Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Baltazar Bogolin vs Danilo Veiga
MAGICA FIUME

T
Ja mislim da sve to možes svest na zajednički nazivnik. A to je da fali kiler, baš kiler tipa onaj Tomićev Drmić.

Jer Franjo je top igrač ali to je dečko od 20 godina, a jasno je da nije u rangu Halanda. Franjo će kroz sezonu - dvije bit samo još bolji, dečko ima sve, a nama treba kiler i to doslovce sutra. Franji je ovo prva profesionalna sezona, ona njegova njemačka sezona je poluamaterska.

Da se Rijeka prošle sezone borila za nešto, Frigan nebi imao toliko prilike i nebi izraso u kilera. A falio je i on toga pun k lani.

Jednostavno fali napadač ubojica, to je po meni sukus priprema. Realizacija je lošija od igre, trke i taktike.

Quote from: vMario87 on 18.01.2024, 16:10Rezultati pripremnih su definitivno zabrinjavajući. Gledo sam utakmice protiv Radomlja i Sturma, prva je skroz za zaborav, protiv Sturma smo i imali nešto za vidit protiv malo jačeg protivnika iako nije to neka nogometna rapsodija bila.

Ovo s Bravom kao ne računam jer su bili nemogući uvjeti, ali i da nisu pa i da smo pobjedili 3:0 kakva je to generalka protiv Brava? Klub koji je sredina ljestvice u slovenskoj ligi..

Današnji rezultatski debakl ćemo isto zanemarit ako su ovi mlađi od tog profitirali, čini se da je Kitin zanimljiv igrač.

Uglavnom, pripreme nam apsolutno ništa nisu pokazale u taktičkom smislu, još je bilo i sitnih problema kad se npr. Janković razbolio pa propustio Radomlje, ozljeda Čabraje koji nije prošo pripreme, međutim nismo nikoga ni doveli od novih igrača.

Ja sam uvijek optimist što se Rijeke tiče mada moram priznat da su ove pripreme jedne od beznačajnijih u zadnjih par godina, šta opet ništa ne znači ako dobro krenemo u prvenstvo.

Zaključno; igra već neko vrijeme nije dobra, ali vjerujem da bi svi potpisali da do kraja sezone svaku utakmicu pobjedimo 1:0 s jednim udarcem na gol i dignemo taj bujol  :neretljak:

Quote from: toñito on 18.01.2024, 16:57Ja mislim da sve to možes svest na zajednički nazivnik. A to je da fali kiler, baš kiler tipa onaj Tomićev Drmić.

Jer Franjo je top igrač ali to je dečko od 20 godina, a jasno je da nije u rangu Halanda. Franjo će kroz sezonu - dvije bit samo još bolji, dečko ima sve, a nama treba kiler i to doslovce sutra. Franji je ovo prva profesionalna sezona, ona njegova njemačka sezona je poluamaterska.

Da se Rijeka prošle sezone borila za nešto, Frigan nebi imao toliko prilike i nebi izraso u kilera. A falio je i on toga pun k lani.

Jednostavno fali napadač ubojica, to je po meni sukus priprema. Realizacija je lošija od igre, trke i taktike.

Quote from: vMario87 on 18.01.2024, 16:10Rezultati pripremnih su definitivno zabrinjavajući. Gledo sam utakmice protiv Radomlja i Sturma, prva je skroz za zaborav, protiv Sturma smo i imali nešto za vidit protiv malo jačeg protivnika iako nije to neka nogometna rapsodija bila.

Ovo s Bravom kao ne računam jer su bili nemogući uvjeti, ali i da nisu pa i da smo pobjedili 3:0 kakva je to generalka protiv Brava? Klub koji je sredina ljestvice u slovenskoj ligi..

Današnji rezultatski debakl ćemo isto zanemarit ako su ovi mlađi od tog profitirali, čini se da je Kitin zanimljiv igrač.

Uglavnom, pripreme nam apsolutno ništa nisu pokazale u taktičkom smislu, još je bilo i sitnih problema kad se npr. Janković razbolio pa propustio Radomlje, ozljeda Čabraje koji nije prošo pripreme, međutim nismo nikoga ni doveli od novih igrača.

Ja sam uvijek optimist što se Rijeke tiče mada moram priznat da su ove pripreme jedne od beznačajnijih u zadnjih par godina, šta opet ništa ne znači ako dobro krenemo u prvenstvo.

Zaključno; igra već neko vrijeme nije dobra, ali vjerujem da bi svi potpisali da do kraja sezone svaku utakmicu pobjedimo 1:0 s jednim udarcem na gol i dignemo taj bujol  :neretljak:

Slažem se, ali ima još jedan problem.

Ne znam kako bi to objasnio, ali meni se ova ekipa od početka sezone čini "kombinatorno limitirana", evo stvarno ne znam kako bi to drukčije nazvao. Kad bi gledali individualno prednju petorku:

Franjo nije s loptom na 'ti' kao Petković, njemu više odgovara široki prostor, ima neke karakteristike krila, ali nije baš vrhunski dodavač
Pašalić premalo sudjeluje u igri, to sam valjda već 10 puta spomenuo na forumu.. nije Sopić kriv šta on u trenucima kad nema ideju opali po golu pa se optužuje Sopića da nema izrađene akcije, mislim da je u tom smislu limitiran.
Janković isto nije neki stil igrača za tiki-taka nogomet, on je onako poveznica veznog reda i napada, više voli pucat nego bilo šta drugo.
Pjaca i Fruk su taktički najodgovorniji, primjetio sam na pripremnim da Pjaca ima naviku uć u sredinu i potražit Pašalića na rubu 16m nekim kao potkopavanjem, to mi ne djeluje kao da mu je u tom trenutku palo na pamet nego kao isplanirano, možda je to ideja za HNL šta da se radi kad ga protivnici dupliraju, a za Fruka se nema šta govorit, on je sigurno najkreativniji i najodgovorniji od ofenzivaca.

