Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nisam gledao, ali po ovome što pišete, i bolje da nisam  :o 

S
13.07.2024, 21:19 #466 Last Edit: 13.07.2024, 21:20 by Snowcrash
Quote from: toñito on 13.07.2024, 20:47Pogledao sam punu minutažu, svih dosadašnjih pripremnih (što live što snimka) i ne slažem se sa većinom komentara.
Sve što je ostalo od prošle sezone je dobro, i to jako dobro izgleda (uzimajući u obzir da se utakmica odvija u danu treninga).

Keep it short:

PLUSEVI:
- Fruk je apsolutni motor ove ekipe, igrač koji je prerasao momčad i ligu
- Posavec bolji sa nogom od Labre, jednako dobar u zicerima, daleki udarci su mu upitnik
- Promjena u 3 5 2, bi možda mogla bit dobra, sa zadnja dva vezna u paru Selahi - Petrovic, Petrović - Hodza, iako i mali Babic izgleda dobro, meni osobno je i Janković djelovao jako dobro kao zadnji vezni
- Build up na protivnički pressing, i dalje solidan ali kad nema Selahija ide duga lopta (pa to zadržavanje lopte ovisi o protivniku)
- Franjo je jako dobar, miriše na Frigana
- Trkački smo i dalje jako dobri, vjerujem da smo brži od Dinama i Hajduka, Osijek mi je nepoznanica
- Mali Butić, mali Babić

MINUSI
- Lijevo krilo je teška banana, Janković nije taj na krilu
- Bekovi isto teška banana, katastrofa ovaj Bogojević krpa šta stigne a dečko se slučajno našao u Rijeci još u vrijeme Cosmija
- Dujmović ne izgleda dobro kao u Šibeniku u drugoj ligi
- Majstorovic jak ko bik, ali reakcije spore, duga lopta ne postoji, Sopin build up preko njega je nemoguće napravit, jako loš transfer zasada
- Petrović mi je isto usporen (nadam se da je to od priprema), puno slabiji od Selahija
- Napadača nema, Gajzler otpisan, fali killer
- Ne razumijem politiku oko Djouahre i Čabraje, i zašto nemaju podražaj da odigraju sa prvom postavom.
- Kadrovski smo tanki, neki juniori osim Butića ne mogu podnijeti opterećenje seniorske utakmice

Pojaćat će se ekipa sa krilima i bekovima, ali opet hoće li to biti prekasno. Ono govno bosansko je prošlo godine dobroreklo, definiraj kadar što prije, pa kakav je da je. Ekong je tražio previše novaca, a bio bi savršena nadogradnje Pjace.

Super zapisano.
Što se Rajfića tiče, meni se čini kako nitko, pa ni Sopić, još nije siguran dal je bolja opet posudba. Bez obzira na deficitarnost pozicije.

Rezultati na pripremama po običaju nisu relevantni.

No ono što se polako kristalizira jest nekvaliteta pojedinaca.

Konkretno na ovim pripremama čini se da su u prvom redu Janković, Petrovič i Bogojević. Odmah iza njih je Obregon, odnosno Djouahra. S izuzetkom Jankovića koji je najmlađi i pokazao je više od svih njih zajedno, mislim da se naziru sljedeći odlasci, sada ili na zimu.

A DRS ne znam što čeka.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 13.07.2024, 22:16Rezultati na pripremama po običaju nisu relevantni.

Konkretno na ovim pripremama čini se da su u prvom redu Janković, Petrovič i Bogojević. Odmah iza njih je Obregon, odnosno Djouahra. S izuzetkom Jankovića koji je najmlađi i pokazao je više od svih njih zajedno, mislim da se naziru sljedeći odlasci, sada ili na zimu.

A DRS ne znam što čeka.
Čeka da dobije na lotu.Neka slučajno odu Fruk Selahi i Pasalic mi smo u teškim govnima sa trenutnim zamjenama.
Volim grad koji teče

Z
Quote from: Starless on 13.07.2024, 22:35
Quote from: TIR on 13.07.2024, 22:16Rezultati na pripremama po običaju nisu relevantni.

A DRS ne znam što čeka.
Čeka da dobije na lotu.Neka slučajno odu Fruk Selahi i Pasalic mi smo u teškim govnima sa trenutnim zamjenama.

dao bih solidne novce da Pašalić i Selahi neće dočekati 31.08.2024. u Rijeci. Za Fruka bih dao solidne novce da hoće.

