SHNL 33. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 05.05.2024, 19:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 30.04.2024, 21:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Mi moramo pobijedit doma da ostanemo u kakvoj takvoj borbi za naslov. A mi doma popusimo od ovakvog dinama

Ne znam, ja sam još malo u nevjerici, onakav gol iz slobodnog nisam vidio zadnji put ne sjećam se kada.

U zadnje dvije utakmice primili pet golova iz sedam udaraca.

Koliko vidim iz komentara na izlazu sa stadiona, ljudima generalno puca kurac za kup... Razumljivo. Ali nekako bi se ipak trebalo resetirat do tog finala.
#degenerik

Sve kroz godine od njih doživljeno, i onda na ovaj način baš kod nas Dinamo preokrene sezonu i uzme titulu, teško je to izmisliti.

Ništa, pružit ruku pobjedniku. Lijepa reklama za ligu, vrhunski derbi u odličnoj atmosferi bar na tribini, a kao i obično - zlo pobjeđuje, a dobro ostaje bez ičega. :) Pa ti ne budi cinik...

Šteta, ali na kraju nikom se ništa ne može zamjeriti. Pružio se maksimum, nekvaliteta je presudila na kraju, jer ne pušim faktor sreće nakon toliko krivih odluka ispred gola.
#navodninavijač

D
Izgorili od želje.

Najgore što će ova karakterna nula I moralni pigmej uzeti prvenstvo.

Jbga, gotovo je.
Nas je u ovoj utakmici koštalo ono što radimo cijele sezone, bombardiramo gol, bilo koji igrač s loptom na 35 metara od gola ne vidi suigrača, glava u pod, šut.

Danas je bilo bar 5 situacija gdje smo imali jednog ili dva slobodna igrača u odličnoj prilici ali nitko da digne glavu i doda. Neznam, totalno sam prazan, ne toliko razočaran, da bar jesam. Glupi neki osjećaj.

Ovako vruć ću reći da je Labro ono morao braniti, u oba slučaja, pogotovo drugi....

A i naravmo ne bi se nama odbila od stative u gol nego bas tamo di nema nikog od nasih....

Sta je tu je, prosuli smo sami sve zadnje 2 utakmice.....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Estel on 05.05.2024, 21:57Molim svih da više ne spominju karmu, jer ako je ovo zasluženo, jebem ti takvu karmu i sve...

Prestao sam pusit karmu kad sam shvatio u kakvom svijetu olosa zivimo, zasto bi prebjeg bio iznimka.

Izjava veceri Jese u emisiji nakon tekme: "Cestitao bi treneru Jakirovicu, njemu je ovaj tjedan preminula mama."
Rijeka u srcu, Armada do groba!

La comedia e finita.
Steta, bas steta. Kao da je prilika bila prevelika za nas, nemogu se otet dojmu da smo bili sasrani, bolji a prestraseni.
S druge strane, i matematicki je osigurano drugo mjesto i pretkolo Uefa lige...da je to netko nudio prije sezone nebi trenutka gubili...
Kazu ljudi puca im za kup... A ja bi bas volio da ekipa uspije doc sebi i da se bar malo osveti ovim zg shupcima. A i trofej je trofej, pa makar i miki maus.
Prvenstvo sad do kraja i onako mozemo igrati s rezervama, nek skupljaju minute, u prvom redu Zlomislic, Ivanovic sad moze igrat 270 minuta spicu pa nek zabije napokon nesto, Jankovic da malo opet ulovi formu...A neki su zasluzili da malo odmore i resetiraju se.
U svakom slucaju steta propustene prilike, i steta sto smo sami sebi istu oduzeli.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

O
Dva poraza za redom ,dakle Dinamo dobije Lokse, mi izgubimo od njih bez ispaljenih metka, ne znam kako se to uopće dogodilo, imamo doma vodstvo , imamo igru publiku sve i opet ništa, očito nije to ta godina, ne znam šta više reći. Sad se moramo okrenuti sljedećoj sezoni ova je gotova , kup me vjerujte ne zanima, hoćemo ga osvojit ili ne jer nije bitan kao prvenstvo.
Sad ćemo vidjeti koga prodat koga dovest,ali ovakva prilika nam se neće tako brzo ukazat. Kako bi rekao naš Miško, idemo dalje nogomet će se i dalje igrati.

A
Nažalost gotovo prvenstvo. Borili su se al jako slaba završnica. Prvi gol nepotreban faul Radeljica i jako loš živi zid od Labrovica a onda i loše postavljen pa dobije gol a kod drugog gola nisam siguran koliko je on kriv. Sve u svemu koliko nam je svejedno sad za kup treba sve napravit da ga osvojimo iako teško u dvije utakmice protiv Dinama kojeg nismo pobijedili 15 utakmica

Ne vjerujem uopće vise u nas za bilo kakvo osvajanje naslova prvaka Hrvatske u narednih par godina ako tog istog protivnika ne potucemo ne dotuceno do kraja kod kuce sto nismo napravili jebene cetiri godine kod kuće a nekad kad smo se borili za opstanak bi ih barem dobijali jednom u sezoni ili uzeli bod ako nista drugo (ovakva današnja utakmica nam se slicno desila prije dvije godine protiv njih jbmu ali bas identično vodili bili pa izgubili na kraju vrlo jednostavan pokazatelj da mi nemamo kvalitetu za prvaka i tocka kao sto nismo imali ni '84, '99, '05, '16, '18, '22 i ove godine samo smo '17 bili kako treba i uzeli zasluženo naslov)
Forza Fiume ale!

B
Mi nikad necemo sastavljat ekipu za naslov, nama se to moglo desit vecceras, a nije..

Volim/mrzim sve oko ovog, imam drugih briga a potresen sam kao da se familiji o glavi radi

Sve cestitke svima od Sopica na dalje. Nadigrali smo Dinamo u svim segmentima igre. Ne znam, valjda ce se jednog dana sve vratit, ovo nisu istine kako onaj olos ima srece

O
Quote from: Snjesko on 05.05.2024, 22:41Sve cestitke svima od Sopica na dalje. Nadigrali smo Dinamo u svim segmentima igre. Ne znam, valjda ce se jednog dana sve vratit, ovo nisu istine kako onaj olos ima srece

Kažeš vratit će se , a kada? 😀.Ovo je sada bila prilika, dalje ne znam šta će biti, trenutno su oni bolji. Šta napraviti dovesti nekog milijardera, pa da se prošetamo ligom, jedino tako možemo biti prvaci i nikako drugačije.

R
Možda ološ i ima sreće (naša stativa je definitivno njihova sreća), ali Dinamo je pokazao kako se konkretnim potezima dobivaju ovakve utakmice. Po meni nije to ni do trenera, niti do neke ekstra kvalitete, već do igranja velikog broja europskih utakmica. Na tom nivou naučiš da jednom kad dobiješ loptu za napad svako suvišno dodavanje, svaka lopta koja ne probija obranu ili ne izbacuje napadača pred gol je propala akcija. Mi to nemamo, imamo samo lijep dojam o posjedu lopte. Nevistić i nije imao puno posla, na kraju krajeva.

Nisam previše ljut ni razočaran, ova sezona je odigrana daleko iznad svih očekivanja. Kad se riješio Europe Dinamo je ubacio višu brzinu u HNL-u i puhao nam za vrat, nismo izdržali pritisak. Ne vidim da je itko nešto posebno kriv za to.