SHNL 33. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 05.05.2024, 19:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 30.04.2024, 21:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 02.05.2024, 15:07
Quote from: SandroB on 02.05.2024, 14:56
Quote from: Riverpool on 02.05.2024, 14:42Organizira li Armada kakvu podršku na treningu prije Dinama? Mislim da je stvarno savršena prilika za to.

Iako i podrška na treningu stavlja dodatni pritisak na igrače da ne razočaraju navijački puk, ali mislim da je svima jasno da smo u toj fazi sezone gdje je pritisak neminovan.

Mislim da s podrškom na treningu imamo debelo negativan score.

Isto moram priznat da ne pamtim kad je podrška na treningu rezultirala uspjehom ;D
Lille. Nismo prošli, ali mobilizacija je bila top.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

S
Quote from: sthlm1987 on 02.05.2024, 15:00Forum sluzi za podijelit razmisljanja i stavove al kako to obicni biva, vecina nasih scenarija i strahova se nikad ni ne dogodi.
Scenarij 4: dinamova delegacija poleti avionom prema Rijeci, nalete na naveru s Kvarnera i zavrse ko Manchester united nekad davno.

Nemoj ovu jezivu brutalu... vidio si onog idiota navijača Burnelyja kad se zajebavao s tim... ovaj forum je fin i gospodski... zato samo njega pratim, bez zajebancije.

Quote from: SandroB on 02.05.2024, 21:51vidio si onog idiota navijača Burnelyja kad se zajebavao s tim...
Šta je bilo?
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

"prosecute' supporters over tragedy chanting"

Wow, to uopće nije totalitarno.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

S
Quote from: Fornax on 02.05.2024, 22:27"prosecute' supporters over tragedy chanting"

Wow, to uopće nije totalitarno.

Vidio sam snimak s tim debilom, jako grdo je izgledalo. Ne petljam se u engleske zakone, pretpostavljam da su u nečemu našli uporište.

B
Sam sebe sam jutros prenuo mislju da bi ekipa iz mordora na celu sa pedercinom mogla kontaktirat nekog od nasih i obecat sve i svasta u zamjenu za malo "labaviji" ulazak u utakmicu. Nesto kao '99.  :sta:

Quote from: Boy3006 on 03.05.2024, 12:04Sam sebe sam jutros prenuo mislju da bi ekipa iz mordora na celu sa pedercinom mogla kontaktirat nekog od nasih i obecat sve i svasta u zamjenu za malo "labaviji" ulazak u utakmicu. Nesto kao '99.  :sta:

Nebi me zacudilo...recimo remi u zamjenu za kup...

Ali nema brige, sve cemo saznati za dva dana 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Nazovi me ludim, al šta bi to kome mogli obećat? Pa znaju svi do jednog da im naslov prvaka daje takav katapult u karijerama kakvog ni 16/17 generacija nije imala.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 03.05.2024, 12:10Nazovi me ludim, al šta bi to kome mogli obećat?

Prelazak u GNK na ljeto uz argument "ako predjes kod nas, a izgubimo prvenstvo, igrat ces KL umjesto EL/LP...u interesu ti je doc kod nas i igrat LP, sta ces ga igrat s Rijekom".

Edit:

Plus, ako netko moze gurat takve muljavine, onda je to 'sanski smrad s klupe.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ma probat ce oni nesto takvo garant, i to na svim razinama, jer su velike pare u igri. Da meni takve pare igraju pa i ja bi probao sve sta mogu 😁
Sve ovisi samo o nasima kako ce se postaviti na takve prijedloge.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ma dobro obećat... Može i Miško obećat da će im svima u slučaju pobjede dignut plaće za 50%... Igrači iz nekih prijašnjih prijelaznih rokova vide da su direktni prelasci iz Rijeke u Dinamo svedeni na apsolutni minimum: Nevistić+Štefulj, prije njih tek Gavranović i Lešković u deset godina. Pa te fore dođi kod nas na ljeto već u startu padaju u vodu. Uostalom, ako netko danas-sutra iz ovog kadra može pogledat Jakira u oči i vjerovat mu, onda takav ionako nema dovoljno mozga da zna dozirati kvalitetu na terenu.

Jasno da im može netko ponudit keš u ruke na jedan ili drugi način, u kojem slučaju tankiranjem sami sebi izravno pucaju u nogu.
#navodninavijač

Koji naš igrač ima ambiciju prelaska u dinamo? Apsolutno nitko od onih koji i imaju kvalitetu za njih.

Nema nikakvog puštanja, jedino sudački masakr mogu sredit ali neće sigurno naši prodat utakmicu..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
muka mi je od ove utakmice. Trebao bi se veseliti ovom derbijua meni je zlo od same pomislit te utakmice i na jakirevića ristovskog mišića i ademija.
protiv tovara sam uvijek pozitivno našpanan, ono, uvijek želim da ih Rijeka ponizi, ali ovo je higher level, ovi mi se gade, s tim da mi gađenje ovih prelaze u vannogometnu sferu, imam osjećaj da je ovo utakmica protiv cijele jedne politike.