Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: Boy1da on 14.01.2025, 16:38
Quote from: Snowcrash on 14.01.2025, 16:29U obje verzije - nema završnice, bez dovođenja pojačanja u špicu napada, nećemo imat realizaciju.   

Ako je sudit po ono malo sto sam gledao, nece nam pomoc ni Haaland u realizaciji osim ako mislimo da se vrati do Zlome po loptu i predje svih sam na nekom Fifa 98 tripu.

S Primorjem igramo 1:1, s Radomljama izgubimo bez ispaljenog metka i protiv nas izgledaju kao RBS.
Kako je onda petarda od Olimpije - loš dan? Treba se počet privikavat.  :o

K
Bili smo bolesni, korona, zar ne?

Da bi špica pospremila loptu u gol treba joj i pripremiti priliku na ovoj utakmici bi se dosađivala.
Volim grad koji teče

S
Quote from: Starless on 14.01.2025, 17:44Da bi špica pospremila loptu u gol treba joj i pripremiti priliku na ovoj utakmici bi se dosađivala.

Moguće i da je to - Špice su ubojite, odlično se kreću i primaju loptu, ali nema ima tko dodat.
Zasad ću ipak ostat kod dvojne nule. Nula od špica i nula u zadnjoj trećini.

D
Liga je u padu to svako realan vidi. Razlike mi I Slovenci su sve manje. Sa druge strane ove postave danas neće više nikad igrati skupa na ovaj način. Nije mi jasno to miješanje svega i svačega, ali valjda čovjek ima neki plan zašto to radi. Valjda ćemo ove jače utakmice u nekom trenu igrati sa prvih 11

S
Quote from: Kostrena on 14.01.2025, 17:27Bili smo bolesni, korona, zar ne?

Protiv drugoligaških Rumunja pred pred corona, protiv Elfsborga pred corona. A onda nas je protiv Zmajčeka pregazila ko stampedo.
"Navikli smo bit na vrhu"  ;D

Quote from: Snowcrash on 14.01.2025, 17:53
Quote from: Starless on 14.01.2025, 17:44Da bi špica pospremila loptu u gol treba joj i pripremiti priliku na ovoj utakmici bi se dosađivala.
Moguće i da je to - Špice su ubojite, odlično se kreću i primaju loptu, ali nema ima tko dodat.
Zasad ću ipak ostat kod dvojne nule. Nula od špica i nula u zadnjoj trećini.
Nepotrebno si sam skačeš u usta. Ili je jedno ili je drugo, odluči i drži se toga.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Lijepo vam je rekao Landeka za klupsku TV da su noge teške i igrači umorni.

Ja bi dodao da je lopta okrugla, danas svi igraju nogomet, ali  je bitno da smo dali 120%..

E, i da pokažemo karakter.

Ma nisu skupili glave  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ja sam mislio da je Dale smotan i zbunjen kod izjava, ograničen po pitanju elokventnosti, no ovaj ga debelo šiša.

"Nastojat ćemo do kraja prvenstva da pripremimo igrače za prvenstvo."  :svakacast:

Z
Quote from: Monarh on 14.01.2025, 20:35Ja sam mislio da je Dale smotan i zbunjen kod izjava, ograničen po pitanju elokventnosti, no ovaj ga debelo šiša.

"Nastojat ćemo do kraja prvenstva da pripremimo igrače za prvenstvo."  :svakacast:
Blago tebi Nobelovac tebi se nikad nije dogodio lapsus

Quote from: Snowcrash on 14.01.2025, 16:29Prvo pol. su očigledno igrali fizički spremniji igrači. Pozitivno je to da lopta ide brže, nešto točnije u predaji, s konstantnim presingom 60 minuta.
Druga se igrala 45 minuta, teško da je ta ekipa trenutno spremna za više od 30. Mile je izašao poslije 30.
Dogan, netko je već napisao - ne vidi se nikakvih igračkih kvaliteta posebno ne u 16 m. Perica još lošiji. Čovjek se pita pa kako su to nekad bili napadači i zabijali?
Jedina svjetla točka u drugom dijelu - Pašalić i taj mali šta je igrao desnog beka.
-------------
U obje verzije - nema završnice, bez dovođenja pojačanja u špicu napada, nećemo imat realizaciju.

Znači od Perice će biti jedno debelo ništa i na proljeće? Maestralni ljetni rok nastavlja davati plodove.  :sta:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Quote from: Zaggy Rijeka on 15.01.2025, 06:17
Quote from: Monarh on 14.01.2025, 20:35Ja sam mislio da je Dale smotan i zbunjen kod izjava, ograničen po pitanju elokventnosti, no ovaj ga debelo šiša.

Blago tebi Nobelovac tebi se nikad nije dogodio lapsus

Mislim da je "Nobelovac" više aludirao na fond riječi, fluentnost i nadahnuće, a ne na lapsuz.

rezultat ne znači puno, trenerski magovi znaju tražiti od igrača da cijelu utakmicu samo izlaze preko golmana i ništa drugo
e sad ako smo uspjeli to npr. 25 puta i izgubili, vjerujem da trener smatra da je prijateljska bila uspješna

osim ako HNL nije toliko drastično pao da nas sad gaze slovenci gdje stignu
Europa je jedino mjerilo!

Z
danas samo zabetonirat iza, a naprijed šta bude bude.  :neretljak: