SHNL 34. kolo: Varaždin - Rijeka, subota 11.05.2024, 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 09.05.2024, 18:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 11.05.2024, 12:59Igra se neka utakmica danas? :sta:

Bojim se pristupa na terenu kao mi na forumu 8)

Ne bojim se pristupa. Pravenstvo nije 100% gotovo.
A što se nas tiče, ah... tako je. Onima kojima je Rijeka sve, a to je Armada, ti će biti gore. Siguran sam u velikom broju. Ali bez podrške padobranaca koji bi sigurno išli da smo dobili Dinamo, ti se štede za finale kupa. Nadam se! 

Pesimist u meni bi uplatio kako bi Vranić rekao bezmalu svotu novca na Varaždin danas da se nisam prestao kladiti davnih dana. Na papiru skoro pa podjednaki sastavi...

Moram priznat pojma nemam koji sustav ćemo mi igrati? 4-4-2 bez kreacije u sredini i bez klasičnog probojnog krila? 4-5-1 s Marićem kao polušpicom? Jel Veiga bek ili neka random desetka kao u par ulazaka s klupe?

Bogojević, Čabraja, Veiga, Obregon pa i Dilaver, mijenjao bi ih za Škaričića, Postonjskog, Vukčevića, Mitrevskog i Drožđeka... Očekujem definitivini oproštaj Veige i Obregona danas, njušim nekako katastrofu obojice.

Sretno svima, nadam se da nećemo bit posrani za par sati ako kiksamo i mi i Dinamo...

#navodninavijač

Ovo će biti negledljivo danas sve se bojim....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Bojim se da ova postava znaci da Sopa nije lagao kad je rekao da je prvenstvo izgubljeno i da sve baca na kup...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Marić polušpica vjerojatno.. Po meni prevelike rošade ali dobro, neka se dokažu.. Najviše očekujem od Čabraje 
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Očito sve karte se bacaju na kup... prvenstvo je prežaljeno...

Kako je Sopić rekao: svi će igrati. Evo... poraz od Dinama je to omogučio.

Čudna postava. Svejedno očekujem glatku pobjedu.

Pročitao sam ove vaše komentare prije nego sam vidio sastav i pomislio da polovicu startne postave čine juniori.
#degenerik

Z
odlična postava ds se pokaže ko je ko nije za Rijeku. Ako ne možeš dobiti ili se nametnuti Varaždinu koji  nema nikakav imperativ 2 kola prije kraja o čemu mi pričamo?
Uostalom igrači s klupe su u punom ritmu jer  igraju redovito tokom tjedna prijateljske utakmice.

Šta mi to igramo

Ovo je neki 3-5-2
MAGICA FIUME

Jel ovo Čabraja treći stoper? Bogojević LWB i Veiga RWB?

Ne znam dal me ovo više podsjeća na Rijeku pod Cosmijem sa Vukčevićem na stoperu ili na Rijeku iz 2022. nakon šta smo ispali iz utrke za titulu..

Evo dok ovo pišem 0:1

Eto, to ti je tako...izmijesas sustav i sastav i dobijes nered...i gol  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Bravo "bruda" :svakacast: 
Lijepa rasprodaja klupskog ugleda u zadnjih par tjedana i svega stečenoga kroz dobar dio sezone.