Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

I2 and 2 Guests are viewing this topic.

https://www.facebook.com/events/1832826247148304

Danas 13:30 protiv Sturma dva poluvremena po 60 minuta. Prijenos MAXSport 1 ili na linku iznad na FB stranici B4 koji organizira prijenose.

Čisto za usporedbu, Sturm je 2. u Bundesligi sa 2 boda manje od Salzburga (s kojim su remizirali). Igrali su grupe EL, bili treći, igraju KL knockout protiv Slovan Bratislave. Igraju neki 4312 bez klasičnih krila.
#navodninavijač

RIJEKA: Labrović, Goda, Janković, Mitrović, Pjaca, Fruk, Hodža, Smolčić, Dilaver, Pašalić, Ivanović.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Prijenos je na Maxsport 2
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Vrhunska akcija prije ovog promašaja Ilinkovića.

Austrijanci za mjesec dana igraju knockout fazu KL nakon što su tri godine zaredom igrali grupe EL izborene kroz drugo mjesto u Austriji iza Salzburga. Jedini su im izazivač već dugi niz godina. Ljetos su za 13 milijuna eura prodali napadača u Strasbourg, što im je drugi najveći transfer u zadnje dvije godine, jer su prodali i Hojlunda u Atalantu za 20 prošlo ljeto. Trener Ilzer je tamo četiri godine, a hrpa standardnih igrača po tri i dulje. Petorka u veznom redu igra zajedno godinama (Horvat je "najzeleniji" stigao ljeto 2022., Prass i Sarkaria 2021., Stanković 2020., Kiteishvilli 2018.)

Tako da su oni SF po pitanju uigranosti za nas, a i da postavimo omjer snaga kako treba. Ovo je protivnik za grupnu fazu EL/KL.

2:1 trenutno, Goda malo olako izgubio loptu (a mogao je bit i faul) kod prvog, a onda sitno Mitar, a više Smolčić i Dilaver skuhali drugi gol.
#navodninavijač

Obregon  :jbg:
#degenerik

Stvarno smo se nakupili previše antitalenata.. ova treća postava je katastrofa

2:1 poraz od Sturma je razina 2:1 pobjede nad Hajdukom

Sudite po prvih 60' a ne po zadnjih 15'

Sve će bit okej
MAGICA FIUME

Quote from: vMario87 on 12.01.2024, 15:53Stvarno smo se nakupili previše antitalenata.. ova treća postava je katastrofa

Mene je bil danas hodza los, petrovic boji. Pavlovic isto solidan.
Zivi za taj osjecaj...

Quote from: muchichero on 12.01.2024, 17:36
Quote from: vMario87 on 12.01.2024, 15:53Stvarno smo se nakupili previše antitalenata.. ova treća postava je katastrofa

Mene je bil danas hodza los, petrovic boji. Pavlovic isto solidan.

Pavlović mi je ok. Mislim da je njegova posudba totalno promašena. Da je igro u nekom jačem klubu vjerojatno ne bi ni tražili pojačanje na toj poziciji.

Kod Sturma se vidjelo da postoje jako dobri automatizmu u igri,par puta izbace sve naše iz veznog reda u tri poteza ali s prvih 45-50 min i mogu biti zadovoljan.Očekujem malo vise od Pjace a ne da samo širi ruke kad izgubi loptu.Sopic mora poraditi na uigrane akcije.
Volim grad koji teče

Z
Sopić je najslabija karika, daleko naslabija ove ekipe. Šta će on uigrat?

Fascinantno je koliko se brani sopica samo zato jer smo trenutno drugi. Iako u biti dinamo ima utakmicu manje.
Svaki komentar na nedostatak igre,smislenih akcija i taktike protumaci se kao udar na klub i zeli se destabilizirati trenera.
Protiv sturma je isprika teske noge i tezak protivnik.
Protiv slavena je slucajan dan,dogadja se svakome u sportu.
Protiv hajduka ce biti sta? Osim sudaca?

nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: Zelko Maler on 12.01.2024, 18:20Sopić je najslabija karika, daleko naslabija ove ekipe. Šta će on uigrat?
Ako nista može uigrati ja tebi ti meni,vidjeti ćemo,valjda ima diplomu,sve će pokazati prve dvije utakmice ali da imamo neke zamjene bas ih i nemamo jedino Ilinkovic možda Petrović a Momo je do sada dobra podvala.Trebalo je uzeti kojeg najdarovitijih juniora na pripreme.
Volim grad koji teče

M