Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

S

Pogledat ću kasnije snimku, recite isplati li se pogledati ili se radi o baš pripremnoj da dečki malo protegnu noge?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ovo što sam sitno popratio, i prema komentarima drugih, debelo je riječ o protezanju nogu i rastrčavanju.

0:1, Grgić ubačaj Yansane plasirana lopta
0:2 Veiga ubačaj iz slobodnjaka, Galešić se najbolje snašao nakon malo odbijanca, poluvolej nisko u kut
#navodninavijač

Pala je filijala past će i matica za 2 tjedna
MAGICA FIUME

T
Odvojio sam si vrijeme da pogledam tu pripremnu utakmicu, i osim Sopićevog engleskog, najveca zanimljivost sa utakmice je da Juncaj amater.

Decko igra u profesionalnoj ekipi, covjek je amater. Doslovce amater, nije pretjerivanje. VRH, ikona!
Riječka ikona !!

I
Utakmica zaqurac, imali smo inicijativu bez nekih izrazitih šansi, a ovi nisu centar prešli.

Rutinski za zaborav.

D
RIJEKA: Labrović, Goda, Mitrović, Pjaca, Fruk, Hodža, Ilinković, Smolčić, Dilaver, Pašalić, Ivanović.
Drugo poluvrijeme:  Zlomisilić, Veiga, Galešić, Radonjić  :bo: , Bogojević, Petrovič, Juncaj, Pavlović, Grgić, Yansane, Obregon.

Ilinković  je još tu, tko je Radonjić?

Radonjić je Radeljić
MAGICA FIUME

A tko je Radeljić?  ;D

Onaj visoki CF/LW/LM/LWB/CB :)

Quote from: Vado Magnar on 09.01.2024, 16:50A tko je Radeljić?  ;D
Od starog Radeljica sin.....valjda.
Volim grad koji teče

Z
09.01.2024, 20:08 #311 Last Edit: 09.01.2024, 21:20 by ZZZZ7777
Zaista sam zadovoljan što ne rasturamo pripremne utakmice ko ajduk i da svi kolektivno ne svršavaju na remek djela naših dragulja ...neka smo mi ovakvi i onakvi...bolje

Edit

Sopa je rekao kako je naglasak na intenzitetu i duljini trajanja presinga, te na reposjedu... pa tako treba i promatrati

R
Vidiš kako mediji pišu. Mi smo pobijedili a tovari su razbili....

I
Nismo briljirali ni u pripremama kod SereGeja, zapravo je meni onih zadnjih par kola od lani nešto najgore što sam gledao u Miško eri, bljutava je bila i ona utakmica protiv šipaca vani, prva euro, pa i prvi Rudeš doma nam je u prvom poluvremenu dosta prijetio, Poljud da ne spominjem...

Nadam se samo da ćemo biti u jakoj fizičkoj spremi, Sopić je dokazao sa Goricom da imaju dobar tonus igrači i nadam se da ako izostane imaginacije kod trenera da ćemo imati individualnu kvalitetu,

Jer što Pjaci, Pašaliću ili Fruku trebaš puno pričati. Oni tu moraju raditi 1 na 1, ako može Hoxha raditi tako dar - mar, moraju i oni ako žele potvrditi status reprezentativaca.

Nikad do sad nismo imali toliko individualaca za 1 na 1.

I...nadam se da će Ivanovića krenuti da zabije i iz neke poluprilike. Mislim da je dečko minimum minimuma okinuo dvoznamenkasti broj zicera do sada.

Sopić neka radi uz fizičku na psihološkoj pripremi kad zauzmemo pole position  ;D

Pogledao dio snimke na brzinu.
Ova "pripremna" ne govori ništa. Početak priprema gdje se očito ipak fokus daje na kondiciju.
Prvih 50ak minuta ništa novo po pitanju igre, ista meta isto odstojanje kao i kraj polusezone. Od sastava, sustava i kom
Drugi sastav ne treba komentirati, jer ti igrači u toj postavi nikad neće zaigrati utakmicu, a više manje nitko nas nije iznenadio,
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo