SHNL 31. kolo: Rijeka - Gorica, nedjelja 21.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 18.04.2024, 11:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Uzjebali se purgeri jer Goda nije dobio crveni. Kmeče poput tovara :neretljak:. Da nam još milijun puta suci progledaju kroz prste ne bi se izjednačili s mafijom.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Bravo ekipi!! Opet su pojazali karakter i konačno odčepili Goricu, treba ti takav majstor u ekipi kao Pjaca kad raste nervoza i fali mirnoće i tečnostiu protoku lopte..

Daleko smo opasniji kad igramo brže i ne kalkuliramo. Sopa je opet dobro odradio vođenje tekme.

Janković će vjerujem na klupu, nije pravi zadnje vrijeme, nek ulazi s klupe dok ne digne formu..

Ne mogu vjerovati da ću ovo reći, ali moram, Petrović je bio jakooo dobar. Na zadnjem veznom kad je sam, stvarno se dobro snalazi. Kao osmica ili b2b mi se inače nikako ne sviđa..

Idemo dalje, opet nas čeka mučenje s loksom, oni će igrati kao da je finale kupa, uvjeren sam, ali nema alibija, mi se borimo za vrh i tu muku moramo sami proći.

Pjaca je velemajstor, nadam se da neće dobit treći žuti. Galešić je daleko najbolji tehničar među HNL stoperima, imao je odlična dva prodora u 1. pol kad nikome nije išlo. Godu kritiziram cijelu utakmicu pa on zabije gol  :o

Ivanović odličan, Smolčić i Petrovič isto jako dobri.

Deri Rijeko!
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Imamo 4 kola. Slijedi medijska masinerija sa sjevera, ako smo mogli ugasit juznjacku, mozemo i njih.

Lokomotiva, mora se trazit karta vise, vrijeme je. Utakmicu dobit na misice, svi znamo da ce nas sudac masakrirat i da cemo u derbi s Mamicevom prcijom uc osakaceni.

Tu nastupamo mi, nema prostora za kamilicu. Dizat Franju iz groba, Canjugu, Ankicu, Mamica, Bandica. S izdajnicima na noz. Potopit ih da na znaju sto ih je snaslo i na krilima te pobjede odradit preostale utakmice.

Rijeka u srcu, Armada do groba!

S
Quote from: Ro-Ro on 21.04.2024, 12:12Prlja ima zmiju u takujinu pa je Sjever normalna opcija  ;D da je skampi i malvaziju i pelina evo Prlje na Zapadu  ;D  ;D

Sandro je jedno vrijeme odradio na zapadu ako se nije maknuo na istok u meduvremenu , para ima pare nisu problem...evo Most uplatio  ;D

Šalim se naravno nikakva želja nekoga  uvrediti

Znam da nisi ništa loše mislio, ali ja ne odrađujem ništa, nego doslovno umirem na zapadu. Z6A, 5. red, sjedalo 11.
Danas sam si na poluvremenu sam davao masažu srca, mislio sam da ću otegnut papke s onom igrom.
I nisam se nigdje maknuo u međuvremenu, još sam uvijek centralna pička. 2004. sam se transferirao sa zapada na sjever Kantride, a 2007. transfer mog života F tribina - A tribina.
Na Ruji od samog početka - priča sa zapadne strane.
Jebi ga... stare kosti.
I još jednom jebi ga... Most uplatio. I više nego li sam tražio. Oni za koje glasam ne plaćaju ni kurca... takav ti je život.

