Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Prvi gol zabio je Barco, iz prekida na asistenciju Amera Gojaka. BiH veznjak ubacuje iz kuta s lijeve strane, a Peruanac trzajem glavom prosljeđuje loptu u suprotni kut – 1:0.

U nastavku je na 'devetki' zaigrao Puljić pa se, kao u prošloj utakmici, upisao među strijelce. Ante Matej Jurić je dobio loptu s lijeve je strane ubacio na drugu vratnicu, a Puljić klasično golgeterski i rutinski iz blizine lako zabio za – 0:2

A
04.07.2026, 11:10 #1112 Last Edit: 04.07.2026, 11:11 by AR 147
Izgleda da je Todorović ispustio mjesto prvog golmana na pripremama...Nwokolor već drugu utakmicu zaredom kreće od prve minute...Ako je izgubio mjesto od jednog Nwokolora postavlja se pitanje koliko je on zapravo kvalitetan...Dolazak jednog novog, pravog, kvalitetnog golmana je nešto o čemu nebi trebalo bit nikakve rasprave...

O
Todorovic je lakse ozljeden pa ga se sparalo proslu utakmicu s bravom

S
Todor je igrao prvu utakmicu protiv Brava i jučer protiv Radomlja (30 min). Nije igrao drugu utakmicu protiv Brinja Grosuplje zbog ozljede.
------------------
Saho nije nastupio niti jednu utakmicu niti minute, iako je krenuo na pripreme u K. Goru.
S Morchiladzeom se ne zna jel živ (nije ni krenuo u Sloveniju zbog ozljede), ni kućni ga ne spominje, čak ni kad spominje "bugarskog Messija" Jankova.

I
Pa zar nije Saho igrao onu proslu pripremnu?

R
Mislim da je igrao onaj krakati

Quote from: Snowcrash on 04.07.2026, 11:55Todor je igrao prvu utakmicu protiv Brava i jučer protiv Radomlja (30 min). Nije igrao drugu utakmicu protiv Brinja Grosuplje zbog ozljede.
------------------
Saho nije nastupio niti jednu utakmicu niti minute, iako je krenuo na pripreme u K. Goru.
S Morchiladzeom se ne zna jel živ (nije ni krenuo u Sloveniju zbog ozljede), ni kućni ga ne spominje, čak ni kad spominje "bugarskog Messija" Jankova.
igrao je saho protiv Brinja i čini mi se čak i jučer, imao je protiv Brinja dobar  udarac jedan.

K
Morchiladze se sece Opatijom i kupa na moru ne brinite za njega ziv je provjereno

S
Quote from: Franjo Tuđman on 04.07.2026, 12:40grao je saho protiv Brinja i čini mi se čak i jučer, imao je protiv Brinja dobar  udarac jedan.

U pravu si, dobio je Saho par minuta protiv Brinja, jučer nije. 
Zanimljivo je da su Cletus i Grulović dobili minutažu u sve tri pripremne.

O
Nigerijac mi se cinio zanimljiv dosta se vracao i razigravao u onih malo minuta sta je igro,grulovic mi se cini brz i bez straha mozda bude bilo nesto

S
Po minutaži i ulogama koje su dobile prinove na pripremama, može se reć da jest drukčiji pristup u odnosu na prvi mandat dr. Keka.

K
Quote from: Snowcrash on 04.07.2026, 17:33Po minutaži i ulogama koje su dobile prinove na pripremama, može se reć da jest drukčiji pristup u odnosu na prvi mandat dr. Keka.

Nije drugačiji pristup, nego nema kog drugog stavit ;D

S
Quote from: kirac_87 on 04.07.2026, 17:38
Quote from: Snowcrash on 04.07.2026, 17:33Po minutaži i ulogama koje su dobile prinove na pripremama, može se reć da jest drukčiji pristup u odnosu na prvi mandat dr. Keka.

Nije drugačiji pristup, nego nema kog drugog stavit ;D

To da nema izbor je uzrok drugačijeg pristupa, ali pristup jest drugačiji i sam je svjesno na to pristao. 
Znao je jako dobro šta će imat na raspolaganju i kako "preuzima svlačionicu prepunu potencijala". Dakle, znao je da će morat promijenit pristup.

K
Evo mići Aščić je već zabil u Muri protiv Noah u prijateljskoj  :vijesti: