SHNL 35. kolo: Osijek - Rijeka, nedjelja 19.05.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 17.05.2024, 12:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F
I sad će na kraju tekme svi igrači i trener drobit kako ovo nije bila važna tekma, kako je srijeda važna, bla , bla, bla....Na kraju će i kup ispušit...i šta onda?!?....Ne valja vam delo, momci moji  :-\ Šteta.....FOF

Quote from: TIR on 19.05.2024, 21:24Retardirano do bola, opet poluvrijeme Fruk, Radeljić, Ivanović, Janković, Marić, a Smola 90 minuta. Samo Pjaca ostaje "odmoren", a utakmica u srijedu u 6.

I za što, laganih 2-0.

Smola i Radeljić po poluvrijeme, Marić, Fruk, Ivanović 30 i par minuta... mislim da to momci mogu podnijeti 😉
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

S
Meni ipak ne ide u glavu kako se mladi igrač može tako igrački sunovratiti u tri p.m., kao što to pokazuje Ivanović. Ovo danas je horror. Tko ima volje, nek' pogleda i broji svaki njegov dodir s loptom i baci oko kako je to završilo.

Jebo te, ostat će zapisano da je Dinamo osvojio naslov s deset bodova prednosti. Jednoga dana će netko to pročitati i reći "prošetao se ligom".

Ne sviđaju mi se ni one teze "bolje da se čuvamo za kup". Podsjeća me na poraz od Lokse, kad su svi govorili "bolje danas, nego protiv Dinama sljedeće kolo".

Ako netko zna da mi dobivamo kup, onda u redu, ispričavam se.

T
Ma nebitna utakmica, ako dobijemo u srijedu nitko se ove utakmice nece ni sjecat.
Nevjerotno kakve greške rade, sramote sebe i klub. Makar nije bitno.

Ali vidjet ovakvog igraca kao sta je Fucak u Osijekovom dresu, je bas teško. Nevjerovatno da onaj naš Palikuća  je za njega Orijentu nudio 20 tisuca eura. Zaista nevjerovatno.

Quote from: Uzaludni on 19.05.2024, 21:27
Quote from: TIR on 19.05.2024, 21:24Retardirano do bola, opet poluvrijeme Fruk, Radeljić, Ivanović, Janković, Marić, a Smola 90 minuta. Samo Pjaca ostaje "odmoren", a utakmica u srijedu u 6.

I za što, laganih 2-0.

Smola i Radeljić po poluvrijeme, Marić, Fruk, Ivanović 30 i par minuta... mislim da to momci mogu podnijeti 😉

Ma samo želim reći: čemu? Iako u pravu si, pobrkao sam minutaže jer su me nanervirali. OPET, četvrti vikend zaredom.

2-0 si mogao izgubit i sa 4 juniora, al bi ti možda netko napravio porez pa bi odigrao i protiv Slavena, zabio možda gol i bam na ljeto ponude pršte, imaš igrača niotkud. Pa bi s guštom pogledao da ne bruje svi sutra o Osijekovom Matkoviću. Ovako gledam mrtvog Grgića kako s 29 radi greške kao i pred deset godina...

Ovako za što, Grgić, Momo, Bogojević, Dilaver... Čabraja, Banda, šta igraju na dug jer su čekali priliku? Čemu to, čime su zaslužni, pogotovo obzirom na pokazano zalaganje jednih odnosno kvaliteti drugih.
#navodninavijač

I
Quote from: SandroB on 19.05.2024, 19:42A otkud ova armija šupčina koji svršavaju na golove nama kao ex klubu?

Koliko se sjećam u onom debaklu 2:7 njemu se najviše jeb.. matere. A mali je igrao minutažom skromno za bilo što.

Doslovno se "usrao u gaće". Ne vidim razloga za bilo koji vid respekta

Brzo će kraj prvenstva pa ćemo moći iznijeti dojmove, detaljnije.

Za sad, bilo je očekivati da će nas stati ti šutevi iz vana jer neku igru nismo imali kroz cijelo prvenstvo.

S
Quote from: toñito on 19.05.2024, 21:28Ma nebitna utakmica, ako dobijemo u srijedu nitko se ove utakmice nece ni sjecat.

Ali vidjet ovakvog igraca kao sta je Fucak u Osijekovom dresu, je bas teško. Nevjerovatno da onaj naš Palikuća  je za njega Orijentu nudio 20 tisuca eura. Zaista nevjerovatno.

I dalje tvrdim... u kontekstu prvenstvene ljestvice je nebitno. U svakom drugom pogledu je jako bitno.

Ako ni zbog čega, mnogi su ovu sezonu u hodu uspoređivali s 1999.

Ima jedna užasna razlika: mi ove godine bez tri (recimo) noseća igrača ne možemo nikoga dobit. '99. smo bez tri kartonirana noseća igrača dobili Dinama u Maksimiru (0:1, Balaban) i zasjeli na prvo mjesto.

