Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Riječka je momčad dobro stajala u niskom bloku, discplinirano je odrađivala pripremnu utakmicu kao da se igra za bodove, imala je poteškoća s presingom u pokušajima izlaska iz zadnje trećine, ali je izgledala opasno svaki put kada bi uspjela probiti prvu austrijsku liniju.

https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/nogometasi-rijeke-porazeni-osam-dana-prije-prve-utakmice-2-pretkola-europske-lige-salzburg-jedini-pogodak-postigao-u-nastavku-utakmice
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Ro-Ro on 17.07.2024, 20:26Ako je ekipa ocekivala nalon sta je vidjela prvih 11 neku otvorenu igru I nadigravanje onda ste stvarno jadni ...odradili smo sasvim.solidnu tekmu u dobrom bloku I sa recimo 5-6 dobrih pojedinaca,  sigurno se nismo isli nadogravati vec cekali u bloku I to dobro radili..
Ali ajmo kipati I plakati... to je trenutno trent pa zasto nesto mjenjati ... cekamo T.N.N.Y ... @Monarh je vec objasnio svoje ...next please
Prvo je bilo sasvim solidno a i kad se uzme u obzir da smo igrali bez tri pa i četri bitna kotačića u našoj igri.Trebao je od početka početi Ivanović.Drugo poluvrijeme blijedo.
Volim grad koji teče

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.07.2024, 21:05
Quote from: moreplovac on 17.07.2024, 20:42Meni se Dujmovic više dojmio na beku od Čabraje. Bar nije imao blackoutove.
Dali iko kaže Franji da koji put treba i surađivati? Inače borba i pressing mu je ok.
Neću sudit Rukavinu, dat ću mu par utakmica pa onda možemo pričati.
Banda je dobro izgledao

Da obranim ekipu falilo je dosta bitnih igrača, ali s druge strane oni koji su ih mjenjali trebali su se pokazat.

Penal na Kobri, nogom nije bilo kontakta ali ga je igrač iza njega otvorenim dlanom desne ruke gurnuo.
Ono najbitnije...jesi li na kraju uspio nagovoriti ženu da svratite u Schladming  ;D?

Odvagao sam i shvatio da je Rumunjska jako lijepa krajem srpnja pa smo se "mi " odlučili za Transilvaniju oko 25og.
Nadam se da Mađari neće zajebat.

M
Napisat ću ovdje. Navijam za Rijeku dugo, otkad znam za sebe,tako sam odgojen.

Nije uvijek Rijeka bila u vrhu, imala je oscilacije bilo je perioda sa groznim atmosferama oko kluba ali smo bili i u užasnim situacijama. Sada nije toliko loše ali atmosfera je baš loša. I neću krivit samo poskupljenje, jer bilo je trenutak kad nisam ni ja imao za ulaznice pa sam izmišljao gluposti da se provučem i gledam, nego općenito kao da iz kluba samoga dolazi. Neznam šta ali osjeća se.
Mnogi zamjeraju prodavanje igrača dinamu, meni nije drago također međutim nije od jučer niti od prekjučer, to vuče od Stojana Osojnaka, Marijana Brncica, pa ako baš hoćete Nebojša Malbasa, pa Mladen Mladenovic, pa sv.Elvis Scoria, Škero, bližu povijest neću ni spominjat.
Ni meni nije drago ponavljam ali nešto se pita  same igrače, a i dinamo je moćnija organizacija trenutno ( u Hr, tuđmanovo i mamicevo doba) nego što je bio u jugi bio.
Evo čak i jedna trivia, Dalibor Brun je igrao za Rijeku i prešao u Dinamo.

Srce me boli kad nekakve zakulisne igrice u klubu završavaju stetom na račun kluba.
Klub, Rijeka mora biti iznad svega, igrača, navijača, trenera, predsjednika, a neki si uzimaju pravo biti veći.

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.07.2024, 21:21Riječka je momčad dobro stajala u niskom bloku, discplinirano je odrađivala pripremnu utakmicu kao da se igra za bodove, imala je poteškoća s presingom u pokušajima izlaska iz zadnje trećine, ali je izgledala opasno svaki put kada bi uspjela probiti prvu austrijsku liniju.

https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/nogometasi-rijeke-porazeni-osam-dana-prije-prve-utakmice-2-pretkola-europske-lige-salzburg-jedini-pogodak-postigao-u-nastavku-utakmice

Nismo stajali u niskom bloku, jer ni u jednom trenutku nije bio osjećaj "dovraga kako su nas sabili u 16".
Izazov naše tranzicije je Sopić. Njegova nesposobnost promjene jakirovog forsiranja tranzicije po bokovima.
Kad na terenu fale kvalitetna krila i bekovi - tranzicija gotovo ne postoji.
Naravno, kad staviš Bogojevića/Rajfića mjesto osovine Smolčić/Pašalić desno, automatski si izgubio 60% tranzicije. I kvalitete.
Jest, tanki smo na bekovima i krilima, ali moramo imat alternativnu tranziciju kroz sredinu.
------------
Čitam, Corvinul se pojačao sa 7 igrača, od toga 2 desna krila, nekoliko napadača, def. i of. vezni. Čak su platili odštete od par desetaka k € za neke.
Miško se neće upuštat u takve avanture.  ;D 

S
Quote from: moreplovac on 17.07.2024, 22:57Napisat ću ovdje. Navijam za Rijeku dugo, otkad znam za sebe,tako sam odgojen.