Nije poanta da ja glumatam nešto ili analiziram sve njihove karakteristike nego se nadam da ćete shvatit šta sam mislio. Uglavnom ne može se sve svaljivat na Sopića kad su nam napadači igrači takvog tipa koji puno toga rade na svoju ruku, nisu baš od neke kombinatorike ili proigravanja petom i silnih duplih paseva.
Ako želimo rezultat igrat će nam ovi, ako želimo neke finesice i "tehničare" vratit ćemo Libera i Pavičića.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Čisto da se razumijemo, ovo je bilo rastrčavanje za rezerve...

https://www.24sata.hr/sport/selahi-igrao-svih-90-minuta-protiv-opatije-kadet-kitin-je-novi-rijecki-nogometni-dragulj-959416

RIJEKA: Zlomislić - Veiga (71′ Blečić), Kitin (60′ Valinčić), Radeljić, Bogojević - Selahi, Petrovič (60′ Juncaj) - Grgić  (66′ Bilajac), Ilinković, Yansane - Obregon (60′ Medojević).

Pet juniora je igralo posljednjih pola sata uz ostale grijače klupe. Ne opravdava to jasno rezultat, čisto još jedan znak koliko je klupa tanka i nemoćna.
#navodninavijač

Rezerve, ne rezerve, ne ulijeva uopće optimizam činjenica da se iz pripema izlazi s jednom pobjedom samo. I to protiv nekakvog Radomlja, ili kako mu je već ime. Protivnici svi redom, nisu bili bog zna što, i definitivno je tu bilo prostora za malo napuniti se opimizmom uoči kreševa koje nas čeka za 6 dana, pa na dalje.
Ali ima ona da nije dobro prerano ući u formu, i da zapravo ni ne valjda kad kidaš u pripremama. Pa eto, ne ostaje ništa nego da se uzdamo u pouzdanost iste, odnosno da će obrnuta analogija u ovom slučaju vrijediti.

M
Da se nadovežem na Franju, njega bi moglo rasteretit kad počne opet ulazit Pjaci, Pašaliću i Fruku, i donekle Jankoviću (spominjem ga iako je mislim najbolji strijelac ali uz penale).
A kad oni zakažu tu su Galešić, Mitrović, Goda.

1:00 vrhunski udarac Obregona, još bolja ispadanja Radeljića i Galešića..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

18.02.2024, 17:36 #367 Last Edit: 18.02.2024, 17:37 by Marheen
Momčad Rijeke sastavljena od igrača koji su igrali vrlo malo ili nisu uopće sudjelovali u subotnjoj pobjedi nad Lokomotivom u nedjeljno jutro na Rujevici svladali su u prijateljskoj utakmici  vodeću momčad Druge NL (4:0). Mrežu opatijskog vratara Andreja Prskala, inače najtrofejnijeg igrača Rijeke, u povijesti pogađali su dvaput Marić, te jednom Veiga i Yansane.

Opatijcima je ova provjera bila posljednja uoči nastavka prvenstva i domaćeg ogleda protiv Belišća nadolazećeg petka od 15 sati.

RIJEKA: Zlomsilić, Veiga, Mitrović, Dilaver, Goda, Petrovič, Banda, Grgić, Yansane, Ivanović, Marić. Još su igrali: Todorović, Došen, Valinčić, Kitin, Bilajac, Miškulin, Pavlović.

M
Čak sam na ovoj snimci vidio da je Ivanović asistirao, znači može se.   :D

Pričao je nešto El Sop da će se igrati prijateljske. Zna li se šta?

https://nk-rijeka.hr/sto-godina-nk-draga-rijeka-obiljezila-jubilej-kluba-s-kojim-zivi-citavo-mjesto/

Draga - Rijeka 0:9 jučer.

MOŠĆENIČKA DRAGA Igralište Slatina. Gledatelja 700. Sudac: Vladimir Merle. Pomoćnici: Kezele i Sobol. Strijelci: 0:1 Obregon (19′), 0:2 Bogojević (32′), 0:3 Petrović (43′), 0:4 Yansane (49′), 0:5 Banda (56′), 0:6 Bilajac (65′), 0:7 Jakac (75′), 0:8 Medojević (86′), 0:9 Jakac (88′).
#navodninavijač

https://nk-rijeka.hr/rijeka-opatija-20/

22. 4. 2024. - 11:00

Rijeka – Opatija 2:0

RIJEKA Pomoćno igralište u trening kampu HNK Rijeka. Sudac: Marin Rožman. Strijelci: 1:0 Čabraja (45'), 2:0 Graf (60'-ag).

RIJEKA: Zlomislić, Veiga, Dilaver, Čabraja, Bogojević, Selahi, Grgić, Banda, Janković, Yansane, Ivanović (još su igrali: Todorović, Pavlović, Kitin, Valinčić, Butić, Jakac).

OPATIJA: Balent, Kašiković, Grbac, Čulina, Pozderac, Grujević, V. Bogolin, Arapović, Kordić, Iskrić, Marić (još su igrali: Grabar, Furijan, Ajayi, Graf, Macolić, Krešić, Tadić).

29.06.2024, 21:20 #374 Last Edit: 29.06.2024, 21:24 by Uzaludni
Rijeka - Koper 1:0 kažu rezultati.com
Smola u 2. min.

Jel ima gdje kakvih detalja?
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku