Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Obergon puno prljavog posla obavi i na tome mu svaka čast, ali osnovni njegov problem je taj što ne može pogoditi okvir gola. On se čak i nađe u prilikama, kretanja su mu dobra, ali finiširanje - očaj. Osim u sustavu s dva napadača, kojeg Jakirović upotrebljava samo kada ne ide, nema neke velike koristi od njega. Upravo zato što ne može odraditi glavni zadatak koji se stavlja pred napadača: pospremiti loptu u gol.
Ako ga krene, bit će bomba, ali sam skeptičan. Kao što sam skeptičan da će od Libera ikada biti igrač.   :bo:

Je bio tko na Rogaski, a da mu se da napisati koju riječ? Hvala.

15.07.2023, 21:11 #182 Last Edit: 15.07.2023, 21:43 by Hololulu
Pa eto.. 4:0.. Selahi... Dva penala..  Koja za mene nisu bila ali eto.. Prvi kao neka ruka.. Ivančic.. Drugi je bio više.  Pašalić..
Četvrti odlična akcija ilinković i fruk gol..
Meni osobno..
Fruk mega pojačanje.. Igrao 30 min ako se ne varam..
Lepinjica solidan.. Galešić ok..
Selahi prvo ok... Onda izašao..
Sve u svemu nije neka pjesma..
Par ubačaja s strane.
Ostali.. Liber me razočarao..
Pašalić drugo ok...
Nekad se pitam kako neki uopće igraju nogomet...
Od rogaške ništa.. Dvije situacije plivanja riječke lijeve obrane u prvom.  Radeljić, čabraja.
Tako da je zlomislić neocjenjen..

Ne treba ovo previše suditi, igrale su dva dana zaredom dvije različite kombinirane postave

I što je najgore, kombinirane na način da ni jedna nije bila sa udarnih 11

Jako nam je širok roster, puno je tu različitih mogućnosti i svakakve postave su tu moguće, pogotovo prvo kolo + kosovo/gibraltar

Hajduk vani 2. kolo je prvi koji će nam realno pokazati mogućnosti ove ekipe
MAGICA FIUME

Ne sudim.. Samo opisuje kako sam doživio na terenu... Što sam vidio.
Više objektivno gledao da li netko može zaigrati u prvoj..
Ako netko ne može u prijateljskoj pokazati šta zna.. Sigurno neće i kada bude službena.
Vidi se odmah da li netko zna ili ne zna..

Z
Uobičajena trening utakmica protiv slabijeg protivnika.
Ne analiziran takve utakmice.
Igrali koliko je trebalo, opet je korišteno puno igrača. Opći dojam naravno pozitivan.

Generalno imamo puno odličnih mladih igrača. Ova ekipa ima ogroman potencijal i može napraviti velike stvari. Ne precizira da je to odmah ova sezona. Moguće.
Negdje smo bolji negdje nešto manje, ali ne vidim niti jednu poziciju koju bih nazvao kritičnom. Po meni nema kritične pozicije u ekipi. Sve je korektno pokriveno.

Nisam bio, ali razbiti slovenskoga prvoligaša je uvijek vrijedno pažnje.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

15.07.2023, 22:17 #187 Last Edit: 15.07.2023, 22:18 by Snjesko
Ne pamtim da smo ikad imali toliku skupinu talentiranih igraca u rosteru. Ova ekipa ima fenomenalan potencijal.

Velika je, ogromna, steta sto je lani Palikuca napravio sto je napravio i sto se Frigan i jos neki NE MO RA JU, a ustvari ocito moraju prodat i sto Miskovic cijelo vrijeme otkad je u klubu igra low risk, low reward igru.
Ako je ikad bilo vrijeme za rizik to je sad - ja bi se u ovu ekipu kladio

P.S. Rogaska je recimo kvaliteta prosjecnog naseg drugoligasa, sigurno ne vise od toga

Znači jača od BSK-a :)

u gadnom bubble wrapu je Frigan
šta ako ga ne prodaju? mogao je pomoći kolo-dva, koje pretkolo... ako se ne proda odmah

Quote from: Snjesko on 15.07.2023, 22:17Ne pamtim da smo ikad imali toliku skupinu talentiranih igraca u rosteru. Ova ekipa ima fenomenalan potencijal.

Velika je, ogromna, steta sto je lani Palikuca napravio sto je napravio i sto se Frigan i jos neki NE MO RA JU, a ustvari ocito moraju prodat i sto Miskovic cijelo vrijeme otkad je u klubu igra low risk, low reward igru.

P.S. Rogaska je recimo kvaliteta prosjecnog naseg drugoligasa, sigurno ne vise od toga
Ili možda sreća, jer da nije napravio što je napravio moguće da danas ne bi bili tu gdje jesmo.  ;D
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.07.2023, 00:14Ili možda sreća, jer da nije napravio što je napravio moguće da danas ne bi bili tu gdje jesmo.  ;D
Heh, pitajmo Miškovića jel sreća. Palikuća nas je koštao i rezultatski i financijski. Novce koje smo izgubili nam nitko neće vratiti.
#degenerik

Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.07.2023, 00:14Ili možda sreća, jer da nije napravio što je napravio moguće da danas ne bi bili tu gdje jesmo.  ;D

Nema labavo! Samo:

;D

Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.07.2023, 00:14
Quote from: Snjesko on 15.07.2023, 22:17Ne pamtim da smo ikad imali toliku skupinu talentiranih igraca u rosteru. Ova ekipa ima fenomenalan potencijal.

Ili možda sreća, jer da nije napravio što je napravio moguće da danas ne bi bili tu gdje jesmo.  ;D

Rogaška je toliko ozbiljna ekipa da su igrali u bijelim majicama sa skinutim brojevima i imenima igrača iz prošle sezone

Ono, i dalje se vide tragovi zaljepljenog materijala, cirkus od opreme za generalku
MAGICA FIUME