Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

Hasancic, Pesimista and 2 Guests are viewing this topic.

https://www.nacional.hr/rijeka-pet-komada-ivanovic-zabio-gol-banda-izravno-iz-kornera-ali-se-i-primilo-tri-od-orijenta/

Malo detaljnije.

QuoteNa žalost, mladi se Kitin ozlijedio u jednom duelu, 'Bijeli' su u utakmicu ušli nedopustivo indolentno i za prijateljski susret, Djouahra je bio vidljiv samo u pretjeranim i neuspješnim 'solažama', Banda trčkarao kao na laganom zagrijavanju, a Posavec kod jednog od tri Orijentova gola 'spektakularno' skočio u prazno na krimejski centaršut.

No... Napokon su krenuli golovi! Jako je dobro da je zabio Franjo Ivanović, jako je dobro da je Gabriel Rukavina pokazao kako će (kad bude posve spreman) biti istinsko pojačanje na 'lijevom' krilu (i time osloboditi Niku Jankovića za ordiniranje na 'osmici' ili 'desetki').

Banda se za svoje trčkaranje u smiraju utakmice donekle 'iskupio' golom iz kornera. Djouahra se nije nametnuo, niti bilo kojim segmentom svoje igre dao za misliti Sopiću kako zaslužuje veću minutažu.

Rezerve vidim na razini ::)
#navodninavijač

Znači priče o Posavcu su bile istinite.

Odličan skauting!  :svakacast:
#degenerik

Z
nakon ovakvih utakmica se u ozbiljnim klubovima dijele "papiri". Tu ne mislim na Posavca.

Sve vise me strah cetvrtka nakon ovakvih partija, pa makar to bile i rezerve...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Zelko Maler on 27.07.2024, 21:58nakon ovakvih utakmica se u ozbiljnim klubovima dijele "papiri". Tu ne mislim na Posavca.
Ostali i bez papira.Uvijek je teško igrati prijateljsku s napaljenim klubom u kojem imaš svojih igrača a i oni drugi se žele iskazat prvoligašu.Sve ćemo znati u četvrtak na čemu smo .
Volim grad koji teče

S
Monjac je Messi za Rajfića i pol naših niškoristi igrača danas.

Quote from: Snowcrash on 27.07.2024, 22:35Monjac je Messi za Rajfića i pol naših niškoristi igrača danas.
Kad skupis ugovore od pol njih možeš dovesti i te kakvo lijevo krilo i još bi ostalo i za centarfora.
Volim grad koji teče

Njih 11 nas 11 pa tko koga ;D

Quote from: Snowcrash on 27.07.2024, 22:35Monjac je Messi za Rajfića i pol naših niškoristi igrača danas.

Ovo može izjaviti samo netko tko ga prvi put gleda  ;D
Europa je jedino mjerilo!

Posavec prvi gol ispada mu lopta iz ruke u najčišćem hvatanju ikad. Treći gol još gori, skočio u prazno. :sta:

Ilinković asist i izbacio Butića samog kod 3:3, Butić imao i smiješno lošu reakciju sam pred golmanom.

Kitin ujebao njihov drugi gol.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 28.07.2024, 12:31

Posavec prvi gol ispada mu lopta iz ruke u najčišćem hvatanju ikad. Treći gol još gori, skočio u prazno. :sta:

Ilinković asist i izbacio Butića samog kod 3:3, Butić imao i smiješno lošu reakciju sam pred golmanom.

Posavec stvarno amaterske greske...ocito etiketu kiksera opravdano nosi

A
Quote from: deva on 28.07.2024, 14:47
Quote from: TIR on 28.07.2024, 12:31

Posavec stvarno amaterske greske...ocito etiketu kiksera opravdano nosi

Hebote...sad sam pogledao. Pa jel stvarno moguće da je ovo vratar u Rijeci?????? Držmo fige za zdravlje Zlome. Apropo Butića, fakat smiješno loše, nedostojno je ne treninga ili trening utakmice, nego je nedostojno tekme sa društvom na rekreaciji  :sta:

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 28.07.2024, 09:58

A ovo napisat samo netko tko ne prepoznaje niškoristi koje smo otkupili.

S
29.07.2024, 16:34 #569 Last Edit: 29.07.2024, 16:35 by Snowcrash
Quote from: MaČaĆeToMane on 28.07.2024, 09:58

A ovo napisat samo netko tko ne prepoznaje niškoristi koje smo otkupili.
BTW: Otkup Rajfića ti dođe kao 2 sezonske plaće Fućka. Sigurno se isplatilo.