SHNL 35. kolo: Osijek - Rijeka, nedjelja 19.05.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 17.05.2024, 12:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kao vježbu zahvalnosti i pozitivnog pogleda na sezonu iza nas, zamislite da nam je ovo prvih 11 čitavu sezonu...

Quote from: Silvio Dante on 19.05.2024, 19:46Napadač kažete?
Šta je to?
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: beetlebum on 19.05.2024, 19:39Odbija potencijalne kupce jer želi ostat u Rijeci.
To sam i ja pomislio. Ne da se njemu iz Rijeke.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Prije nekoliko dana sam napisao da je Labrović u slobodnom padu... treba ga maknuti da ga kupci ne gledaju... mislim da neće na euro...

E, ovaj šut Grgića već prkosi zakonima fizike.

Mislio sam da se neću nervirati s obzirom da smo zacementirani na 2. mjestu a igramo s rezervama. A ipak jebeno su mi digli tlak.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A pogledaj reakciju Grgića, kakav glup udarac a lik mu sam na povratnoj ::)

Quote from: ZZZZ7777 on 19.05.2024, 19:55Prije nekoliko dana sam napisao da je Labrović u slobodnom padu... treba ga maknuti da ga kupci ne gledaju... mislim da neće na euro...

Da, ovako kako sad igra, ja da sam izbornik, nebih ga zvao... Kotarski će postat prvak Grčke s Paokom, Nevistića će već neko iz mašinerije gurati, a Labro si iz utakmice u utakmicu ruši reputaciju

p.s. Sopa luduje na klupi 😂😂😂

Zapamtite ovaj dan i pričajte unucima da ste doživjeli da je Obregon nekoga pretrčao.

Ma Obre se danas baš trudi...ko zna šta mu je Sopa reko prije tekme? " Slušaj Obre, ako se nebudeš trudio nećemo na povratku stat u McDonalds!"

A i ovaj OS je zakuac, bore se za evropu, igraju protiv naše sklepane rezervne ekipe, i da mi imamo golmana kojem se ne skližu rukavice, svejedno bi bilo 0:0

Ne bi me čudilo da mi ovo dobijemo.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Čabraja kao da po kazni igra za nas.

Z
Čabraja,Grgić, Banda i Bogojević nemaju šta tražiti u našoj ekipi druge sezone