv nas izgleda kao da mu netko nudi bonus već 3 sezone zaredom, kada igra protiv nas. Rijeka ovo mora pobijedit šampionski, čak mi je dobro da Dinamo igra prije nas i da nas stavlja pod prtisiak pobjede, da sve krene od prve minute punom snagom i tribine i teren.

Koga briga kako igra tamo neki režimski stroj iz purgerije? Rijeka gleda samo sebe.

T
Pa zapravo si u pravu, koga boli kurac za sve ostale. Samo RI

Quote from: Fiumano on 19.04.2024, 10:09Koga briga kako igra tamo neki režimski stroj iz purgerije? Rijeka gleda samo sebe.

M
Uz razuman strah od zalutalog metka mislim da moramo i prije svega mozemo ovo dobiti.
Uz sve jedna od vecih prednosti, ako ne i najveca trenutno je da igramo doma pred rasprodanom Rujom, i ne nebitna cinjenica da su ljudi/navijaci poprilicno napaljenii da ce biti ne 12-ti navijac vec 13-ti i 14-ti navijac.

Nema nam Selahija i znamo da to moze biti hendikep ali uz formu nasih i euforiju koja nas gura,kako Kek kaze sd treba doliti jos ulje na vatru i na krilima fanatizma odigrat jos vise jace i snaznije da uz silan talenat kojeg je puna ova momcad dodam misice.

Apsolutno vjerujem da Sopic neda nikakvo opustanje i kalkulacije i da ce protivnik ostati kratkih rukava na emocijama ispunjenoj Ruji, jer kako ide prema konacnici ovo prvenstvo,bar kod mene, uzbudjenje raste eksponencijalno. A pogotovo jer cu uskoro doma i osobno svjedociti ovom strahovitom pohodu.

Mislim da ce opet zasjat neko iz zadnje linije ala Galesic, Smola ili Goda u vidu gola, a i da bi opet kakva individualna akcija nasih prvih zvjezdica mogla odluciti, tj otkljucati Goricku bravu.

Pobjeda pa makar i na misice, uz losu igru.

R
Ja se ne bojim ni najmanje, dobit ćemo u hendikepu. Ali se bojim Lokomotive za 10 dana. Realno je da će im Osijek nakon ovog kola pobjeći na +4, pa će im naša međusobna utakmica biti "biti ili ne biti " ako žele ostat u bilo kakvim kombinacijama za Europu.

B
Quote from: R13KA on 19.04.2024, 18:19Ja se ne bojim ni najmanje, dobit ćemo u hendikepu. Ali se bojim Lokomotive za 10 dana. Realno je da će im Osijek nakon ovog kola pobjeći na +4, pa će im naša međusobna utakmica biti "biti ili ne biti " ako žele ostat u bilo kakvim kombinacijama za Europu.

Pa to ni ne mora biti lose.. igrati protiv Lokomotive koja nesto mora i koja je pod pritiskom i imperativom, nije bas cest slucaj. Mislim da im više pase rastereceno se zaj... sa protivnicima.

Ali najprije Gorica!!

Ja ocekujem da konacno napadaci zabiju koji gol, oni su najvise ostali duzni. Tko god bude igrao.

Z

O
Quote from: SandroB on 18.04.2024, 19:53
Quote from: Arci1984 on 18.04.2024, 15:58
Quote from: SandroB on 18.04.2024, 15:07Pravi klasik od priče je '99., Rijeka-Osijek, zadnje kolo.

Osijeku je Croatia ponudila 600.000 DEM, ako se ne varam, za ubijanje na terenu i oduzimanje bodova nama. U ono vrijeme, fina lova.

Ljudi iz Osijeka došli su nama i rekli "Croatia nam nudi 600, vama ćemo pustit za duplo manje". Naši odgovorili "ne dolazi u obzir, mi ćemo pošteno". Epiolg znate.

Mene jedino jebe sjećanje, koje mi govori da se Osijek uopće nije lomio tu utakmicu, dapače... puštali su nam loptu i sklanjali se, ali smo mi imali previše pijanih igrača, nešto kao '22. protiv HD.
Nama je Kohorta s kojom smo tad bili dobri tvrdila da je dosta igraca Rijeke prodalo utakmicu. Ne sjećam se svih al se sjećam da je Ivo Ergovic govorio Balabanu da uđe u 16 pa će on napravit penal a Balaban je rekao da nesmije. Na to su zvali Ergovica koji je bio s druge strane šanka i sve je potvrdio

Da... nešto slično sam i ja čuo. Ali ima još bolja fora kojoj sami možete svjedočiti, ako imate volje (ja nemam) pronaći snimku te utakmice i pogledati. Stanko Bubalo daje gol i počne ga slaviti, ali žestoko. Kao da je njima za titulu trebalo. Igrači Osijeka mu prilaze čestitati, a Ivo Ergović dolazi do njega odgurne ga i kaže mu "šta radiš, budalo jedna?!?". To gotovo da se može skinuti s usana. Ne znam je li to kamera uhvatila, ali pamtim s utakmice da se Jurica Vranješ gotovo ispričavao našima na F, širio ruke u stilu "a šta da radimo... mi vam dajemo loptu, a vi nećete dati gol".

Ovu situaciju s Bubalom je Ergović također nekoj našoj ekipi potvrdio, uz dodatak "jebo sam mu majku"... možda je to bilo u istom paketu o kojem pričaš.

Igrali smo katastrofa u toj utakmici, kao da se Osijek borio za prvenstvo ,a ne mi. Puno toga je bilo sumnjivo.

Bilo sumnjivo ili ne a i svašta se pričalo da je nasih par igrača  prodali utakmicu,nikad toliko uplakanih lica ali pored svega  ne može se poreci da je Hasancic dao regularan gol a Krecak dignuo zastavicu i ukrao nam prvenstvo.Ende.
Volim grad koji teče

Ne zaboravimo ono što je najbitnije u ovoj, kao i svakoj drugoj utakmici. Neka dečki daju svoj maksimum i na kraju kako god ispalo znaju da su dali sve od sebe i.luđaci na tribinama će im moći zapljeskati. Idemo sutra jako pa kako ispadne, našu podršku će imati i sutra i ubuduće.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!