Nije uvijek Rijeka bila u vrhu, imala je oscilacije bilo je perioda sa groznim atmosferama oko kluba ali smo bili i u užasnim situacijama. Sada nije toliko loše ali atmosfera je baš loša. I neću krivit samo poskupljenje, jer bilo je trenutak kad nisam ni ja imao za ulaznice pa sam izmišljao gluposti da se provučem i gledam, nego općenito kao da iz kluba samoga dolazi. Neznam šta ali osjeća se.
Mnogi zamjeraju prodavanje igrača dinamu, meni nije drago također međutim nije od jučer niti od prekjučer, to vuče od Stojana Osojnaka, Marijana Brncica, pa ako baš hoćete Nebojša Malbasa, pa Mladen Mladenovic, pa sv.Elvis Scoria, Škero, bližu povijest neću ni spominjat.
Ni meni nije drago ponavljam ali nešto se pita  same igrače, a i dinamo je moćnija organizacija trenutno ( u Hr, tuđmanovo i mamicevo doba) nego što je bio u jugi bio.
Evo čak i jedna trivia, Dalibor Brun je igrao za Rijeku i prešao u Dinamo.

Srce me boli kad nekakve zakulisne igrice u klubu završavaju stetom na račun kluba.
Klub, Rijeka mora biti iznad svega, igrača, navijača, trenera, predsjednika, a neki si uzimaju pravo biti veći.

Koliko razumijem, srce te boli zbog poslovnog sudjelovanja s Dinamom i smatraš to zakulisnim igrama, koje završavaju štetom na račun kluba?
Ako je tako, onda je to samo iracionalna situacija nastala na osnovi lažnih informacija koje plasiraju naši suparnici.
Trenutne uprave naših suparnika su poslovni pigmejci u odnosu na Miška i njegove ljude, a najmanji razlog za brigu je da će njega netko zajebat.
Recimo, možemo mi svi bit najpametniji o tome kome i za koliko prodat igrača, ali Miško ima sigurno na potenciju bolje informacije koliko maksimalno može dobit za koga da bi ispunio poslovni cilj i kome je od upletenih prihvatljiva kakva opcija.
To što stvara čudnu atmosferu je predsjednikova nemogućnost komunikacije s članovima bez uporabe lika i djela većinskog vlasnika. Većinski vlasnici organizaciju i članove promatraju isključivo kroz brojeve. Predsjednik se, osim brojeva, brine i za kvalitetu ljudi i usluge. Mi imamo to u jednoj osobi, zato takva komunikacija. 

Nego, kad će prijateljska utakmica koja je uključena u komplet ulaznica 24/25?

Zlobnici bi rekli da su to sezonske s Dinamom  ;).

disclaimer: zajebavam se, valjda

Bez obzira što je ovo trebala biti neka generalna proba pred sezonu, mislim da zbog sastava koji je mogao igrati joj ne možemo prišiti taj atribut.
Po meni jedna u nizu "običnih" pripremnih koja jedino treneru nešto govori.
Nažalost mi ostali smo ostali uskraćeni za donošenje kvalitetnijih zaključaka, pa ako bi ipak morali zaključiti prema prikazanom ne očekujmo neke revolucionarne novine u odnosu na kraj sezone. Sami zaključite je li to dobro ili nije.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Quote from: D2 on 18.07.2024, 09:08Bez obzira što je ovo trebala biti neka generalna proba pred sezonu, mislim da zbog sastava koji je mogao igrati joj ne možemo prišiti taj atribut.
Nažalost mi ostali smo ostali uskraćeni za donošenje kvalitetnijih zaključaka, pa ako bi ipak morali zaključiti prema prikazanom ne očekujmo neke revolucionarne novine u odnosu na kraj sezone. Sami zaključite je li to dobro ili nije.

apsolutno je rekla i laicima, a kamoli struci, mislim da i Sopić vidi sve

Z
upravo se igra protiv Triglava, 30.minuta, 0:0, igraju rezerve + Selahi i Ivanović.

M
Snowcrash, da ne quotam sve, ne boli me srce radi suradnje s mordorom, jer imaju pod ugovorom pola lige i nosioci su kvalitete, i nekad nemožeš izbjeći suradnju s njima,iako bi volio da je uopće nema. I napisao sam da su u povijesti naši išli gore.
Ne sviđa mi se atmosfera oko kluba, kao da se nešto kuha. Neznam šta, a sve na ustrb kluba.

Quote from: Zelko Maler on 18.07.2024, 10:57
Quote from: D2 on 18.07.2024, 09:08Bez obzira što je ovo trebala biti neka generalna proba pred sezonu, mislim da zbog sastava koji je mogao igrati joj ne možemo prišiti taj atribut.
apsolutno je rekla i laicima, a kamoli struci, mislim da i Sopić vidi sve
Struci da (to sam i napisao), laici neka i dalje ostanu laici jer ne znaju što je izgovoreno pred utakmicu u "kabini", a čisto sumnjam da su upoznati i s dogovorima između stručnog stožera.
Moglo se možda zaključiti i potvrditi što o pojedinačnoj kvaliteti igrača, ali to je to. Ništa više od toga pa ne bi upotrijebio riječ apsolutno.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

..ovom triglavu se u prošlosti zabijalo 5,6, pa 7 komada..mogu ja biti hejter,  navodni navijač, laik..al' ovo je, ne loše, nego očajno..
#vranićuizdrži