Matjaž Kek

Started by Fornax, 23.05.2024, 18:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: vMario87 on 25.05.2024, 21:00
Quote from: Starless on 25.05.2024, 20:59
Quote from: ZZZZ7777 on 25.05.2024, 20:22Kek je čovjek pred penzijom...baš mu treba sada neki izazov... u Rijeci je legenda... povratak može samo pokvariti sjećanja... ljudi su skloni preuveličavati prošlost i bivše...
Pred penziju?Matjaz Kek 61 godina a trener Reala Anceloti 65 godina.Ima šta još Kek ponuditi pa onaj trener Bayerna prije nego šta je došao Guardiola kako se zvao Hitzfild otišao u penziju poslije osvajanja LP s Bayernom a tad su i igrali veličanstven nogomet,brz,okomit tad je imao oko 70 kuka.Kek je sad pak u najboljim godinama pun iskustva.

Jupp Heynckes
More bit sad ima 79 godina ali kad je s Bayernov osvojio LP bio je to veličanstven nogomet znaci imao je skoro 70 banki.
Volim grad koji teče

Quote from: TIR on 25.05.2024, 21:23Moram priznat da sam blizak Z7-ovom razmišljanju... Keka vidim u nekakvoj hibrid roli sportskog direktora, savjetnika predsjednika i slično, teško u ulozi trenera.

Reaktiviramo Plan 2020 - Rožica na klupu, Kek u kancelariju.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

25.05.2024, 22:43 #17 Last Edit: 25.05.2024, 22:46 by 18orvat
Dok neki čekaju dobiti otkaz radi otpremnine Kek je dao otkaz a da to nitko nije tražio i time pokazao da nije parazit nego uno di noi. Uz to je stručnjak i njegov dolazak na bilo koju funkciju u klubu je za nas pojačanje.

Meni da Kek sjedi u svečanoj loži samo kao gost je pojačanje za klub.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

I
Quote from: 18orvat on 25.05.2024, 22:43Dok neki čekaju dobiti otkaz radi otpremnine Kek je dao otkaz a da to nitko nije tražio i time pokazao da nije parazit nego uno di noi. Uz to je stručnjak i njegov dolazak na bilo koju funkciju u klubu je za nas pojačanje.

Hm naš posljedni odlazak sa trenerske pozicije je donio i lovu u blagajnu, tu se KEk ne može mjeriti :)

Prije toga je Tomić otišao također bez otpremnine kao što je otišao i Rožman pa i Bišćan.

Tadić i Budicin neću ni spominjati...oni su po defaultu uno di noi.

Jedino ostaje Cosmi sa stručnim stožerom, tako da mi nije jasno ovo isticanje Keka.  ::)

Z
25.06.2024, 23:06 #20 Last Edit: 25.06.2024, 23:21 by Zelko Maler
Bravo Kek!!!! Prolaz skupine u kojoj su svi predviđali zadnje mjesto i 0 bodova, a ono čovjek nema poraza.

A koliko je malo falilo da bude 2. ili čak da osvoji skupinu. Doslovno jedna sekunda. Ovi Srbi nisu ništa napravili na turniru osim što su Slovence zajebali.

Čovjek sa limitiranim rosterom školuje ozbiljne reprezentacije sa gotovo neograničenim poolom igrača.

Sjetimo se koliko je sreća bitan faktor u nogometu i kroz primjer da je Kekov drugi dolazak bio dogovoren. Onda je dobio teži oblik Covida, mi dinamični duo, a Slovenija najveći uspjeh ikad.

Možda je bio dovoljan samo jedan kašalj tete Mojce dok mu je rezala 10dkg kraškoga pršuta da promijeni nogometnu povijest Rijeke i Slovenije.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

M
Gospodin Kek, kakva šteta.
Uz Kekovski nogomet, odgovoran i posložen, granitna obrana na čelu s hobotnicom Oblakom.
Majstor je majstor.

M
https://sportsport.ba/fudbal/matjaz-kek-slovenija/477462

Da ne otvarate, kopirao samo bitniji dio.

...Nema sumnje da će od ovog ljeta biti jedan od najtraženijih stručnjaka. Ponovo ga traže iz susjedne Hrvatske, gdje je uspješno radio u Rijeci. Upravo na Rujevici žele Keka, ali predsjednik Slovenskog fudbalskog saveza Radenko Mijatović smatra da nema razloga za strah, jer je Kek odlučan da ostane....

Neznam otkud info ali evo.

22.07.2024, 21:09 #24 Last Edit: 22.07.2024, 21:15 by tomyrijeka

Mrzim ove opcije sa stavljanjem slikama pa stavljam video ovaj
https://www.youtube.com/watch?v=oDgeatVeGns&t=54s&pp=ygUWc2xvdmVuaWphIGhydmF0c2thIDI6Mw%3D%3D
Stari al sa sjetom
Forza Fiume ale!

M
https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/kek-vjeruje-da-pehar-opet-stize-u-rijeku-puna-rujevica-je-ta-koja-nosi-dale-od-njega-mogu-i-ja-puno-nauciti/

Želim stožeru na čelu s Đaletom sve najbolje u završnici sezone, jer rijetko kada se vidi toliko energije i odanosti klubu. Čak i ja mogu od njega puno naučiti!

I malo trolanja južnjaka:

Dogodilo se i to da Hajduk dobije Rijeku na Poljudu...

K
a rekao je i ovo:

"nogomet će se igrati i idući dan neovisno o rezultatu."

;D

Z
Quote from: Krkan on 22.05.2025, 06:59a rekao je i ovo:

"nogomet će se igrati i idući dan neovisno o rezultatu."

;D

kad mi ovo netko kaže uvijek mi je pred očima Miškova faca.

Dinamo će druge godine biti prvak u 30. kolu najkasnije.
Njihova lutanja završavaju na ljeto. Siguran sam da će im core igrača diuće godine biti naši kvalitetni igrači koje će dovesti tipa Šunjić, Šotiček, Badelj.

Naslov se ove godine MORA osvojiti.MORA

M
Isto tako je bilo na kraju prošle godine.