Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

R
A daj sad neki znak. Ne možeš nas neuke pustit da pogađamo. :svakacast:

Dobar mladi Butic znači

Takve igrače i treba forsirati. Talentirana krila sa nosom za gol su premija.

S
Buticu istice ugovor za godinu dana

Ma dobro svima ističe, Rijeka potpisuje dvogodišnje stipendijske ugovore sa svima koje tako dofuraju izvana sa 16 godina.

Najbolje da svakom klinjotu kojeg pogledaju u kadetima Zadra nude petogodišnji profi ugovor... Uostalom i oni sami gledaju uvijek gdje će lakše do prilike pa rijetki odrade čitav staž u jednom klubu.

I njega i ostale koji nešto pokažu pretpostavljam čeka profi ugovor ako prođu selekciju nakon 18. godine...
#navodninavijač

T
Mali Butić je "the igrač" ne znam koga je pronašao, jeli bio u Hajduku ili nije. Uostalom koga boli briga, mali Butić je zvijer sa ogromnim potencijalom.

Što se mene tiće, Pašaliću možeš gdje te volja. Zamjena za lijevu nogu naš izlazni junior. Sve isto vrijedi i za malog Babića. I selahi isto može gdje ga volja, kroz sezonu dvije ova dvojica će dominirat.

Kako nema dobrih vijesti? Mali Butić i Babić

10.07.2024, 17:20 #425 Last Edit: 10.07.2024, 17:26 by 18orvat
Quote from: toñito on 10.07.2024, 17:17Kako nema dobrih vijesti? Mali Butić i Babić

Naš stručni stožer drži da su se snašli ali da "griješe"(moguće da igraju vanjskom ;D) i spominju Orijent dok neki drugi spominju Juventus  :bo:

#14 Andro Babić(?) vrhunska reakcija kod našeg trećeg gola, presjekao na centru njihovu kontru.

#navodninavijač

A
Quote from: TIR on 10.07.2024, 17:36#14 Andro Babić(?) vrhunska reakcija kod našeg trećeg gola, presjekao na centru njihovu kontru.

A asistenciju Jakca za treći gol nisi vidio :) btw Jakac je oduzeo loptu za predasistenciju kod drugog gola, a i kod prvog je bio u "žiži" i utjecao na odluke igrača kojeg je Ivanović zadnjeg "slomio" prije udarca...ponosan sam sa svojim sugrađaninom, mada se defanzivno može značajno bolje...kako god, ponosim se njime  :neretljak:

M

V
Quote from: toñito on 10.07.2024, 17:17Mali Butić je "the igrač" ne znam koga je pronašao, jeli bio u Hajduku ili nije. Uostalom koga boli briga, mali Butić je zvijer sa ogromnim potencijalom.

Što se mene tiće, Pašaliću možeš gdje te volja. Zamjena za lijevu nogu naš izlazni junior. Sve isto vrijedi i za malog Babića. I selahi isto može gdje ga volja, kroz sezonu dvije ova dvojica će dominirat.

Kako nema dobrih vijesti? Mali Butić i Babić

Sve se slazem. I tog babića svi hvale,ali da ode selahi nema šanse da bi šanse dobio jer bi dejan petrovic morao igrat jer je eto stariji valjda pa to znaci i bilji. Tip je sigurno duplo skuplji po placi od lepinjice,a nista bolji igrac nije.

S
10.07.2024, 22:25 #430 Last Edit: 11.07.2024, 09:49 by Snowcrash
Imamo li konsenzus da bi Sopić trebao zadržat Butića, Babića i Dujmovića?  :vijesti:

Edit: meni se čini i da su odlično kliknuli u ekipi, atmosfera u Šladmingu je 6x bolja nego s Tadićem i 3x bolja nego s Jakirom u K.Gori. Mladi su puni volje i energije. Ovo sudjelovanje s Franjom danas, je nešto što se dogodi jednom u 5 godina. 

Butić je već sad spreman preuzet ulogu Alena Grgića iz prijašnjih sezona. Bolje bi mu bilo da ostane u Rijeci i bere u najgorem slučaju taj trash-time nego da ide u 2. Slovensku ligu kao Panić.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Nitko sretniji da smo 2-3 svake godine uz afirmaciju 3-4 juniora. To je već golemi napredak ako se obistini. Još bolje bit prvi jasno :)

Z
Quote from: Snowcrash on 10.07.2024, 22:25Imamo li konsenzus da bi Sopić trebao zadržat Butića, Babića i Dujmovića?  :vijesti:

Edit: meni se čini i da su odlično kliknuli u ekipi, atmosfera u Šladmingu je 6x bolja nego s tadićem i 3x bolja nego s Jakirom u K.Gori. Mladi su puni volje i energije. Ovo sudjelovanje s Franjom danas, je nešto što se dogodi jednom u 5 godina. 

pišep gluposti. Treba dovest Roka Šimića i Gabriela Rukavinu na posudbu bez mogućnosti otkupa. Kakvi naši juniori.

Z
Quote from: Snowcrash on 10.07.2024, 22:25Imamo li konsenzus da bi Sopić trebao zadržat Butića, Babića i Dujmovića?  :vijesti:

Edit: meni se čini i da su odlično kliknuli u ekipi, atmosfera u Šladmingu je 6x bolja nego s tadićem i 3x bolja nego s Jakirom u K.Gori. Mladi su puni volje i energije. Ovo sudjelovanje s Franjom danas, je nešto što se dogodi jednom u 5 godina. 

kolega jel se omaknulo Tadić sam malim slovom, a jakir s velikim ili?