SHNL 34. kolo: Varaždin - Rijeka, subota 11.05.2024, 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 09.05.2024, 18:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Snjesko on 11.05.2024, 19:35Ja bi napravio isto sto i Sopic. Prva ekipa se psihicki i fizicki istrosila protiv Dinama. Dao je drugoj ekipi priliku. I tu se vidjelo da je Dilaver za penziju, da na Cabraju i Bogojevica ne mozes racunat. Marica ako si imao kakvu misao, neces otkupit. Obregon ti i dalje moze bit trece ili evektualno ponekad drugo rjesenje. Jedino sto bi ja bio Petrovica stavio na Selahijevu poziciju jer u ovoj ulozi on nema sta trazit.
Tako da utakmica je apsolutno posluzila svrsi i dala dosta odgovora.
Drugo, utakmica ti je nebitna, bitna je jedino priprema za kup.
A zadnje bilo tko ko gleda taj HNL dulje od 3 utakmice, onda zna da je prvenstvo bilo gotovo na Rujevici pred 7 dana i to je 100%, objesi macku o rep bilo sta drugo, ovo nije Norveska liga, ovo je HNL.
Slažem se sa tobom u 99% slučaja ali ne sad

Ako je ideja bila na koga možemo računati iduću sezonu, nismo dobili odgovor. Dobili smo odgovor na koga ne računati

A ako je kup fokus, onda si u problemu teškom je ideš na kup sa tri poraza zaredom, niti si odmorio prvotimce niti si u nekom momentu u svlačionici za napraviti rezultat

Luđi sam 10x iza ovog poraza nego iza Dinama pred tjedan dana, jer smo neozbiljni i ne radi se to tako
MAGICA FIUME

Voljni momenat nula a ako smo se htijeli napuniti samopouzdanjem ispalo da nam je jedino Varaždin napunio mrežu.Dilaver bez volje, na špancir festu.Obrana koja nam je bila zaštitni znak u tri utakmice primila osam golova.Dobro,glavni igrači su se odmorili iako ih je na kraju većina i igrala.Ne može se tako pristupiti utakmici ako ništa radi navijača koji su potegnuli do Vž.
Volim grad koji teče

Na istom sam tragu ako i gile, ništa tu nismo saznali, a pritom nikog ni odmorili jer se opet jurcalo od 45. nadalje.

Znamo danas da Dilaver, Čabraja, Veiga, a na toj listi su i Bogojević i Obregon, nisu igrači za Rijeku. Šta je tu novo, i šta tu nismo znali dosad? Potonja dvojica su eksplodirala u par navrata, ali to ih ne amnestira od prosječnih izdanja ostatak nogometne karijere. A Sopić je dosad dosta dobro znao procijeniti voljni moment pojedinaca, pa me iznenađuje što je danas na ovaj način fulao sve.

A porazu od Dinama unatoč, i dalje mi je smiješno reći da je prvenstvo izgubljeno neovisno o Varaždinu, kad znaš da Dinamo igra protiv Osijeka, kluba kojem je u sva tri prijašnja susreta spašavao glavu u sudačkoj nadoknadi, ne ranije.
#navodninavijač

Mogu shvatit rotacije igrača, kup je u srijedu, kartoni su izuzeli trojicu standardnih. Ali, promjena cijelog koncepta koji se njeguje kroz  sezonu je lud. Na kraju i zamjene su spremne za jedan sustav igre. Također, zamjene umjesto da grizu pokazat nešta kad se približava mercato, oni izađu kao da su izgubili utakmicu pred 15 minuta. I da je htio odmarat,  mogao je probat završit utakmicu ranije pa polako zatvarat s izmjenama.

Zato mi je iritantno kad se piše po medijima da imamo širinu klupe, kad se pokazalo krpz sezonu da inano rotaciju od max 12-14 igrača sve ostalo počne štekat. Nisam pametan.

I
Taman se izreguliram u ovih 6 dana i onda dilaver danas....ona bolikurcina za 3. gol....ne zelim ga vise nikad vidjet u nasem dresu...

B
Ma ovako-da smo kojim slucajem mi na +4 od dinama 3 kola prije, tresli bi se do samog kraja a dinamo bi stiskao...ovako- mi doslovno bacamo rucnik i kazemo "gotovo je"...iako nemamo ni mi navijaci nade, sportski je igrati do kraja.
To je najbitnija razlika izmedu nas i njih, neki ce to nazvati mentalitet il kako vec...
Za rotaciju igraca-opet, komu, cemu?Kup je za 4 dana i nama i gnjku.. Znamo potencijal svih ovdje, ovi koji odlaze nisu nam bitni, rubni igraci znamo sta donose a vece rotacije smo mogli kada matamaticki bude gotovo prije uzvrata kupa...moglo se eventaulno Pjacu danas odmorit i to je to.

Sopa nas je kupio svih i zasluzuje kredit da par sezona u miru radi, ali jbga ovo danas nije bilo fajterski ni frajerski ni sportski.

P.S. Nadam se da osijek nece iznenaditi pa da zalimo jos vise za danas

M
Quote from: beetlebum on 11.05.2024, 20:04Mogu shvatit rotacije igrača, kup je u srijedu, kartoni su izuzeli trojicu standardnih. Ali, promjena cijelog koncepta koji se njeguje kroz  sezonu je lud. Na kraju i zamjene su spremne za jedan sustav igre. Također, zamjene umjesto da grizu pokazat nešta kad se približava mercato, oni izađu kao da su izgubili utakmicu pred 15 minuta. I da je htio odmarat,  mogao je probat završit utakmicu ranije pa polako zatvarat s izmjenama.

Zato mi je iritantno kad se piše po medijima da imamo širinu klupe, kad se pokazalo krpz sezonu da inano rotaciju od max 12-14 igrača sve ostalo počne štekat. Nisam pametan.
Na početku se tako pisalo, slaba klupa pa je tu i tamo neko zabriljirao, da bi se onda retorika promjenila, i odjednom imamo strašnu klupu, a u biti neki su zasjali samo kratko. Dva igrača imamo extra i to je to. Ostalo može ća.

https://www.facebook.com/share/v/wLDJLr49Cf7FWn8L/

Evo Sopa je jasno i glasno preuzeo odgovornost i rekao sad su neki igrači dokazali njemu i sami sebi zašto nisu igrali više.

Quote from: TIR on 11.05.2024, 19:53Na istom sam tragu ako i gile, ništa tu nismo saznali, a pritom nikog ni odmorili jer se opet jurcalo od 45. nadalje.

Znamo danas da Dilaver, Čabraja, Veiga, a na toj listi su i Bogojević i Obregon, nisu igrači za Rijeku. Šta je tu novo, i šta tu nismo znali dosad? Potonja dvojica su eksplodirala u par navrata, ali to ih ne amnestira od prosječnih izdanja ostatak nogometne karijere. A Sopić je dosad dosta dobro znao procijeniti voljni moment pojedinaca, pa me iznenađuje što je danas na ovaj način fulao sve.

A porazu od Dinama unatoč, i dalje mi je smiješno reći da je prvenstvo izgubljeno neovisno o Varaždinu, kad znaš da Dinamo igra protiv Osijeka, kluba kojem je u sva tri prijašnja susreta spašavao glavu u sudačkoj nadoknadi, ne ranije.
Sad kad su se tako dobro odmorili ali ne i Selahi i letiti će po terenu u srijedu a tko se je to odmorio?Smolčić i PašalićNe znam u kojem sastavu igra dynameto i da li on odmara igrače za srijedu jer praktički je prvenstvo finito..Obregona bi ja zadržao za zimske i kišne uvjete a ovi drugi nisu ni za klupu.
Volim grad koji teče

T
Krepat ma ne molat, jel to naš slogan? Pička im materina.

Bome su molali, i to dobro su molali i to je najveći problem. Predlažem Dilaveru da ako uzmu kup, neka ostane u svlačionici Dinama. Iako je po pričama dečko teški profesionalac, ali taj dečko nema kondicije za termin odradit i ove njegove ruke na koljenima su legendarne.

U Sopićevu obranu (iako branim neobranjivo), nakon onakvog poraza od Dinama psihološki tu momčad nebi dignuo ni Guardiola. Ali zato u pičku materinu postoji sportska psihologija, koja je očito našim klubovima strani pojam.
Gledam prvo poluvrijeme Dinamo, pa jebote taj Dinamo je apsolutna katastrofa, Osijek bi mogu uzet sva tri boda, a tek onda ćemo zabunarit ako Osijek ovo okrene. Osijek - Dinamo utakmica 50 - 50 prvo poluvrijeme.

Suma sumarom, kriminalna sezona. 5 utakmica do kraja, Dinamo igra na Jakirov blok i mi izgubimo 3 utakmice i doslovce ih uguramo u Ligu Prvaka, prestrasno.
Rijeka je doslovce ugurala Dinamo na prvo mijesto. Dno

Sopić je po prvi put otkad je u Rijeci odustao od postulata "bitna je samo prva iduća utakmica" i obilo mu se (nam se) u glavu. Na to se samo kao bonus nadovezala evidentno loša forma pojedinaca te psihološko pražnjenje nakon onakvog derbija prije tjedan dana.

Mene boli i da smo unatoč svemu tome kod aktivnog rezultata (2-1) dobili gol na onakav način, prekršaj na Mariću je trebao gledati barem a Dilaver, no comment za reakciju. A i onaj ofsajd je u najmanju ruku dvojben.

Ako treba sad u karantenu ili na hodočašće, ali u srijedu nam je utakmica sezone. Nakon ovakve sezone, zaslužili smo barem kup.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Davnih dana sam reko da bi me bilo jako sram da ovako loš dinamo bude prvak.. sad kad su prvaci moram priznat da sam bio preblag.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Dajte nekog novinara sa mudima pa da u facu pita Dilavera da prokomentira svoju igru danas.

T
Nakon ove naše utakmice ne mogu gledat, kako ovaj Osijek ubija Dinamo. Ne mogu

EDIT: Do crvenog i vraćenog faula temeljem VARa 😂

Alo, mazohisti. Kakav kurčevi Dinamo?

RIM TIM TAGI DIM!  :neretljak:
#degenerik

Kako mrzim jebeni dinamo i sve šta ima veze s njim.. od sudaca do odvratnih igrača i navijača
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