Obregona treba torpedirati negdje čim prije. Njemu je predobro ovdje, laganica, sad kad su otišli ovi uvjetno rečeno teškaši  on je među najplaćenijima,a bit će rezerva. Uvijek može izmisliti da ima onaj kurac s ložom i pravac McDonalds.

Pripremne utakmice nikad nisu mjerilo i uopce ih ne uzimam kao relevantne.

Ono sto je jasno je da nam treba barem jedan, a ja bi rekao oba beka. Pod hitno.
Cabraja je prekrizen i samo se ceka da ga se negdje spedi ocito jer ako Smolcic i Bogojevic se mijenjaju na lijevom beku  onda znas da nemas sta trazit u ekipi.
Isto tako hitno nam treba ili napadac ili lijevo krilo, ovisno o tome gdje se vidi Ivanovica.
Znaci 2 igraca - lijevi bek i lijevo krilo/napadac su pod hitno i obavezno ASAP.
Do kraja roka trebalo bi dovest znaci oba beka, jednog stopera, barem jedno krilo i napadaca. To ako nitko ne ode.
5 igraca koji ce kvalitetom bit na razini prvotimaca i koji ce zaostrit konkurenciju jer ksd nemas podrazsj konkurencije onda nije dobro. Realno mi sad imamo 13-14 igraca, ostali su mozda dobri za protiv Slavena i nista vise.
Ovi mlađi koji ce tesko do minuta moraju negdje gdje ce igrart, makar na dvojnu u Orijent.

S
Quote from: Zelko Maler on 13.07.2024, 22:40
Quote from: Starless on 13.07.2024, 22:35

A DRS ne znam što čeka.

dao bih solidne novce da Pašalić i Selahi neće dočekati 31.08.2024. u Rijeci. Za Fruka bih dao solidne novce da hoće.

Obregona treba torpedirati negdje čim prije. Njemu je predobro ovdje, laganica, sad kad su otišli ovi uvjetno rečeno teškaši  on je među najplaćenijima,a bit će rezerva. Uvijek može izmisliti da ima onaj kurac s ložom i pravac McDonalds.

Napomena: Obregon ne može bit među najplaćenijima jer je nedavno potpisao novi ugovor.

Quote from: Snjesko on 13.07.2024, 22:55Realno mi sad imamo 13-14 igraca, ostali su mozda dobri za protiv Slavena i nista vise.

Realno mi u ligi i igramo protiv Slaven Belupa a ne Real Madrida.

B
14.07.2024, 00:01 #474 Last Edit: 14.07.2024, 00:02 by brko
Quote from: 18orvat on 13.07.2024, 23:49
Quote from: Snjesko on 13.07.2024, 22:55Realno mi sad imamo 13-14 igraca, ostali su mozda dobri za protiv Slavena i nista vise.

Realno mi u ligi i igramo protiv Slaven Belupa a ne Real Madrida.

Realno....mi u ligi, prema izjavama nekih trenera, igramo i protiv Real Madrida  :neretljak:

Z
realno Bogojevič i cijela naša klupa prošle sezone se nije mogla nametnuti protiv Varaždina, Slaven Belupa i bilo koga osim Rudeša. To su pokazali i dokazali. Mi nemamo niti tih 13 - 14 igrača nego 10ak.

S
Kad smo već kod strahova zbog 24.07., danas sam pogledao utakmicu Paksija i Corvinula.
Ta utakmica je ružnija sestra našeg prvog Aberdeena.  ;D 

S
Po igrackom kadru biti ce ovo gadno jako u prvenstvu ,a Europu necu niti spominjati. Realno ocekujem jos koju prodaju tako da ni dobro. Pogotovo jer izgleda DRS zna jedino prckati po igracima Istre.

I
Da iskoristim foru onog koji je komentirao cijene pretplata, "oprosti real M., nisam te prepoznao".
Vidim da se odnosi i na navijace, svake godine ista prica, nema pojacanja, ovo sto je ostalo je kurac, otici ce i ovo sta valja....
Pa ne pratite rijeku od jucer jbm....

Z
jel zna netko jel Čabraja ozlijeđen, otpisan ili oboje?
Ne nalazim ništa o njemu....

Inače jakir je fulao jako s oba bočna u vidu Čabraje i Veige. Prije je još Srećko ili palikuća zasrao s Bogojević i Goda duo.

S tim da bi Godu zadržao kao 2. opciju.

Odron do odrona.

Jedna Istra s  manje love ima bočne Hujber ( otišao prije neki dan), Valinčić, Kadušić.
Sva 3 bolja od svih naših