Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sopic je štetočina, barem po onome sto je prikazao do sada

Je objavljen kakav plan priprema?

12.1. Sturm Graz u Čatežu valjda
MAGICA FIUME

Na put su krenuli: Marco Pašalić, Danilo Veiga, Alen Grgić, Bruno Bogojević, Franjo Ivanović, Ivan Smolčić, Lindon Selahi, Jorge Obregon, Martin Zlomislić, Matej Mitrović, Stjepan Radeljić, Nediljko Labrović, Niko Janković, Silvio Ilinković, Toni Fruk, Dejan Petrovič, Steven Juncaj, Veldin Hodža, Momo Yansane, Emir Dilaver, Marijan Čabraja, Niko Galešić, Marko Pjaca, Aleksa Todorović, Bruno Goda, Niko Vučetić, Damjan Pavlović, Lovro Kitin, Nikola Medojević, Šimun Butić.

Bijele u Sloveniji očekuju dvije utakmice protiv Radomlja (utorak, Čatež, 13:30 sati) i Sturm Graza (petak, Čatež, 13:30 sati). Obje se mogu pratiti u prijenosu na Maxsportu 1
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Niko Gajzler otpao sa priprema jer sa 19 godina nema šta tražiti u konkurenciji trenutnih napadača, vraćen je natrag Orijentu za proljeće.

QuoteBijele u Sloveniji očekuju dvije utakmice protiv Radomlja (utorak, Čatež, 13:30 sati) i Sturm Graza (petak, Čatež, 13:30 sati). Obje se mogu pratiti u prijenosu na Maxsportu 1.
#navodninavijač

Moram priznati da mi nije jasno. Što se promijenilo u tih par dana da se to nije znalo i prije nego su ga zvali na pripreme?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
09.01.2024, 13:03 #291 Last Edit: 09.01.2024, 13:04 by ZZZZ7777
A sada pripremne utakmice i komentari pripremnih... gadno... traumatično je to... :neretljak:

RIJEKA: Labrović, Goda, Mitrović, Pjaca, Fruk, Hodža, Ilinković, Smolčić, Dilaver, Pašalić, Ivanović.

Smolcic Dilaver Mitrovic Goda
Ilinkovic Hodza
Pasalic Fruk Pjaca
Franjo

T
Rijeka ubija.

Kako Rijeka dobro izgleda sa Godom. Nisam nikad mislio da cu to napisat.

Z
Ne gledam jer radim ali stavio snimati.... nadam se da ću imati sto vidjeti

Ilinković mi je dobar, Pašalić imo bar 4 nepotrebna udarca. Ivanović u onoj situaciji prebacio gol za jedno 15 metara.

Obrana nezaposlena, ali mi uopće nismo opasni protiv ovih. Prečka Hodže sa 16m i onaj šut Ilinkovića i to je sve.

Kako je Sop reko, dok stvaramo šanse nema zime.

Navodno FIFA razmatra novo pravilo, pet šuteva u okvir = gol, pet izvan okvira penal.
#degenerik

Quote from: Fornax on 09.01.2024, 14:26Kako je Sop reko, dok stvaramo šanse nema zime.

Navodno FIFA razmatra novo pravilo, pet šuteva u okvir = gol, pet izvan okvira penal.

a 3 kornera penal?  :neretljak:
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
09.01.2024, 14:36 #299 Last Edit: 09.01.2024, 14:51 by ZZZZ7777
Ovo je kao i uvijek besmisleno komentirati...pa oni su sada u fazi da ne mogu dobaciti loptu do gola...

Edit: evo čitam komentare na drugom forumu...ej uvijek isto, svake pripreme isti komentari...pa kako im se više da ? Još nisu shvatili kako to radi, a ostarili su uz nogomet i pripremne utakmice... čudo