SHNL 33. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 05.05.2024, 19:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 30.04.2024, 21:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 06.05.2024, 17:27Ima tu netko sa zapada na forumu ?
Zanima me samo vrijeđa li se stvarno toliko jakira i opcenito protivnicke trenere tamo da viki ivankovic, rile i slicni debili imaju potrebu pisat i tome na privatnim profilima ?

Da. Nerijetko bude da neki pojedinici ili neka ekipica krene s vređaonom prema gostima. Ali eto, zaista ne bih tome pridavao previše pažnje jer kao što se kaže, nismo u kazalištu.
Za jučerašnje događaje bih rekao da si je Jakirović sam kriv. Počelo je tako da se okretao prema tribini i šefovski smijuljio. Sigurno su tome prethodile neke uvrede koje su mu bile upućene, ali znamo što sve ljudi dijele kada su na stadionu vlasititim igračima, a kamo li ne gostujućima ili onima koji su izdali naš klub. Za vrijeme tog njegovog "razgledavanja" pubilike netko mu je izrekao neku sočniju psovku. Što ne znam jer se nije čulo, ali onda je on reagirao sa pozivanjem čovjeka da dođe dole i lupao šakom u dlan pozivajući na fajt. I to je dosta dugo trajalo pa je ostatak ekipe podemonio i morale su doći kornjače, a njemu su rekli da se makne pa se više nije ni vraćao.
Uglavnom, da sam ja bio na njegovom mjestu onda bih znao da će mi ekipa svašta dijeliti zbog naprasnog odlaska iz kluba i sigurno se ne bih okretao prema tribinama i zadovoljno se smješkao. Jer efekt koje takvo ponašanje može proizvesti je jasno. Do čega je i došlo. A ono traženje fajta i uzvraćanje psovki samo govori o kakvom se čovjeku radi. Uglavnom, ona njegova tuča s ekipom iz Leotara nije slučajna i da nije bilo kornjača tko zna do čega bi došlo.

Glupo sve skupa, ali eto...

Malo, jedva malo sam došao sebi pa evo par crtica:
  • Sopić je bolji trener od Jakirovića. Rastavio je onih njegovih 3-5-2 na proste faktore.
  • Nama je ove sezone nedostajao golgeter koji utrpa 15ak golova. 2017. smo imali MG, imali smo i Franka koji je trpao nemilice.
  • Jučer smo odigrali dobro, a vidjeli smo i nakon tko zna kad da nam se sudi penal protiv Dinama. Zaista je malo falilo.
  • Ne znam što je Selahiju bilo da sa žutim kartonom onako uletava Baturini. Njegovim izlaskom se težište igre ipak dijelom prebacilo na našu polovicu i nevjerojatno je koliko nam on znači u sredini terena.
  • Atmosfera dostojna derbija.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

I
Nocas nikako zaspat, javio u firmu da radim od doma, nisam ima zivaca za ljude. Sad je mrvicu bolje.
99-tu sam prezalio ali ne i oprostio, drugih trauma i kompleksa zbog Rijeke nemam.Mozak blokira negativmo a pamti lijepo. Sjecam se da smo sva gostovanja '17 odradili na pikantnoj i perembracheru iz lidla. Jebes tamo neke Balabane, agice, katalince, gavranoviceve i sl. smradove...
Ponosan sto sam rijecanin, sto nas 90% ovedrzave mrzi jer to znaci da nesto radimo kako treba.
Bez nervoze. Samo Rijeka.

Quote from: m on 06.05.2024, 21:11
  • Ne znam što je Selahiju bilo da sa žutim kartonom onako uletava Baturini. Njegovim izlaskom se težište igre ipak dijelom prebacilo na našu polovicu i nevjerojatno je koliko nam on znači u sredini terena.

Nakon izlaska Selahija je govno izvadio krila i overloadao sredinu, usli su Rog i Ademi uz Baturinu, Sucica, Misica i Petka koji se spustao
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
Cijeli jebeni mjesec su mi unistili, a možda i lipanj. Problem mi postaje puno veći kada vidim na TV vijesti, na portalima, na radiju, svuda. Kako se branit od toga, svugdje vrte golove i njihovo slavlje. Kada će vise proći ovaj teror, teže je danas nego jučer.

Quote from: m on 06.05.2024, 21:11Malo, jedva malo sam došao sebi pa evo par crtica:
  • Sopić je bolji trener od Jakirovića. Rastavio je onih njegovih 3-5-2 na proste faktore.

• Nama je ove sezone nedostajao golgeter koji utrpa 15ak golova. 2017. smo imali MG, imali smo i Franka koji je trpao nemilice.
  • Jučer smo odigrali dobro, a vidjeli smo i nakon tko zna kad da nam se sudi penal protiv Dinama. Zaista je malo falilo.

Vrlo lako moguće da je bolji, a muda sigurno ima veća. Prebjeg u pravilu u derbijima na gostovanju uvijek igra kukavički, kad se sjetim početka sezone i našeg gostovanja u Splitu, još uvijek mi dođe slabo kako smo izgledali.

A
Quote from: Estel on 06.05.2024, 22:05
Quote from: m on 06.05.2024, 21:11Malo, jedva malo sam došao sebi pa evo par crtica:

Vrlo lako moguće da je bolji, a muda sigurno ima veća. Prebjeg u pravilu u derbijima na gostovanju uvijek igra kukavički, kad se sjetim početka sezone i našeg gostovanja u Splitu, još uvijek mi dođe slabo kako smo izgledali.
Točno sam to par puta razmišljao i uvjeren sam da je Jakirovic ostao da uopće nebismo ni bili u borbi za naslov šta smo bili.

Quote from: Arci1984 on 06.05.2024, 22:20Točno sam to par puta razmišljao i uvjeren sam da je Jakirovic ostao da uopće nebismo ni bili u borbi za naslov šta smo bili.

Nema šansi da bi s njime bili u ovoj situaciji. Kad se sjetim njegovih priprema utakmice protiv Hajduka i Dinama. Kukavički. Pogotovo ono s Hajdukom. Unaprijed se predao.
Nisam ni sanjao da će Sopić biti tako dobar kakav je ispao. Svaka čast.

R
Quote from: Vado Magnar on 06.05.2024, 21:00
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 06.05.2024, 17:27Ima tu netko sa zapada na forumu ?
Zanima me samo vrijeđa li se stvarno toliko jakira i opcenito protivnicke trenere tamo da viki ivankovic, rile i slicni debili imaju potrebu pisat i tome na privatnim profilima ?

Da. Nerijetko bude da neki pojedinici ili neka ekipica krene s vređaonom prema gostima. Ali eto, zaista ne bih tome pridavao previše pažnje jer kao što se kaže, nismo u kazalištu.
Za jučerašnje događaje bih rekao da si je Jakirović sam kriv. Počelo je tako da se okretao prema tribini i šefovski smijuljio. Sigurno su tome prethodile neke uvrede koje su mu bile upućene, ali znamo što sve ljudi dijele kada su na stadionu vlasititim igračima, a kamo li ne gostujućima ili onima koji su izdali naš klub. Za vrijeme tog njegovog "razgledavanja" pubilike netko mu je izrekao neku sočniju psovku. Što ne znam jer se nije čulo, ali onda je on reagirao sa pozivanjem čovjeka da dođe dole i lupao šakom u dlan pozivajući na fajt. I to je dosta dugo trajalo pa je ostatak ekipe podemonio i morale su doći kornjače, a njemu su rekli da se makne pa se više nije ni vraćao.
Uglavnom, da sam ja bio na njegovom mjestu onda bih znao da će mi ekipa svašta dijeliti zbog naprasnog odlaska iz kluba i sigurno se ne bih okretao prema tribinama i zadovoljno se smješkao. Jer efekt koje takvo ponašanje može proizvesti je jasno. Do čega je i došlo. A ono traženje fajta i uzvraćanje psovki samo govori o kakvom se čovjeku radi. Uglavnom, ona njegova tuča s ekipom iz Leotara nije slučajna i da nije bilo kornjača tko zna do čega bi došlo.

Pa daj postoji vrsta ljudi koji se time hrane..to ih gura naprijed...bolesno, nema on griznje savjesti...Rile je drugi .. to su ljudi koji bi rodenu staru prodali da budu voljeni, da  osjećaju pripadnost necemu....namjerno provociraju jer znaju da su zasticeni

T
Gle ako ćeš iskreno i realno, kao netko tko je to na svoje oči vidio. Bila su dva lika na ogradi cijelu utakmicu u riječkim dresovima, svaku utakmicu su tamo. I jebali su ga cijelu utakmicu, nisam čuo točno šta mu je rečeno, prepostavljam kao i svi o čemu je bila riječ, ali ne mogu tvrditi. Ali ako su te gluposti izrečene, naravno da nitko to ne podržava. Ali kao trener Dinama, ako imaš imalo žice u glavi svjestan si situacije.

Nakon drugog gola Hodze, Jakira je okrenulo i doslovce je pozvao lika na fizički obračun, kao šta sam napisao na postu par stranica prije. On zna gdje dolazi, zna šta je napravio, svjestan je da mora odradit utakmicu i u privatno teškom trenutku. U ovom slučaju, šta je dopušteno volovima, nije Jupiteru.

Na njegov poziv na obračun prema tom čovjeku u riječkom dresu, skočila je cijela tribina i pozvala ga na fizički obračun. Na što je on nastavio sa istom gestikulacijom, ali sa sigurne udaljenosti. U tom trenutku su doletili upaljači, hotdogovi i čaše prema njemu. Jakirove riječi su bile "naći ću te pičko", prema točno onom liku u riječkom dresu.

Čak su ispod te ograde bili Baturina i Sučić ja mislim, i ekipa koja je doletila nakon gestikulacija je rekla  igračima da se pomaknu i pokazala prstom na Jakira da pokaže svoju hrabrost (kao šta je npr i Livaja pokazao u istom trenutku, što god neko mislio o tome). Jakir je u tom trenutku poslan u svlačionicu, barem mi se tako čini.

Ne umanjući težak trenutak u kojem se on nalazi, on sebi kao trener Dinama to ne smije dozvolit. Jer šta ćemo odsada skalirat psovke i uvrede, ovo može izazvat reakciju, a ovo ne može? On je kao trener Dinama pozvao riječke navijače na fizički obračun uz prijetnje da će ga pronać.

Sjećam se i Tudora i Bjelice i kroz povijest svakakvih nereda, ali još nisam nigdje vidio da trener sa terena, zove na direktni fizički obračun protivničke navijače. Ne znam što reći, na cijelu situaciju. On je trener i jednostavno ima veću odgovornost za svoje postupke. U nekim normalnim državama, da je sad ovaj lik prijavio ove prijetnje, bilo bi svega. Jakir ako se osjećao ugrozeno, morao je ic do sudca ili delegata koji bi dalje reagirali.

Quote from: Ro-Ro on 06.05.2024, 22:53
Quote from: Vado Magnar on 06.05.2024, 21:00

Pa daj postoji vrsta ljudi koji se time hrane..to ih gura naprijed...bolesno, nema on griznje savjesti...Rile je drugi .. to su ljudi koji bi rodenu staru prodali da budu voljeni, da  osjećaju pripadnost necemu....namjerno provociraju jer znaju da su zasticeni

Ma pedercina je ljudsko smece i talog. Taj bi rodjenu majku prodao za priliku (financijsku ili karijernu) i to je dokazao.

Ne bi me cudilo da cita ovo i da hrani svoj ego.

BMK za njega i njegovu bol. Ljudskost je on pokazao da ne zasluzuje. Igrlnore je najbolje za njega.

B
Mislim da se večina nas slaže da je Jakirović jedna velika seljačina. Normalno je da među 8000 ljudi nači neko ko će te provocirati(znajuči što si napravio i da ti nije bilo Rijeke nebi došao u taj Dinamo ) i ti onako reagiraš. Naj jače mi je kad je tipu rekao da če ga naći.

PS: Fascinantno mi je koliko tip ima sreće, od utakmica koje je trebao izgubiti ili odigrati neriješeno pa si dobio, do situacije gdije bi sigurno dobio otkaz u Dinamu da nije bilo raznih situacija u vrhu Dinama, a i vjerojatno su već potrošili brdo love na otkaze prijašnjim trenerima.

F
Nisam primjetio da li je netko pohvalio Armadu.
Po meni na vrhuncu zadatka.
One dvije smislene koreografije, u riječkom stilu. Pa oni plavo bijeli konfeti, dimne u različitim bojama. Baš po mom guštu, pravi južno-američki stil  :svakacast:  :svakacast:
S druge strane, nisam siguran ako sam dobro slušao, al ni jednom nisam čuo od strane bojsa "Šugava Rijeko".Jeli moguće da su odustali od toga ?!?...inače su po tome znali piliti po pol ure  :sta:

Quote from: Fiume e basta on 07.05.2024, 09:04Nisam primjetio da li je netko pohvalio Armadu.
Po meni na vrhuncu zadatka.
One dvije smislene koreografije, u riječkom stilu. Pa oni plavo bijeli konfeti, dimne u različitim bojama. Baš po mom guštu, pravi južno-američki stil  :svakacast:  :svakacast:
S druge strane, nisam siguran ako sam dobro slušao, al ni jednom nisam čuo od strane bojsa "Šugava Rijeko".Jeli moguće da su odustali od toga ?!?...inače su po tome znali piliti po pol ure  :sta:

Koreografija je bila fantastična. Nešto posebno. Svaka čast. Navijanje je bilo izvrsno sve dok nisu krenuli s domoljubnima. Iskreno, po meni je to nepotrebno jer a) ostatak stadiona to ne prati i b) svi znamo da su domoljubi pa nema previše smisla svaki puta to nanovo dokazivati. Čak je i dio ljudi izživciran time (već se o tome govorilo na forumu) pa se zato i događa ono pod a). Nakon tog domljubnog intermezza su se vratili na standardni repertoar i opet je bilo baš dobro.
A i za pohvalu je način na koji se odnose prema igračima. Nema nekog prozivanja na odgovornost kao na jugu.

Quote from: Fiume e basta on 07.05.2024, 09:04Nisam primjetio da li je netko pohvalio Armadu.
Vrati se unazad nekoliko stranica.
#degenerik