SHNL 36. kolo: Rijeka - Slaven Belupo, nedjelja 26.05.2024, 15:00h

Started by D2, 24.05.2024, 09:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Gle u cilju nam je imati sto vecu posjetu, jasno je to meni. Ali jucer je meni osobno bila milina na tribini i godisnji odmor od svih padobranaca tokom ove sezone. Navijanje je bilo top. Pripisat cemo dio atmosfere tezini utakmice, ali opet se po meni vidjelo da su dosli najvjerniji i da je zato to bilo tako. Protiv dinama se derem i navijam nesto uz sjever, ispred mene me neki padobranac gleda ko da sam pao s marsa..

Po meni se kvalitetni navijaci odgajaju, ali prihvacam bilo koga koji ce iskreno bodriti klub i pokusat se uklopiti makar imao 30 godina i prije toga pogledao 2 utakmice jer je dobio besplatne karte u osnovnoj skoli za E,F tribinu. Ove domace turiste koji se naslikavaju i pol utakmice ne gledaju ne podnosim.

Na istoku sam fyi

Quote from: ispod stijena on 27.05.2024, 09:45Meni je ona posjeta jučer ka- ta - stro - fa - lna kako bi se izrazio otac...

Posebno mi je digla živac činjenica što je jedan forumaš izbacio pred koji dan opciju MI vs VI.

Pa nek razmisle ti MI na što im je jučer ličila tribina. To su ti MI čija bi tribina trebala biti najbrojnija, koja je najjeftinija, gdje nema vlasnika apartmana, roditelja niti pi... kojima smeta kiša.

ps. dajte da je Kantrida bar od 50.000 ljudi , nemojmo se podcijenjivati ...

Sjever je stvarno bio sramotno prazan.  :-\

Jučer se još jednom dokazalo da Rijeka ima 4-5k ljudi koji će doći na bilo koju utkamicu. I to je dobra brojka na kojoj valja graditi.
Treba uzeti u obzir da zbog gadnih poraza koje smo doživjeli u zadnje vrijeme određeni broj ljudi se odlučio provesti nedjeljno poslijepodne na drugačiji način. I to je ok.
Vjerujem da dogodine krećemo s 5k pretplatnika što je sasvim ok brojka.

Veliki je broj stalnih ljudi koji nisu bili na tekmi. Nije mi niti palo na pamet, ali ih razumijem.

Mislim da imamo 6000 stalnih, od kojih 20% ne mogu doci na svaku (pomorci i slicno). Bit ce zanimljivo pratiti brojeve pretplata i clanova ove sezone.

Jučer smo odigrali više duplih pasova nego cijelu polusezonu i nadam se a ćemo u tom ritmu ući i u sljedeću sezonu.

Ne pamtim kada sam zadnji puta išao na tekmu koja ništa ne znači, ništa ne donosi.
Na pitanja ekipe 'Da li idemo?' odgovorio sam: 'Naravno. Za dva tjedna će nam sve ovo falit.'.

Krenuo sam sa minimalnim očekivanjima - ono, popiti pivu, malo proćakulati o svemu i doma.

Doživio sam: vrućinu, hladnoću, kišu, sunce, odlično navijanje, Avu Karabatić koja se naslikava s kornjačama (ok, to sam možda mogao i propustiti), upad na teren u kojem nisam sudjelovao nego sam samo uživao gledajući i snimajući s tribine, hrpu nasmijanih lica i igrača i navijača, pozitivu na maksimumu.
Ne, nismo osvojili niti jednu kantu ove sezone, ali na tragu onoga što je @SandroB napisao nakon Maksimira, moguće da ipak nije sve u tome.

Ova tekma stvarno mi je isprala svu gorčinu kraja ove sezone.

A slijedeće godine u ovo doba....

Edit: Evo kako je to bilo

Iskusno oko primjetiti će Fruka kako napokon ide u svlačionicu nakon što mu je valjda ruka otpala od potpisivanja i naslikavanja.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: 18orvat on 27.05.2024, 11:39Jučer smo odigrali više duplih pasova nego cijelu polusezonu i nadam se a ćemo u tom ritmu ući i u sljedeću sezonu.
Nisam uspio vidjet više od sveukupno 10-ak minuta igre, ali prema tome što sam vidio SB nije došao na utakmicu. Izgledalo mi je kao lakši trening, ali je bilo lijepo za vidjet.

Inače, prva domaća nakon skoro tri godine na koju nisam išao. Poslovne obaveze zbog kojih sam zadnjih dana sretan ako uhvatim pet sati sna u komadu.

Isto mi je pogled na sjever bio wtf.
#degenerik

I
Quote from: Gnjusna Izdajica on 27.05.2024, 11:53Iskusno oko primjetiti će Fruka kako napokon ide u svlačionicu nakon što mu je valjda ruka otpala od potpisivanja i naslikavanja.

Ok...iskusno oko je i samog sebe uhvatilo :)

S
Quote from: ispod stijena on 27.05.2024, 09:45Meni je ona posjeta jučer ka- ta - stro - fa - lna kako bi se izrazio otac...

Posebno mi je digla živac činjenica što je jedan forumaš izbacio pred koji dan opciju MI vs VI.

Pa nek razmisle ti MI na što im je jučer ličila tribina. To su ti MI čija bi tribina trebala biti najbrojnija, koja je najjeftinija, gdje nema vlasnika apartmana, roditelja niti pi... kojima smeta kiša.

Yes!

Dok nisam izgubio misao.
Najjaca scena jucer mi je kad sam desno u lozi ugledao klince koji su "kopirali" armadu, skunuli majice i mahali s njima navijajuci iz petnih zila. :svakacast:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

M

R

Toliko pozitive je bilo jucer. Pretpostavljam da je i to jos dodatan razlog igracima za ostati u Rijeci i ne otici ako se ne mora. Stvarno smo endemski navijaci. Sve ispuse i prospu, a mi onako djecje razdragani uletimo i pjevamo pred svlacionicama. Nigdje negative, mosa bavlju.

Divim se svakomu tko ima i imao je volje jučer se prepustiti slavlju.
Ja nemam problema javno izreći da nisam bio jučer na utakmici. Drugoj domaćoj mislim ove sezone, onaj Varaždin 2:2 s kraja ljeta me ukočilo pa sam isto ostao doma. Jučer nisam bio iz razloga što sam i dalje mrtav, ne smijem se, ako se smijem smijem se na silu, loše sam društvo samom sebi pa sam pretpostavio da ću samo još i gore biti drugima oko sebe.

Ne mirim se gubitkom svega, iz razloga što mislim da smo kvalitetom i cijelim učinjenim poslom morali jednostavno nešto uzeti. I to me ne pušta nikako. Iz tog razloga nisam htio ići, iz toga razloga mislim da nemam što slaviti. Pozdravljam energiju i zanos u pojedinaca, klinaca posebno koji jednostavno bolje i da ne znaju za bilo kakav drukčiji podražaj od jučer iskazanog, i da vječno ostanu ovakvi. A na nama starijima je raditi, ne znam kako se drukčije izraziti a da se nitko ne nađe uvrijeđen; biti oprezan i stvarati okvir, klimu koja neće dopustiti da ovakve stvari postanu svakodnevica, rutina i dio genetskog koda. Sport je osim što je u svome poslanju viteškom igrom, i hvalevrijednom aktivnosti, i svojevrsno ratište, poligon, bojno polje. Gdje je pobjednik samo jedan, i gdje je cilj biti najbolji. Raditi na tome da se slave šampioni, da se slave samo podvizi koji idu u trajno i vječno sjećanje, i da se ne zadovoljava s malim.

Rijeka je, samo jedan od 9 hnl gubitnika sezone 23./24. Morao sam ovo izreći, ne zamijerite mi. I ne, nemam čaroban štapić kako tome doskočiti, kako stvoriti šampona i svrgnuti dosadašnjeg. A i ima i ona da je lako serendati za tastaturom, znam. 

A

Ne seri glupane