Ovih par utakmica nam je dalo pravu sliku. Dobar dio igrača izgleda kao da im je Palikuča ćaća... čekam samo da se presele u neki kurac od HNL klubova pa svršavaju kad nam daju gol. Baš izgledaju nadrkani, ljuti... možda uvrijeđeni, nemam pojma, kao - igraju škart utakmice. Ma fuck off... ne bi meni taj bio na popisu. Gdje je onaj Sopić koji ih je vadio iz igre u 25. minuti?

Neka, meni je iskreno drago da se sad i na drugi način iskristaliziralo tko su kod nas pravi igrači, a tko služi samo za popunu broja. Kao što nisu svi bili super i ne sastoji se naša momčad od 20 fantastičnih igrača kako se pričalo pred mjesec dana tako ni sad nije takva katastrofa.... Cijenu si je srušio jedino Labro, a ostali nit su prije vrijedili 10+M€ niti sad gube značajno na realnoj vrijednosti.
Sad se može reći s čime raspolažemo za euro kvale i slijedeću sezonu. Imamo: 2 golmana (Labro će se vratiti u formu), 3 stopera (Mitar, Gale i Radeljić), 2 beka (Smola i Goda), 2  krila (Pjaca i Paša) i 4 vezna (Selahi, Fruk, Hodža, Janković). Napadača nemamo. Svi ostali mogu slobodno igrati prijateljske protiv Opatije.

@SandroB preteko si me na istome tragu 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I
Barem je sada neka sveukupna sreća što je Osijek u europi, a ne Lokomotiva.

Nema nikih problema...

S
Quote from: ispod stijena on 19.05.2024, 21:34
Quote from: SandroB on 19.05.2024, 19:42A otkud ova armija šupčina koji svršavaju na golove nama kao ex klubu?

Koliko se sjećam u onom debaklu 2:7 njemu se najviše jeb.. matere. A mali je igrao minutažom skromno za bilo što.

Doslovno se "usrao u gaće". Ne vidim razloga za bilo koji vid respekta

Čuj... jesi ili nisi. Ako nisi gospodin, onda si seronja. Neću zaboraviti kad Franko u Kranjči nije slavio gol Lokomotivi. Ej... Lokomotivi?!?

Ajde da je i to rijeseno. Steta sto je Labrovic poklonio gol, bilo bi puno bolje da je Dilaver, jebiga. Labrovica je onaj slobodnjak protiv Dinama ubio u psihu.

Malo me Osijek razocarao, s drugom ekipom mi smo bili u egalu ili cak mrvicu bolji od Osijeka koji se bori za Europu, a mi igramo za nista, ali to su njihove brige.

Sad slijedi ono pravo, srijeda 18h pa tko koga.

S
Quote from: ispod stijena on 19.05.2024, 21:38Barem je sada neka sveukupna sreća što je Osijek u europi, a ne Lokomotiva.

Nema nikih problema...

Ne mogu ti opisati kako mi je krivo što me zaobišao taj val sveukupne sreće...

Quote from: SandroB on 19.05.2024, 21:37
Quote from: toñito on 19.05.2024, 21:28Ma nebitna utakmica, ako dobijemo u srijedu nitko se ove utakmice nece ni sjecat.

I dalje tvrdim... u kontekstu prvenstvene ljestvice je nebitno. U svakom drugom pogledu je jako bitno.

Ako ni zbog čega, mnogi su ovu sezonu u hodu uspoređivali s 1999.

Ima jedna užasna razlika: mi ove godine bez tri (recimo) noseća igrača ne možemo nikoga dobit. '99. smo bez tri kartonirana noseća igrača dobili Dinama u Maksimiru (0:1, Balaban) i zasjeli na prvo mjesto.

Ovih par utakmica nam je dalo pravu sliku. Dobar dio igrača izgleda kao da im je Palikuča ćaća... čekam samo da se presele u neki kurac od HNL klubova pa svršavaju kad nam daju gol. Baš izgledaju nadrkani, ljuti... možda uvrijeđeni, nemam pojma, kao - igraju škart utakmice. Ma fuck off... ne bi meni taj bio na popisu. Gdje je onaj Sopić koji ih je vadio iz igre u 25. minuti?
Vidiš, ovo boldano je nešto što mu najviše zamjeram. Ako gledamo psihološki, to je ogroman udarac za igrača, rađe ga pusti na klupi 3 kola za redom nego da ga vadiš u 25. minuti. Kratkoročno si možda dobio nešto, no ako pogledamo, dobio si nesigurnost, nervozu, nezadovoljstvo...

Quote from: Fornax on 19.05.2024, 21:26
Quote from: D2 on 19.05.2024, 21:24Ne mogu se oteti dojmu kako smo ovo bez obzira na sve slučajno izgubili.
Kad pokloniš jedan gol je slučajno. Kad pokloniš dva, nije.

I ajmo se ne pravit da ovo nije peta utakmica u nizu u kojoj nismo stvorili konkretnu šansu.
Ajmo se ne pravit da je baš tako. Zašto si ono ljut na recimo Grgića? Zbog frizure ili promašenih prilika?
Imali smo šansi više od Osijeka.
Da nam je igra za onu stvar je, ali uspoređujući s našom igrom u odnosu na Osijekovu smo mi i dalje avion.

Ljut sam i ja radi poraza, ali nemojmo se pljuvati više nego treba.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo