Toni Fruk

Started by Vado Magnar, 20.04.2024, 12:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
"blizu iznosu za koji je Kramarić svojevremeno otišao u Leicester"

K
Quote from: Kostrena on 05.03.2025, 20:08"blizu iznosu za koji je Kramarić svojevremeno otišao u Leicester"
Po tvojim upisima mi se ne čini da od jučer pratiš nogomet, a ovo su izjave menadžera kojem je posao da pumpa cijenu svom pulenu. Kao takve ih treba i shvatiti.

K
Quote from: Kikos250 on 05.03.2025, 20:10
Quote from: Kostrena on 05.03.2025, 20:08"blizu iznosu za koji je Kramarić svojevremeno otišao u Leicester"
Po tvojim upisima mi se ne čini da od jučer pratiš nogomet, a ovo su izjave menadžera kojem je posao da pumpa cijenu svom pulenu. Kao takve ih treba i shvatiti.
Pa da slažem se ali sigurno ima veliki dio njih koji će reći svaka čast Miško, pogotovo na Facebooku i portalima

Ivanović vrijednost na tržištu 22 mil ili tako nešto

M
A da je Miško pojačao ugovor Fruku, jeli i to za naivne. Insajderi nisu ništa pisali.
Ili se iznose samo info koje pridonose pljuvanju Miška i kluba, ili insajderi pojma nisu imali?

06.03.2025, 08:29 #35 Last Edit: 06.03.2025, 09:29 by beetlebum
U sranja da je imao ponudu oko 9 milijuna eura za Fruka i nije ga prodao, ali je spakirao Pašalića, Galešića i Smolu za sveukupno 9 milijuna.

Ako je imao toliku intuiciju i nogometno znanje da odredi kako bi odlazak Fruka bio značajniji udarac onda na igru onda svaka čast, ja ipak sumnjam.

Iako kada malo razmislim, klubu ide samo dio iznosa za Fruka, pa možda i je moguće da su se ponude odbijale. Jer vjerujem da ih je bilo jer je uvjerljivo naš najjači izložbeni primjerak.

*edit: kasnim malo s odgovorom, nije mi prikazalo prethodne postove.

Z
Quote from: beetlebum on 06.03.2025, 08:29U sranja da je imao ponudu oko 9 milijuna eura za Fruka i nije ga prodao, ali je spakirao Pašalića, Galešića i Smolu za sveukupno 9 milijuna.

Ako je imao toliku intuiciju i nogometno znanje da odredi kako bi odlazak Fruka bio značajniji udarac onda na igru onda svaka čast, ja ipak sumnjam.

Iako kada malo razmislim, klubu ide samo dio iznosa za Fruka, pa možda i je moguće da su se ponude odbijale. Jer vjerujem da ih je bilo jer je uvjerljivo naš najjači izložbeni primjerak.

od tih 9 bi Rijeci išlo 3-4.

Z
na ljeto treba kupiti čim više postotaka od Fruka ako je moguće. Moramo doći do barem 70%.
Sad imamo valjda 30% ( ne znam, mislim si samo)

Baš me zanima kako ćemo se postavljati ubuduće s takvim klauzulama o podjeli. OK Fruk je možda iznimka jer nismo mogli dat milijun eura koliko su ovi možda htjeli za njega, ali za druge neke...

Fruk je potpisao aneks ugovora 3.2. prema HNS glasniku.
#navodninavijač

Da ga pozvao prošle godine kada je i trebao bio bi Fruk na 10+ miliona.

Decko bi mogao strasnu karijeru napravit, za par godina cemo o njemu kao o Kramariću pricat
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Arapski gutač samoglasnika: Fruk je najbolji igrač Rijeke i hrvatske lige. 

Šteta svih onih postotaka. Da barem možemo uvalit nekog igrača u paketu s Frukom 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.03.2025, 12:01Arapski gutač samoglasnika: Fruk je najbolji igrač Rijeke i hrvatske lige.

Šteta svih onih postotaka. Da barem možemo uvalit nekog igrača u paketu s Frukom 🙂.

To možemo samo s Dinamom.

Samo kažem  ;D  ;D