Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: TIR on 01.07.2026, 15:06https://www.tportal.hr/sport/clanak/pogledajte-potez-zbog-kojeg-je-kek-poludio-na-igraca-rijeke-kur-is-se-a-20260701

Sve javno dostupno upućuje na to (a i neke neslužbene informacije to potvrđuju :novine: )

Mislim da Rukavina ima mjesec dana staža u Rijeci osim ako ne bude neki veliki zaokret u njegovoj glavi.
Mislim da pod Kekom može postati reprezentativac, znajući za njegove kvalitete iz juniorskih dana, ali nema velike šanse za to zbog rečenice iznad.

Gledao uživo, vozio direktno natrag i posao jutros, pa mi je ovo prva snimka.
Predobro love ti mikrofoni i treba to zabranit. ;D

S
Izazov s Gabijem je da može past u malodušnost i depru, jer je on već više puta bio na rubu napuštanja profi nogometa.
Oni koji znaju odnos oca i sina Rukavina znaju o čemu pričam.

K
Rukavina je trebao odraditi 1-2 sezone u 2.HNL da se očeliči. E tu dolazi njegov stari koji je umislio da mu može bit nogometni menadzer

Quote from: Snowcrash on 01.07.2026, 15:48jer je on već više puta bio na rubu napuštanja profi nogometa.

Ni prvi ni zadnji "upitne" glave iz raznih razloga, nažalost profi nogomet ne trpi takve slučajeve. Mi nismo industrijski klub nego pravi family (neironično), ali mislim da i kod nas postoje limiti.
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 01.07.2026, 17:16Ni prvi ni zadnji "upitne" glave iz raznih razloga, nažalost profi nogomet ne trpi takve slučajeve. Mi nismo industrijski klub nego pravi family (neironično), ali mislim da i kod nas postoje limiti.

Nije to neki limit ili "crvena linija", taktička disciplina je osnova modernog profi nogometa.
E sad, ovo što je Gabi napravio, to se u kadetima uči kako se ne smije radit, i da je protivnik bio al pari po kvaliteti napada, takve zajebancije završavaju golom u našoj mreži. U osnovi, nije ga ni vrijeđao, niti omalovažavao, jednostavno mu je oduzeo igračke minute kao disciplinsku mjeru za posve nepotrebno "qrčenje". Da li će bit starter u slijedećoj pripremnoj - ne vjerujem, mislim da će počet Vignato, Legbo ili Thaqi. 

Ako uspoređujemo Adu Adjeji-ja na drugom krilu - pa čovjek se vraćao u obranu svaki put i pokrivao leđa na beku Oreču x puta kad se ovaj nije uspio vratit. Odlično odigrana uloga sa super-teškim nogama.   

P
Quote from: Snowcrash on 01.07.2026, 15:48Izazov s Gabijem je da može past u malodušnost i depru, jer je on već više puta bio na rubu napuštanja profi nogometa.
Poverino

D

01.07.2026, 22:19 #1058 Last Edit: 01.07.2026, 23:01 by D2
Reći ću nešto kontra struje i da ima onaj minus pored postova bio bih vjerojatno debelo u minusu.
Iskreno meni taj potez i nije nešto na što ću svršiti i zbog toga u Keku vidjeti božanstvo. Ima on puno više toga što će ga definirati uspješnim trenerom od ovog poteza s Rukavinom, a bez obzira što se to radilo o Keku ipak sumnjam i da bi isto zbog jednog poteza napravio baš svakom igraču. Ovo prije igrača unazadi nego da ga gurne naprijed. Radije pozovi igrača na stranu, kaži mu i objasni pa ako i dalje forsira svoje mušice uzmi ga za uho i izvadi iz igre.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Kurcis se D2 a ?  :novine:

G
Upravo je odlika Keka što svima pristupa isto pa je tako bez problema Gavranovića stavio na led kad je zaslužio, Sharbinija izbacio, Orsica, Djokovića, a recimo pošteni i profesionalni Žuta mu je bio nezamijenjiv unatoč limitima u igri.

Uglavnom ne radi razlike, nije tu da im briše nos ili pita da li ih buba nego gradi i bira profesionalce za osvajanje trećeg naslova protiv opet superjakog Dinama. Ipak, možda zaslužuje Rukavina 67 priliku da se uozbilji.

S
Quote from: Goca Bez Lica on 01.07.2026, 23:51Upravo je odlika Keka što svima pristupa isto pa je tako bez problema Gavranovića stavio na led kad je zaslužio, Sharbinija izbacio, Orsica, Djokovića, a recimo pošteni i profesionalni Žuta mu je bio nezamijenjiv unatoč limitima u igri.

Uglavnom ne radi razlike, nije tu da im briše nos ili pita da li ih buba nego gradi i bira profesionalce za osvajanje trećeg naslova protiv opet superjakog Dinama. Ipak, možda zaslužuje Rukavina 67 priliku da se uozbilji.

Ovoga se baš i ne sjećam.

Quote from: SandroB on 02.07.2026, 07:43Ovoga se baš i ne sjećam.
Pa i ne možeš se sjetiti nečega što nije bilo.   ;)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Ako se dobro sjećam bio je izostavljen iz kombinacija na San Siru, tad se kao istrenirala strogoća.

Još je bilo poslije u smislu kako je on simpatizirao Milan i nije mu omogućeno da tamo zaigra...

Quote from: ispod stijena on 02.07.2026, 09:42Ako se dobro sjećam bio je izostavljen iz kombinacija na San Siru, tad se kao istrenirala strogoća.
Još je bilo poslije u smislu kako je on simpatizirao Milan i nije mu omogućeno da tamo zaigra...
Svaki izostanak je narativ bio kako je opravdan iz ovog ili onog razloga, nije ostao na klupi ili tribini zbog takve nekakve "kazne". Jedan od razloga podjela na tribinama je bilo upravo i to što je igrao umjesto da ga se kazni.
Ne ulazim u, niti želim pokrenuti raspravu treba li ili ne treba igrače staviti na tribine.
Ne osjećam ništa, samo se sjećam.  8)