Sopić. Treneri će uvijek pred svjetlo reflektora kad je dobro staviti igrače, atmosferu, ovog, onog, ali ... jučer je onu utakmicu uvelike dobio po tko zna koji put Sopić. Napravio je sve izmjene kad je trebalo. Promjena, izgleda još uvijek ne sto posto zaliječenog, Jankovića malim Franjom pa odmah nakon toga Marić za Obregona i Pjaca za Hodžu da bi sve priveo još Veigom i Bogojevićem ma stvarno bez zamjerke.
Ono što me posebno oduševilo je bio mali trenutak, mislim nakon našeg prvog gola kad su ovi imali neki faul oko centra i kad je krenuo uz liniju pokazivati da se ekipa izvuče isti čas su skratili teren za možda i deset metara, znači ne samo zamjene već i impuls i vođenje za vrijeme utakmice.
Jučer Marić kao da je bio pušten s lanca, Pjaca isto kad je ušao imao si osjećaj da je odlučio ako treba sam će riješiti utakmicu. Pored toga ne sjećam se da smo imali trenera koji je uspio držati našpananima sve igrače, a ne samo startere. Franje nije bilo, koliko utakmica, a jučer se to nije nimalo osjetilo (šteta za onaj udarac glavom koliko bi ga to još diglo) još kad se preselio pod I tribinu... dobio je jednu ovaciju za najobičniji aut.
Sve u svemu koliko god to prvo poluvrijeme izgledalo sterilno i fjakasto opet smo mi tada kontrolirali utakmicu, možda i previše. Moram izdvojiti u tom djelu ona dva prolaska Galešića, dečko naš dragi molim te nemoj slučajno prestati s time!
Drugo poluvrijeme za prste polizati od dizanja atmosfere na tribini (iako ono što sam ja zapamtio Armada nije stala cijelu utakmicu pa ni na poluvremenu, ostali smo bili u skladu s zbivanjima na terenu) do prikazanog na terenu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ljudi, uživajmo!

Ova sezona je jedno predivno putovanje, je, bitno je odredište, ali putovanje do njega je ljepše.

U našem dresu gledamo Pjacu, ej, Pjaca, čovjek koji je igrao za Juve, a veseli se svakoj pobijedi kao da ga jučer Sopa pozvao iz juniora da popuni broj. I dalje sam mišljenja da je Selahi ključ za našu igru ali jučer Petrovič na njegovoj poziciji  :svakacast:. O zadnjoj liniji nemamo što govoriti, beton!

Ovo je jebena ekipa, slikovito, ova ekipa nije kobra da zada smrtonosni ugriz, oni su udav koji polako davi plijen. Uživajmo, kao što sam ja slušao o Desnici, Hrstiću, Radinu... imati ćemo i mi generaciju o kojoj ćemo moći pričati onima koji dolaze.

Quote from: D2 on 22.04.2024, 08:30Sopić. Treneri će uvijek pred svjetlo reflektora kad je dobro staviti igrače, atmosferu, ovog, onog, ali ... po jučer je onu utakmicu uvelike dobio po tko zna koji put Sopić. Napravio je sve izmjene kad je trebalo. Promjena, izgleda još uvijek ne sto posto zaliječenog, Jankovića malim Franjom pa odmah nakon toga Marić za Obregona i Pjaca za Hodžu da bi sve priveo još Veigom i Bogojevićem ma stvarno bez zamjerke.
Ono što me posebno oduševilo je bio mali trenutak, mislim nakon našeg prvog gola kad su ovi imali neki faul oko centra i kad je krenuo uz liniju pokazivati da se ekipa izvuče isti čas su skratili teren za možda i deset metara, znači ne samo zamjene već i impuls i vođenje za vrijeme utakmice.
Jučer Marić kao da je bio pušten s lanca, Pjaca isto kad je ušao imao si osjećaj da je odlučio ako treba sam će riješiti utakmicu. Pored toga ne sjećam se da smo imali trenera koji je uspio držati našpananima sve igrače, a ne samo startere. Franje nije bilo, koliko utakmica, a jučer se to nije nimalo osjetilo (šteta za onaj udarac glavom koliko bi ga to još diglo) još kad se preselio pod I tribinu... dobio je jednu ovaciju za najobičniji aut.
Sve u svemu koliko god to prvo poluvrijeme izgledalo sterilno i fjakasto opet smo mi tada kontrolirali utakmicu, možda i previše. Moram izdvojiti u tom djelu ona dva prolaska Galovića, dečko naš dragi molim te nemoj slučajno prestati s time!
Drugo poluvrijeme za prste polizati od dizanja atmosfere na tribini (iako ono što sam ja zapamtio Armada nije stala cijelu utakmicu pa ni na poluvremenu, ostali smo bili u skladu s zbivanjima na terenu) do prikazanog na terenu.
Kakav crni Galovic 😁.

Quote from: D2 on 22.04.2024, 08:30Sopić. Treneri će uvijek pred svjetlo reflektora kad je dobro staviti igrače, atmosferu, ovog, onog, ali ... po jučer je onu utakmicu uvelike dobio po tko zna koji put Sopić. Napravio je sve izmjene kad je trebalo. Promjena, izgleda još uvijek ne sto posto zaliječenog, Jankovića malim Franjom pa odmah nakon toga Marić za Obregona i Pjaca za Hodžu da bi sve priveo još Veigom i Bogojevićem ma stvarno bez zamjerke.
Sve u svemu koliko god to prvo poluvrijeme izgledalo sterilno i fjakasto opet smo mi tada kontrolirali utakmicu, možda i previše. Moram izdvojiti u tom djelu ona dva prolaska Galovića, dečko naš dragi molim te nemoj slučajno prestati s time!
Ma odličan je Galović  :svakacast:

Vidiš kako pozorno čitam postove 😜

Mene je Franjo Ivanović jučer oduševio.
#degenerik

R
A bio je dobar Galović kad je zabio na Poljudu? :neretljak:

R
Quote from: toñito on 21.04.2024, 23:47Našu igru neću ni komentirat, jer prvo poluvrijeme za zaborav ali 4 utakmice do kraja, i tu sada nema nikakve igre. Sve je finale, sve je rezultat, nema sad dobro / loše. Samo rezultat se gleda, tako da je igru bezpredmentno komentirat.

Ali, kako su se redovi brzo zbili od Varaždina do Gorice, kada Dinamu treba.

Soldo na izlazu sa terena Sopiću dobacuje nešto u stilu "bit ćete kurac ..." vjerovatno je reko šampion. Sopića prebacilo u sekundu, i čak mu nije bilo ni jasno zašto mu je ovaj to izgovorio. I na kraju Sopa pametno odmahnuo rukom u stilu "ko te jebe mulac". Te priče o stimulaciji nisu za bacit, jer kako onda objasnit Krizmanića koji ima 0:0 u 61' minuti i on odugovlači i sjecka igru. Koji je motiv odugovlačenja igre kada imaš 0:0 i čak dobro stojiš na terenu.

O malograđanskom uopće ne treba pričat, uzjebali su se poprilično, sad će Sportske krenut pisat kako je Pjaca već dogovoren u DInamu, kako ova Rijeka ne može protiv Lokomotive i 500 drugih pizdarija u kojima samo otkrivaju svoj strah.

Rijeka - Lokomotiva, najveća ligaška utakmice Rijeke unazad 5 godina.
NEKA DOĐU!

Taj Soldo je Dinamov igrač ili j došao gore nakon sta je prošao Dinamovu školu.....ništa cudno...najgore je da se izdaleka vidi kako ostatak HNL svršavaju na Dinamo, prvi dio sezone se jos igra a na kraju kada je bitno svi ti mulci lagano tankiraju... dokle god imamo HNL sa kvartovskim klubovima toga će biti ...većina tih igrača navijaju ili simpatiziraju ili su prošli Dinamovu školu....dajte nam Cibaliju, Šibenik, Marsoniju itd

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.04.2024, 08:34
Quote from: D2 on 22.04.2024, 08:30...Sve u svemu koliko god to prvo poluvrijeme izgledalo sterilno i fjakasto opet smo mi tada kontrolirali utakmicu, možda i previše. Moram izdvojiti u tom djelu ona dva prolaska Galovića, dečko naš dragi molim te nemoj slučajno prestati s time!
Kakav crni Galovic 😁.
Bacaš bombe piše Galešić :P

Dobro je pogodio sam prva 3 slova i ti cijepaš dlake rano u jutro. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 22.04.2024, 09:16
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.04.2024, 08:34
Quote from: D2 on 22.04.2024, 08:30...Sve u svemu koliko god to prvo poluvrijeme izgledalo sterilno i fjakasto opet smo mi tada kontrolirali utakmicu, možda i previše. Moram izdvojiti u tom djelu ona dva prolaska Galovića, dečko naš dragi molim te nemoj slučajno prestati s time!
Kakav crni Galovic 😁.
Bacaš bombe piše Galešić :P

Dobro je pogodio sam prva 3 slova i ti cijepaš dlake rano u jutro. 8)
Događa se. Ja sam u više navrata za Punčeca pisao Punišić 🤣.